Bardzo dobry kontakt z klientem. Konsultantka Pani Patrycja w realizacji zamówienia była kompetentna, rozmowa była miła i rzeczowa, spokojnie wyjaśniała i odpowiadała na moje pytania. Zakupy z takim... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Dam jeden za firmę transportową. Dzień przed wybranym tydzień wcześniej terminem dostałem informację że nie dostanę zamówienia i mogę sobie wybrać na za tydzień dopiero. Widzę że nie jestem odosobnion... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Znalazłam piękną szafkę pod telewizor😍Przesyłka dotarła bardzo szybko, krócej niż było przewidziane. Była zabezpieczona bardzo dokładnie, styropian, płyty, narożniki zabezpieczające. Instrukcja monta... Leggi di più
Wskazywane terminy dochowane, dostawa bez kłopotu, nawet kierowca wcześniej poinformował, że jadna paczka ma lekko uszkodzony karton, także przesyłka sprawdzona i odebrana. Drzwi dopiero później będ... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Vente-unique.pl
Scritti dall'azienda
Vente-unique.pl : Nr 1 w sprzedaży online mebli, dekoracji i wyposażenia domu, we Francji i w całej Europie, notowana na paryskiej giełdzie od kwietnia 2018 roku, co jest gwarancją wiarygodności i stabilności.
Proponujemy Ci kanapy i fotele, meble do Twojego salonu i biura, dekoracje, szeroki wybór do sypialni i pościeli, a także wyposażenie wysokiej jakości do Twojej łazienki i ogrodu w bardzo atrakcyjnych cenach.
Możesz zapoznać się z wszystkimi naszymi zobowiązaniami dotyczącymi jakości i gwarancjami.
Nie czekaj, zarejestruj się, aby mieć wyłączny dostęp do naszych nadchodzących promocji!
Informazioni di contatto
Francia
- vente-unique.pl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Szybka dostawa produkt zgodny z opisem
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Terrible customer service
Terrible customer service! They advertise as having advisors 5 days a week when in fact they don't respond to messages on whatsapp or take calls. There is no way to get a commercial invoice for your order.
Even their answer is a lie to a review. I contacted support, only way to get an invoice is to pay for an order an then send them a message requesting invoice (but there is no way to change delivery or billing info after placing the order.)
Additionally they don't respect RODO, they sent a lot of SMS and emails if you don't go through the checkout process NOT GIVING THEM NEWSLETTER PERMISSIONS.

Risposta di Vente-unique.pl
Firma, która potrafi milczeć. Zwłaszcza wtedy, gdy zawala.
Złożone z wyprzedzeniem, połowa kwoty zapłacona, dostawa miała być pod koniec czerwca. Po czym – bez jakiegokolwiek wcześniejszego uprzedzenia – dostaję lakoniczną informację, że przesuwają termin o kolejne trzy tygodnie. I to wszystko.
Nie reagują na wiadomości. Nie podejmują żadnej próby kontaktu. Nie interesuje ich, że wyjeżdżam 15 lipca na miesiąc i fizycznie nie będę w stanie odebrać mebla.
Nie proponują żadnego rozwiązania. Nie istnieją.
To nie jest „drobna wpadka logistyczna”.
To jest klasyczny przykład, jak firma o ładnym interfejsie i marketingowej etykiecie „obsługa klienta numer jeden” w rzeczywistości funkcjonuje jak wydmuszka – bez odpowiedzialności, bez komunikacji, bez klasy.
W świetle Kodeksu Cywilnego to niewykonanie zobowiązania umownego (art. 471).
W świetle klienta – czyste oszustwo polegające na sprzedaży obietnicy, nie towaru.
Pieniądze pobrane. Towar nieprzywieziony. Kontakt zerowy.
To nie jest nieporozumienie – to kompromitacja.
Omijajcie tę firmę.

Dobry kontakt..szybka przesyłka.
Dobry kontakt..szybka przesyłka.. jacuzzi wykonanie wysoka jakość ...rzeczywiście rozmiar 1,90 m X 1,20 m dla dwóch osób dorosłych / spokojnie/ ..jestem z produktu wypełni zadowolony..
Serdecznie polecam firmę
Serdecznie polecam firmę jako całość , a w niej zakupiony przeze mnie przedmiot , który jest bardzo wygodny i dobrze wygląda wizualnie (kanapa), dodatkowo obsługę klienta , która stawia sobie za priorytet zadowolenie klienta. Pozdrawiam pania Patrycję , dziękuję za pomoc.
Po trzech miesiącach czekania, powiedzieli że będę czekał dalej
Zamówiłem kanapę z dostawą za trzy miesiące. Po ponad dwóch i pół miesiąca oczekiwania dostałem informację, że na kanapę będzie trzeba poczekać KOLEJNE trzy miesiące. Pani na infolinii z rozbrajającą szczerością powiedziała, że nie może obiecać, że znowu się to nie przedłuży. Zaproponowała zamianę na model który jest na magazynie (droższy do którego musiałem dopłacić!), ale nie dostałem żadnej zniżki, ani żadnych przeprosin. Zdecydowanie odradzam zakupy.

Wszystko zgodnie z umową
Wszystko zgodnie z umową, dostarczone wcześniej niż opisane w ofercie.
Pani Patrycja była bardzo miła
Pani Patrycja była bardzo miła, pomogła przejść przez cały proces logowania, udzieliła potrzebnych informacji oraz pomogła w złożeniu i finalizacji zamówienia produktu.
Sprawna obsługa uczciwa
Sprawna obsługa uczciwa. Łóżko piętrowe czerwono czarne które kupiłem spełnia oczekiwania i ładnie się prezentuje. Obsługa konkretna i profesjonalna.
Zestaw
Zestaw: kanapa i fotele twarde ale bardzo wygodne, nikt się nie zapada i nie ma problemu z wstaniem ,pokryte miłym materiałem, funkcja relaks świetna do odpoczynku dla zmęczonych nóg. Dostawa przed czasem, montaż bardzo prosty. jedynie , co mnie zaskoczyło to wykonanie tyłu zestawu- kawałki materiału , które są przyczepiane na rzepy, żeby zasłonić tył kanapy i foteli, trochę są za małe i niezbyt estetycznie wyglądają w porównaniu do pięknego zestawu wypoczynkowego.
Bardzo miłe zaskoczenie
Bardzo miłe zaskoczenie
Pilny design oraz super jakość
Ładniejszy stolik w rzeczywistości niż na zdjęciu
Wypoczynek prezentuje się super
Wypoczynek prezentuje się super. Lekki i wygodny. Jestem bardzo zadowolona i z całego serca polecam jeszcze niezdecydowanym.
This company undoubtedly employs…
This company undoubtedly employs excellent staff, and even if the products are not perfect, they know how to compensate the customers :) Best regards, Mrs. Patrycja
Bardzo serdecznie polecam !
Chciałabym serdecznie podziękować za wspaniałą obsługę w dziale klienta podczas zakupu moich mebli. Od samego początku zostałam potraktowana z dużą uprzejmością i profesjonalizmem. Pani Patrycja była bardzo pomocna, cierpliwa i doradziła mi najlepsze rozwiązanie, dopasowane do moich potrzeb.
Tak wysoki poziom obsługi to dziś rzadkość – dlatego z pełnym przekonaniem polecam ten sklep każdemu, kto szuka nie tylko jakościowych mebli, ale i miłej, kompetentnej obsługi w Dziale Obsługi Klienta.
Pani Patrycjo dziękuję raz jeszcze.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.