Verktøyskuret AS Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Vidunderlig konsept for amatører som meg, som ikke har investert i stort mer enn en hammer og en skrutrekker. Leide en borhammer og bor til betongvegg, og fikk endelig laget de hullene jeg hadde brukt... Leggi di più

Genialt konsept! Nå vet jeg hvor jeg skal lete om jeg trenger ulike verktøy jeg ikke har og bare vil leie. Lett å finne frem i skuret, ryddig og lett forståelig epost med instrukser og koder. Tepper... Leggi di più

Veldig enkelt å bruke. Billigere enn feks hygglo/finn, og enklere å slippe å forholde seg til en privatperson. Her kan man hente ut og levere til alle tider av døgnet. Anbefales!

Behov for verktøy? Leide verktøy av høy kvalitet. Uproblematisk å finne, hente og bruke. Sparte timer på at jobben ble gjort riktig og raskt.Rimelig sammenlignet med å kjøpe verktøy. Et skikkelig bra... Leggi di più

1. Servizio di noleggio di utensili
  2. Servizio di noleggio barche
  3. Servizio di noleggio canoe e kayak
  4. Servizio di pulizia tappeti
  5. Fornitore di prodotti per la pulizia
  6. Negozio di utensili

Informazioni su Verktøyskuret AS

Leie verktøy og utstyr – enkelt, trygt og døgnåpent

Hos Verktøyskuret.no kan du leie verktøy og utstyr enkelt, trygt og når det passer deg – hele døgnet, 365 dager i året. Våre selvbetjente utleiestasjoner gjør at du kan hente og levere utstyr uten å være avhengig av åpningstider. All booking skjer på nett, og du mottar dørkode og henteløsning på e-post etter bestilling.

Hvorfor velge Verktøyskuret?

• ✔ Åpent 24/7 – 365 dager i året
  • ✔ Selvbetjent henting og levering
  • ✔ Prisgaranti og konkurransedyktige priser
  • ✔ Profesjonelt og godt vedlikeholdt utstyr
  • ✔ Enkelt å bestille på nett

Utstyr til alle typer prosjekter

Vi tilbyr verktøy og maskiner til oppussing, bygg, hagearbeid, rengjøring og vedlikehold – både for privatpersoner og bedrifter. Målet vårt er å gjøre det enklere og rimeligere å leie i stedet for å eie.

Våre lokasjoner

• 📍 Drammen
  • 📍 Asker
  • 📍 Sandvika
  • 📍 Oslo-området

Hos Verktøyskuret får du også veiledning fra personer med praktisk erfaring med utstyret vi leier ut. Vi hjelper deg å finne riktig løsning til jobben som skal gjøres.

Verktøyskuret gjør det enkelt å få jobben gjort – akkurat når du trenger det.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

59 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God erfaring!

Flott å kunne leie verktøy man bare trenger en gang iblandt. Systemet fungerte utmerket og henting og levering var lettvint. Jeg kommer til å benytte dette igjen👍

20 maggio 2026

Risposta di Verktøyskuret AS

Tusen takk Sven, vi ses igjen :)

Stillas for et par dagers fasadearbeid

Jeg leide et stillas for et par dagers fasadearbeid. Veldig enkel og smart selvbetjeningsløsning til en fornuftig pris. Hyggelig og god kundeservice på telefon. Anbefales 😊

14 maggio 2026

Risposta di Verktøyskuret AS

Setter stor pris på tilbakemeldingen Lars :)

Supersmud!

Redskap tilgjengelig da vi trengte det plutselig på en søndag. Enkelt å booke, enkelt å hente/levere.

10 maggio 2026

Risposta di Verktøyskuret AS

Takk for at du tok deg tid Maria :)

Synes kvaliteten på produktet

Synes kvaliteten på produktet, tilgjengelighet og servicen var meget bra. Vil anbefale dette produktet til andre.

9 maggio 2026

Risposta di Verktøyskuret AS

Takker for at du deler dine anbefalinger Espen :)

Gode priser på utleie, stort utvalg

Veldig gode priser på utleie. Hadde alt jeg trengte. Sentral lokasjon. God instruks på bruk av verktøyene for oss som ikke vet hvordan de virker, samt at nødvendig bensin var inkludert i jordboret vi leide.

30 aprile 2026

Risposta di Verktøyskuret AS

Godt å høre at du fikk dette enkelt til og også ble fornøyde :) Takk!

Flott og bærekraftig!

Veldig enkel, fin og billig tjeneste! Bærekraftig til og med👍 Kjempefornøyd!

10 maggio 2026

Risposta di Verktøyskuret AS

Takk Bjørn Aage, vi setter veldig pris på tilbakemeldinger :)

Strålende Tilbud

Godt utvalg i verktøy og utstyr. Enkel og effektiv logistikk rundt leie. God kundeservice.

7 maggio 2026

Risposta di Verktøyskuret AS

Veldig hyggelig å høre, takk for dette :)

Brukervennlig og billig

Brukervennlig, billig og god kvalitet. Utsyret var rent og fresht, og det var enkelt å hente/levere med koder tilsendt på mail (døgnåpent). Leide en tekstilrenser en hel dag for kun 200kr, veldig fornøyd :) kommer til å bruke verktøyskuret igjen, helt supert for å låne utstyr man kun trenger en sjelden gang!

3 maggio 2026

Risposta di Verktøyskuret AS

Takk for at du tok deg tid Hannah, veldig hyggelig å høre at du ble så fornøyd :)

Fornøyd

Super service og veldig fint at det er selvbetjent, så slipper man å være avhengig av åpningstider for å leie verktøy

3 maggio 2026

Risposta di Verktøyskuret AS

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding Håvard :)

Wow wow wow

Wow wow wow. Skulle Leie en SDS Max borhammer.
Var kjapt og effektivt, og ekstremt bra lokasjoner for en som ikke har bil eller tid til å reise helt til Alna for alt av verktøy behov.

Prisen var også veldig økonomisk lurt sammenlignet med andre steder.

Fikk reservert på dagen og løst problemet mitt under 2 timer etter at jeg fant nettsiden. Tusen takk og vi ses igjen.

18 dicembre 2025

Risposta di Verktøyskuret AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

Flott bærekraftig konsept

Flott bærekraftig konsept! Veldig enkelt å hente ut og levere via mobil/QR. Supert med 24/7 mulighet. Vil garantert bruke tjenesten igjen.

14 dicembre 2025

Risposta di Verktøyskuret AS

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring om oss Grete :)

Utmerket - Leide tekstil renser.

Leide tekstil renser, enkel henting og levering sent på kvelden. Utstyret fungerte plettfritt, og sofaen ble flekkfri.

Anbefales.

2 dicembre 2025

Risposta di Verktøyskuret AS

Takk og bukker Gabriel. Hyggelig at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på tjenesten.

Ekstremt smart og brukervennlig…

Ekstremt smart og brukervennlig løsning.

Booket 2130 på en lørdagskveld og fikk hentet klokken 2200. Lett å finne «skuret» og enkelt å både hente og levere.

Var uheldig og klarte å skade tepperenseren og Per eirik var veldig forståelsesfull, fikset skaden selv uten at det kostet meg noe særlig. Noe sånt ville fort kostet 1000kr å «få fikset» hos en annen leverandør. Veeeldig fornøyd med løsning, produkt pg ikke minst kundeservicen.

100% anbefalt!

6 dicembre 2025

Risposta di Verktøyskuret AS

Hei Aisha, takk for at du tok deg tid til å gi oss en vurdering, og at du er fornøyd med kundeservicen du fikk. Velkommen tilbake :)

For et bærekraftig og bra tiltak

For et bærekraftig og bra tiltak. Hentet en flott maskin søndag kveld, super ren, funket som bare det. Knirkefri henting og levering, billig, superbra verktøy, gode direktiver/bruksanvisning... et skikkelig bra konsept.!! Dette må ut til folket!!

28 novembre 2025

Risposta di Verktøyskuret AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Gunn :) Veldig gøy å høre at dere opplevde konseptet som positivt og enkelt.

Veldig bra

Tok litt tid før jeg skjønte at alt var i et par tilhengere
Men etter det var det bare positivt,bra system og utstyret funka perfekt
Rimelig priset også

3 giugno 2025

Risposta di Verktøyskuret AS

Veldig hyggelig av deg å ta deg tid til å gi oss en tilbakemelding Leif :)

Helt genialt konsept

Helt genialt konsept. Vi leide et jordbor på bensin, det fungerte helt supert. 80 cm dype, 20 cm. brede hull gikk som smør uten noe forlenger. Lurt å leie med spaden evt. også å ha en hullspade som kan grave ut av hullet det har de ikke (enda). Billig og bra.

1 maggio 2025

Risposta di Verktøyskuret AS

Vi setter veldig pris på at du tok deg tid til å gi en tilbakemelding Steinar. Veldig gøy å høre at du ble fornøyd :)