Goede contacten, perfecte communicatie enalles tot in de puntjes geregeld. Eens op reis vertrokken nergens een probleem gehad. Alles voldeed 100% aan o,ze verwachtingen en in sommige gevallen overtrof... Leggi di più
L'azienda ha risposto
VanVerre heeft een uitstekende indruk achtergelaten en we zullen ze een volgende keer zeker weer inschakelen. De medewerkers zijn heel behulpzaam en ze zijn zelfs 24 uur per dag bereikbaar. De door h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Christel van van Verre heeft ons fatastisch geholpen. We hebben met een camper een geweldige reis door Amerika gemaakt! Ze heeft vanalles voor ons geregeld, wat een luxe. Ze heeft overal fijne campi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Al je wensen worden gehoord. Goed en snel bereikbaar per telefoon. Tamara en Dieneke geven de juiste hulp/advies voor het samenstellen van onvergetelijke reis door Peru en ze weten alles over Zuid Ame... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Van Verre biedt verre reizen op maat aan naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië. Een reis is voor iedere klant anders. Je treft op onze website vele voorbeelden van prachtige verre reizen en bouwstenen aan. Je wilt net wat anders met jouw vakantie in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië? Geen probleem, alles is mogelijk met een individuele rondreis bij Van Verre. Onze landendeskundigen reizen zelf regelmatig naar onze bestemmingen om zo de mooiste reis te kunnen samenstellen.
Scritti dall'azienda

Noordeinde 5, 1141 AE, Monnickendam, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Uitstekend:
Van Verre heeft voor ons een reis naar Java, Bali en Flores georganiseerd. In de voorbereiding was het contact met Renée uitstekend. In goed overleg is en mooi programma samengesteld. De reisbescheiden waren prima verzorgd. Tijdens het verblijf hebben de lokale agenten ons zeer goed begeleid en verzorgd. Alles bij elkaar was dit een zeer goed verzorgde reis waarbij alles klopte.

Risposta di Van Verre Reizen
In juni hebben we een reis naar Sumatra, Java en Bali gemaakt, georganiseerd door Van Verre. Het was een individuele rondreis met (grotendeels) een chauffeur/gids. Dit is erg goed bevallen en we zijn volledig ontzorgd door Van Verre. Het voortraject (de reis samenstellen) is erg prettig verlopen dankzij het persoonlijke contact met Tessa, en ook tijdens de reis was Van Verre alert op onverwachte situaties, zoals de vulkaanuitbarsting op Flores waardoor de terugvlucht naar Nederland eventueel in gevaar kon komen.
Na de reis werd het contact prettig voortgezet en stond men open voor feedback en eventuele verbeterpunten. We kunnen niet anders zeggen dan dat we een schitterende onbezorgde rondreis hebben kunnen maken, en we een volgende verre reis zeker weer door Van Verre zullen laten organiseren.

Risposta di Van Verre Reizen
Alles is van a tot z super geregeld. Je hoeft niet bang te zijn dat iets niet goed of maar voor de helft geregeld is. kwaliteit verhouding is erg goed. Complimenten aan van verre!

Risposta di Van Verre Reizen
Dit was omze 4e reis die we bij Van Verre hebben geboekt en wederom was alles perfect geregeld. Van de transfers, chauffeurs tot de hotels. Alles klopte.
De reisbeschrijving met de tips voor de bestemmingen hebben ons op weg geholpen met wat er allemaal te zien en doen is op de lokaties.
We hebben enorm genoten van de mooie nattur, dieren en prachtige steden dat Maleisië heeft. Maar waar we echt van genoten hebben was het eten! Overal kleine kraampjes met fantastische eten!
Singapore was ook geweldig. Een stad dat zo schoon is, ontzettend mooie gebouwen en schoppingmalls heeft. En natuurlijk de gardens by the bay, wat vooral 's avonds geweldig is!
Al met al zeer genoten van onze reis.

Risposta di Van Verre Reizen
Uitstekende adviezen tijdens opzetten van onze reis door Canada en perfecte uitvoering wat betreft reserveringen, aansluitingen, documentatie en tips.

Risposta di Van Verre Reizen
Heerlijke reis van 4 weken door Japan. Alles was uitstekend geregeld door Van Verre en de lokale reisagent.
Prima accommodaties en individueel rondreizen met de trein (en metro) is in Japan erg goed te doen.
Het is moeilijk om hoogtepunten te noemen maar wandelen in de Kiso-vallei, fietsen bij Mount Fuji en de tempelovernachting met ochtendceremonie en Zazen meditatie in Nagano springen er wel uit.

Risposta di Van Verre Reizen
Alles was perfect geregeld, de chauffeur en gids waren erg prettig.
Vooral Flores heeft ons zeer verrast, wat een prachtig eiland.

Risposta di Van Verre Reizen
Super reisbureau! Ik heb nog nooit een reisbureau tegen gekomen dat zo professioneel én terzelfdertijd zo persoonlijk werkt.
Vanaf het eerste contact, een heel aangenaam telefonisch kennismakingsgesprek om onze wensen te bespreken, tot het uitwerken van de volledige reis, alles werd in detail besproken met een vast contactpersoon. Alles kon naar wens aangepast worden. De elektronische offerte is van een ongekende kwaliteit waarbij de reis in detail beschreven staat. Bij elk onderdeel, bij elk hotel, bij elke uitstap staat alle informatie die je nodig hebt. De offerte is gelinkt aan hun website waardoor je bij elk onderdeel kan doorklikken naar de info op hun website.
Van Verre reizen is een absolute aanrader!

Risposta di Van Verre Reizen
De reis die we in samenspraak met Van Verre hebben samengesteld, voldeed nog meer dan aan wat we ervan verwacht hadden. We hebben ontzettend genoten

Risposta di Van Verre Reizen
De reis(organisatie) was tot in de puntjes geregeld. Alle geplande zaken verliepen zoals die waren gepland. Voor zo'n reis van 32 dagen op heel veel verschillende locaties is dat super goed :) De accommodaties waren fantastisch en vaak in de sfeer van het land

Risposta di Van Verre Reizen
Persoonlijk advies en een consulent die steeds bereikbaar was met goede raad. Er werd echt nagedacht over wat we vroegen en de reis werd in functie daarvan uitgestippeld.

Risposta di Van Verre Reizen
Onze reis naar Maleisië was precies geregeld zoals we het hadden gewild. Alles verliep vlot, we hoefden zelf niets te regelen. Onze verwachtingen wat 'avontuur' betreft zijn ingelost en we verbleven grotendeels in de natuur, wat zalig was. De geregelde verblijven zijn charmant en goed gelegen.

Risposta di Van Verre Reizen
Voor de 3e keer gebruik gemaakt van de diensten van van Verre en opnieuw niet teleurgesteld. Alles was weer top geregeld en overzichtelijk!

Top-organisatie!!!
Communicatie is zeer goed bij het plannen van onze individuele reis en er werd volledig aan onze wensen voldaan.
De reis werd ook nog eens mooi gepresenteerd in een kleurrijke brochure per koppel.
Zullen zeker deze reisorganisatie bij vrienden aanprijzen.

Risposta di Van Verre Reizen
De rondreis van 21 dagen door Japan was door Van Verre perfect georganiseerd. Bij aankomst op het vliegveld Tokyo werden we verwelkomd en ontvingen we de benodigde trein- en buskaartjes inclusief uitleg in het Engels. Het reizen en hotels en excursies waren prima verzorgd. De persoonlijke reisapp met daarin de complete vakantie weergegeven was een echte openbaring. We zouden voor 200% Van Verre aanraden voor het verzorgen van een vakantiereis naar Japan.
Helma en Cees.

Risposta di Van Verre Reizen
Mooie reis met veel hoogtepunten dwars door het eiland Bali.

Risposta di Van Verre Reizen
Goed advies , mooie hotels, goed en veilig vervoer

Risposta di Van Verre Reizen
We hebben een hele fijne ervaring gehad met deze reisorganisatie. Het contact vooraf verliep prettig: we konden via Teams uitgebreid onze wensen en mogelijkheden bespreken. De planning was volledig afgestemd op onze voorkeuren. De organisatie stelde een mooie route samen en regelde de camper en alle campings. Ook tijdens de reis was het contact uitstekend – toen we onverwacht onze route moesten aanpassen, werd er direct met ons meegedacht en geholpen. West-Amerika is absoluut een aanrader, en met hulp van KidsReizen werd het een onvergetelijke reis!

Risposta di Van Verre Reizen
De planning van de rondreis is tot in de puntjes verzorgd, als reiziger geen omkijken naar. Inchecken, excursies, flexibilteit bij de privereis met privechauffeur perfect. Accomodaties ook uitstekend (van 1,5* tot 4*).
Groot voordeel is dat Van Verre ook de reis gedaan heeft, zodat ze onze wensen precies juist kunnen invullen.

Risposta di Van Verre Reizen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.