Beställde skaldjurslådan, 3,8 kg och laxrygg premium till sushi. Väldigt fin skaldjurslåda! Båda räksorterna var fantastiska. Stora och fina. Blåmusslorna ännu oprövade men Vongolemusslorna gick... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag har ju varit i nord Norge och fiskat en gång om året, men nu blir det inte så ofta längre. Så det var väl därför som jag nappade på det här. Så jag får väl säga att det är mycket fin fiat som ni l... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag fick leveransen med några dagars försening men gösen är väldigt god men lite ojämn vad gäller ben. Vissa filéer har nästan inga ben och andra ganska mycket och skinnet får man äta för det är gansk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har alltid fått fantastisk fin fisk, lax, torsk, gös samt goda och bra storlek på räkorna. Vi är även nöjda med erat samarbete med Gordons hemservice.
Hos Vasafiskerian hittar du ett brett sortiment av färskfryst fisk, skaldjur och löjrom.Vi erbjuder högsta kvalitet till förmånliga priser med hemleverans i hela Sverige. Handlar du för över 999kr får du dessutom gratis hemleverans. Välkommen till Vasafiskerian - Sveriges största fisk- och skaldjursbutik online!
Box 72, 177 22, Järfälla, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 26% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Fina varor och snabb leverans
Samt trevligt bemötande av chaufför
😊
Mkt hög kvalitet på det jag köpt. Frysning vid leverans är förstklassig.
Utmärkta varor när man får dom, men det finns en del att förbättra med leveranskedjan!
Jag har den 3:e och den 4:e juni fått besked om leverans från Gordon men båda gångerna har man angivit ”Kunde inte genomföras!”
Vid kontakt med Gordon så säger man att Vadafiskerian inte levererat till dom!
Försökt i snart 1 timme försökt nå VF via telefon och via mail, men kommer aldrig förbi ”nummer 1 i kön”.
Det blir ingen räkmacka ikväll!!!
Punktlig leverans. Bra med räkorna packade i 1-kg påsar. Fin kvalitet.
Torsken vi fick var torr och tråkig
De stora räkorna som jag köpt från Vasafiskerian är en superupplevelse. Jag har beställt 5 kg vid 3 tillfällen trots att de är ganska dyra. De ger mersmak. När man börjat köpa dem så går det inte att återgå till standardräkor. Väldigt fin leveranskedja också och man får dem från en frysbil, så de har högsta kvalitet.
Såg fram emot att få 5 kg räkor levererade. Väntade mellan 16.00- 22.30 leveransdagen. Det kom inga räkor och ingen hörde av sig.
Väldigt irriterande,
Bekräftat till 11 maj
Inget svar från vasafisk trots flera påpekanden öm utebliven leverans
Efter två kontakter med Gordon, kom varan 24 maj
Vattnig löjrom, sämsta hittills
Snabb och korrekt leverans. Fantastisk kvalitet på varorna. Både fisken och räkorna är fantastiska. Dessutom bra paketerat.
Beställde 5 kg torskrygg. Enligt innehållet ska det var 4,9 kg fisk men upplevde att det var betydligt mer vatten än 10%. Vägde delar vid upptining och 35% av vikten var vatten. Har två gånger skrivit till Vasafiskerian om förklaring men ingen respons alls. Betalar alltså för väldigt mycket vatten.
Enkel leverans som går att följa. Snabb tid från beställning till leverans. Men framförallt riktigt bra produkter!
När man köpt tex torsk och räkor härifrån så vill man inte äta ”vanliga butiksköpta” längre.
Kan tyckas dyrt men pga kvaliteten så blir man mättare på mindre mängd så det jämnar ut sig.
Blev ett fel i sista leveransen och det var lite svårt att få tag på dom men när jag väl fick återkoppling så fixade dom allt, det gör att det känns tryggt att handla här.
Jag fick inte mina varor det datumet som var sagt, fick höra att det inte fanns något paket att leverera. Jag fick vänta en vecka innan det kom. Tur att jag inte skulle använda det direkt.