Bardzo dobry kontakt z klientem. Konsultantka Pani Patrycja w realizacji zamówienia była kompetentna, rozmowa była miła i rzeczowa, spokojnie wyjaśniała i odpowiadała na moje pytania. Zakupy z takim... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Dam jeden za firmę transportową. Dzień przed wybranym tydzień wcześniej terminem dostałem informację że nie dostanę zamówienia i mogę sobie wybrać na za tydzień dopiero. Widzę że nie jestem odosobnion... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Znalazłam piękną szafkę pod telewizor😍Przesyłka dotarła bardzo szybko, krócej niż było przewidziane. Była zabezpieczona bardzo dokładnie, styropian, płyty, narożniki zabezpieczające. Instrukcja monta... Leggi di più
Wskazywane terminy dochowane, dostawa bez kłopotu, nawet kierowca wcześniej poinformował, że jadna paczka ma lekko uszkodzony karton, także przesyłka sprawdzona i odebrana. Drzwi dopiero później będ... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Vente-unique.pl
Scritti dall'azienda
Vente-unique.pl : Nr 1 w sprzedaży online mebli, dekoracji i wyposażenia domu, we Francji i w całej Europie, notowana na paryskiej giełdzie od kwietnia 2018 roku, co jest gwarancją wiarygodności i stabilności.
Proponujemy Ci kanapy i fotele, meble do Twojego salonu i biura, dekoracje, szeroki wybór do sypialni i pościeli, a także wyposażenie wysokiej jakości do Twojej łazienki i ogrodu w bardzo atrakcyjnych cenach.
Możesz zapoznać się z wszystkimi naszymi zobowiązaniami dotyczącymi jakości i gwarancjami.
Nie czekaj, zarejestruj się, aby mieć wyłączny dostęp do naszych nadchodzących promocji!
Informazioni di contatto
Francia
- vente-unique.pl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Problem z fakturą za dostarczony towar !!!
Firma nie wystawiła na dostarczony produkt właściwej faktury. Pomimo deklaracji pracownika Vente-unique.pl o bezproblemowej możliwości modyfikacji niewłaściwie wystawionej faktury - pracownicy uprawiają ze mną niekończącą się korespondencję e-mailową, gdzie za każdym razem tłumaczę problem od początku, a z drugiej strony pracownicy albo udają wariatów, ale poprostu ze mnie robią wariata. Pod względem dokumentów finansowych związanych z zamówieniem należy na tą firmę szczególnie uważać!!!

Risposta di Vente-unique.pl
Jestem bardzo zadowolona z obsługi
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Otrzymałam szybką pomoc i dodatkowo otrzymałam bardzo przydatne informacje dotyczące mojego zamówienia. Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak przyjazną i skuteczną obsługą klienta!
Kontakt super , pomoc na każdym etapie realizacji
Bardzo dobry kontakt z infolinią , łóżko przyjechało stabilne , złożone wygląda przepięknie
Kanapa jest przepiękna
Kanapa jest przepiękna, wszyscy się nią zachwycają. Trochę mniejsza niż spodziewaliśmy się, ale zgrabna i bardzo profesjonalnie wykonana.
Piękny parawan polecam
Piękny parawan polecam, jedyny minus to jego wysokość, jest odrobinę za niski
Pani na infolinii byla przesmiewcza i…
Pani na infolinii byla przesmiewcza i niemila
Produkt byl zle spasowany, tzn zaden z 4 elementow nie mial hakow laczacych ustawionych tak aby pasowaly do kolejnego, az porobilem zdjecia, nieslychane...
Dobrze ze przydadkowo jestem ciesla i mialem narzedzia zeby to poprawic po azjatach. tak musialem sam to zrobic, nie wiem czy normalna rodzina by to ogarnela
Quick and easy available Consultan
Quick and easy available Consultan, who is exceptionally polite and helpful. The most surpriceing was including to my Order by Consultant the additional discount that I did not noticed when placing the Order.
Problemy z dostawą i obsługą klienta
Dostawa z dużym opóźnieniem. Obsługa klienta niepomocna i arogancka. Brak informacji o powodzie opoźnienia. Brak informacji ze strony sklepu o opóźnieniu dostawy. Żadnego przepraszam i wyjaśnienia. Sklep idzie na ilość, kosztem jakości obsługi. Firma kurierska Rhenus nie liczy się z potrzebami klienta i dostarczyła dopiero za trzecim razem po samowolnym odwoływaniu poprzednich terminów dostawy. Szkoda czasu i nerwów na zakupy tutaj - są inne, lepsze i bardziej przyjazne sklepy online.

Szybka wysylka
Szybka wysylka, informacje i powiadomienia super. Generalnie sklep spoko, tylko produkt kiepskiej jakosci
Rzetelna firma
Polecam wszystkim 👌
Dokładny opis produktu, bardzo dobra jakość , świetna obsługa oraz szybka wysyłka, mogę z czystym sumieniem polecić tą firmę i zapewnić że to nie były nasze ostatnie zakupy 👍
Najgorszy sklep z jakim się spotkałem!!!
Najgorszy sklep z jakim się spotkałem, najpierw czeka się na drzwi 2x tyle co piszą, przychodzą uszkodzone i oj wtedy zaczyna się jazda zgłasza się reklamację i czekałem ponad 45 dni na nowe, budowa stoi remont stoi. Żadnego przepraszam, żadnego zadośćuczynienia nic totalnie nic!!! NIE POLECAM!!! Lepiej kupić na miejscu i mieć spokój niż wieczne czekanie.
No i co niby proszę dała ta odpowiedź?! Żadnego przepraszam telefonu no nic. Zapowiadane były gruszki itp. ale na wierzbie. Pozostałe drzwi kupione w innym sklepie na miejscu mimo, że drożej ale jakość obsługi i podejście do klienta na poziomie nieznanym w Vente-Unique.

Świetna jakość
Wszystkiego zakupione produkty są bardzo dobrej jakości, zgodne z zamieszczonymi zdjęciami i opisami
Dziękuję za pozytywną odpowiedź
Dziękuję za pozytywną odpowiedź, pomoc i wyrozumiałość .Bardzo miłe satysfakcjonujące mnie zakończenie,życzę spokojnej i owocnej pracy w nowym roku.
Firma transportowa do zmiany
Firma transportowa do zmiany. Nie szanują umówionego terminu dostawy. Czekałem 2 tygodnie po czym dzień przed info, że jednak dostawy jutro nie będzie i żebym wybrał sobie nowy termin, najbliższy wolny za kolejny tydzień.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.