Verktøyskuret AS Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Vidunderlig konsept for amatører som meg, som ikke har investert i stort mer enn en hammer og en skrutrekker. Leide en borhammer og bor til betongvegg, og fikk endelig laget de hullene jeg hadde brukt... Leggi di più

Genialt konsept! Nå vet jeg hvor jeg skal lete om jeg trenger ulike verktøy jeg ikke har og bare vil leie. Lett å finne frem i skuret, ryddig og lett forståelig epost med instrukser og koder. Tepper... Leggi di più

Veldig enkelt å bruke. Billigere enn feks hygglo/finn, og enklere å slippe å forholde seg til en privatperson. Her kan man hente ut og levere til alle tider av døgnet. Anbefales!

Behov for verktøy? Leide verktøy av høy kvalitet. Uproblematisk å finne, hente og bruke. Sparte timer på at jobben ble gjort riktig og raskt.Rimelig sammenlignet med å kjøpe verktøy. Et skikkelig bra... Leggi di più

1. Servizio di noleggio di utensili
  2. Servizio di noleggio barche
  3. Servizio di noleggio canoe e kayak
  4. Servizio di pulizia tappeti
  5. Fornitore di prodotti per la pulizia
  6. Negozio di utensili

Informazioni su Verktøyskuret AS

Leie verktøy og utstyr – enkelt, trygt og døgnåpent

Hos Verktøyskuret.no kan du leie verktøy og utstyr enkelt, trygt og når det passer deg – hele døgnet, 365 dager i året. Våre selvbetjente utleiestasjoner gjør at du kan hente og levere utstyr uten å være avhengig av åpningstider. All booking skjer på nett, og du mottar dørkode og henteløsning på e-post etter bestilling.

Hvorfor velge Verktøyskuret?

• ✔ Åpent 24/7 – 365 dager i året
  • ✔ Selvbetjent henting og levering
  • ✔ Prisgaranti og konkurransedyktige priser
  • ✔ Profesjonelt og godt vedlikeholdt utstyr
  • ✔ Enkelt å bestille på nett

Utstyr til alle typer prosjekter

Vi tilbyr verktøy og maskiner til oppussing, bygg, hagearbeid, rengjøring og vedlikehold – både for privatpersoner og bedrifter. Målet vårt er å gjøre det enklere og rimeligere å leie i stedet for å eie.

Våre lokasjoner

• 📍 Drammen
  • 📍 Asker
  • 📍 Sandvika
  • 📍 Oslo-området

Hos Verktøyskuret får du også veiledning fra personer med praktisk erfaring med utstyret vi leier ut. Vi hjelper deg å finne riktig løsning til jobben som skal gjøres.

Verktøyskuret gjør det enkelt å få jobben gjort – akkurat når du trenger det.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

59 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Helt topp tjeneste

Helt topp tjeneste. Veldig praktisk system fra bestilling til henting og levering. Veldig bra utstyr. Kommer til å bruke tjenesten videre.

14 dicembre 2024

Risposta di Verktøyskuret AS

Veldig hyggelig at du tok deg tid til å gi oss en vurdering Andreas. Tusen takk! :)

Effektiv, brukervennlig og samfunnsbevisst verktøyutleie

Jeg har nylig benyttet Verktøyskuret for å leie verktøy, og opplevelsen var veldig positiv. Utstyret var i topp stand, og hele prosessen fra bestilling til levering var enkel og intuitiv. Jeg satte spesielt pris på hvor tydelig informasjonen om henting og levering var. Den selvbetjente løsningen gjorde det ekstra praktisk, siden jeg kunne hente og levere utstyr når det passet meg, uten å måtte tilpasse meg åpningstider. Det at de donerer 10 % av overskuddet sitt til veldedige organisasjoner er også et sympatisk trekk. Jeg vil absolutt anbefale Verktøyskuret til alle som trenger å leie verktøy enkelt og rimelig!

16 ottobre 2024

Risposta di Verktøyskuret AS

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en vurdering Ragnhild. Vi skal alltid gjøre vårt ytterste for å være den rimeligste tilbyderen og i tillegg donere penger til veldedighet hvert eneste år :)

Opplegget fungerer helt greit

Opplegget fungerer helt greit, jeg fikk ikke levert tilbake innen leietiden, det er min egen skyld og det er helt greit. Men…. Å ta betalt 500 kr for en enkel kode for å få levert produktet tilbake over tiden synes jeg er drøyt. Uten ny kode får du heller ikke levert. Det ble også reservert 2500 kr fordi jeg ba om ny kode. Jeg ga også 1000 kr i depositum når jeg leide produktet. Jeg har ikke fått en ordreoversikt som beskriver alle poster og summer oppimot hverandre. Vil nok ikke leie her igjen, synes det har blitt et påskudd for å ta så til de grader ekstra betalt. Greit for for meg om dere vil motbevise det.

4 ottobre 2024

Hei Tore,

Takk for at du tok deg tid til å vurdere oss. Uten å gå i detaljer om ditt leieforhold ønsker vi å si på et generelt grunnlag at vi er veldig opptatt av at kundene våre får hentet ut verktøyet de har booket. Når en Leietaker oversitter leietidspunktet med mange dager uten å varsle og eller legge inn ny booking så fører dette til frustrerte kunder som kan ha booket utstyret i mellomtiden og reiser til lokasjonen kun for å møte et tomt skap. Koder er tidsinnstilte og varer kun i leieperioden av sikkerhetshensyn. Alt dette skal være godt beskrevet i både vilkår og andre steder på siden vår.

Kostnaden på 500,- som ble betalt for ekstra tilgangskode er avregnbar mot utestående leie som det også er forklart på det aktuelle tilgangsproduktet. I de tilfeller det er nok depositum for å dekke ekstra leie per hovedprodukt så refunderes de 500,- i sin helhet. Vi trekker ikke depositum. Dette er kun en reservasjon.

Det aktuelle leieforholdet her vil også gjennomgås, avregnes og lukkes innenfor rimelig tid. Kvitteringer sendes automatisk ved økonomiske endringer i ordren, så du vil få fullstendig oversikt over Leieforholdet når dette lukkes.

Jeg håper uansett du ønsker å prøve oss igjen ved en annen anledning for å kunne ta en ny vurdering av oss.

Ønsker deg en fortsatt fin dag.

Med vennlig hilsen
Verktøyskuret AS

Topp verktøy. Enkel og intuitiiv bestilling, henting og levering.

Jeg er veldig fornøyd med Verktøyskuret etter å ha leid betongsliper og betongfres. 1. Bestilling, henting og levering var enkelt og intuitivt. 2. Verktøyet var i topp stand og kvalitetsverktøy fra Husqvarna. 3. Per Eirik hos Verktøyhuset var tilgjengelig på telefon da jeg hadde spørsmål.

6 agosto 2024

Risposta di Verktøyskuret AS

Veldig hyggelig å høre at du ble fornøyd Torbjørn :) Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Genial utleie

Super enkelt, greit og meget gode priser👌🏼
Knall bra kundeservice og kan anbefales på det sterkeste!
Kommer garantert tilbake ved neste behov😁

1 agosto 2024

Risposta di Verktøyskuret AS

Takker og bukker for en hyggelig tilbakemelding Kristian! Verdsettes :)

Hei Verktøyskuret,

Hei Verktøyskuret,

Jeg vil bare ta et øyeblikk til å skryte av tjenestene deres. Utstyret deres er alltid lett tilgjengelig og i topp stand. Jeg har aldri hatt problemer med å finne det jeg trenger, og alt fungerer alltid utmerket.

Den selvbetjente og døgnåpne løsningen er virkelig en stor fordel for meg. Det gir meg muligheten til å hente og levere utstyr når det passer meg best, uansett tid på døgnet. Dette har gjort planleggingen av prosjektene mine mye enklere og mer fleksibel.

Og prisene deres – de er helt rå! Det er fantastisk å få tilgang til så bra utstyr til så rimelige priser. Det hjelper virkelig med å holde kostnadene nede, uten å måtte gå på kompromiss med kvaliteten.

Tusen takk for en utmerket tjeneste. Jeg ser frem til å fortsette å bruke Verktøyskuret!

2 agosto 2024

Risposta di Verktøyskuret AS

Tusen takk for en utdypet og hyggelig beskrivelse av din opplevelse av Verktøyskuret Edvard. Dette setter vi veldig pris på :)

Leide en pigghammer fra verktøyskuret…

Leide en pigghammer fra verktøyskuret og det kunne ikke vært enklere eller billigere. Sjekket først finn.no, heldigvis googlet jeg litt og fant denne tilbyderen. Veldig enkelt når man slipper å møte noen, bare dra å hente/levere når det passet meg innenfor den tiden jeg hadde leid den.

9 marzo 2023

Risposta di Verktøyskuret AS

Bedre sent enn aldri, nå fikk vi en profil på TP. Veldig hyggelig å høre at du ble fornøyd Petter :)