Alles tot in de puntjes geregeld. Goede ervaring met Pangea Travel. Zou mijn vrienden enkenissen zeker aanraden van Pangea Trzvrl gebruik te maken.
Geweldige reis gehad in het westen van Zuid-Afrika. Pangea weet wat we willen en staat open voor eventuele aanpassingen, heel fijn. Goede communicatie en snelle reacties. De reis was weer voortre... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Reis van 3 weken, waarvan 11 dagen met huurauto door Kyushu. Boeking verliep soepel, evenals meedenken bij alternatieven of wijzigingen. Over het algemeen luxe tot zeer luxe hotels. Een vrij nieuwe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ontdek Azië, Afrika en Latijns-Amerika met PANGEA Travel, dé specialist in op maat gemaakte individuele reizen sinds 2003! Of u nu droomt van een avontuurlijke rondreis, een romantische huwelijksreis of een onvergetelijke familiereis, ons ervaren team zorgt voor een unieke beleving die de essentie van elke bestemming laat zien. Met oog voor elk detail én duurzame keuzes creëren wij persoonlijke reizen die echt bij u passen. Van luxe reizen tot groepsreizen, van ontspanning tot avontuur: bij PANGEA Travel vindt u altijd de perfecte reis, volledig afgestemd op uw wensen. Waar brengt uw volgende reis u naartoe?
Jansbuitensingel 29, 6811 AD, Arnhem, Paesi Bassi
- 026 370 7511
- info@pangeatravel.nl
- pangeatravel.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Alles tot in de puntjes geregeld
Perfecte rondreis in de Filipijnen
Onze reis naar de Filipijnen was perfect georganiseerd. Contact met locale vertegenwoordiger in Manilla was goed, locale gidsen en uitstekende chauffeurs waren op tijd aanwezig, behulpzaam en bij excursies inhoudelijk goed. Hotels en resorts waren van hoge kwaliteit. Voorafgaand aan de reis prettig contact met PANGEA Travel in Arnhem.
Geweldige reis!
Reis naar verwachting
Strak en goed georganiseerd
Vriendelijke en vlotte communicatie

Geweldige reis
De reis was Supergoed voorbereid, accommodaties goed gekozen en de service was top

Risposta di PANGEA Travel
Super ervaring gehad door jullie
Super ervaring gehad door jullie. En in de boekingen goed geholpen van tevoren.
Goed en vriendelijk contact!

Risposta di PANGEA Travel
De reis was tot in puntjes uitstekend geregeld. Veel lof voor Suzanne Grem van Pangea travel.
De reis was tot in puntjes uitstekend geregeld!

Risposta di PANGEA Travel
Heerlijke reis naar de Seychellen …
Pangea heeft wederom onze verwachtingen overtroffen. Uitstekende hotels met excellente service en alle transfers en vooraf geboekte excursies tot in de puntjes geregeld!

Risposta di PANGEA Travel
Geweldige reis gehad in het westen van…
Geweldige reis gehad in het westen van Zuid-Afrika.
Pangea weet wat we willen en staat open voor eventuele aanpassingen, heel fijn.
Goede communicatie en snelle reacties.
De reis was weer voortreffelijk, veel gezien en gedaan en het weer zat ook mee. Vriendelijke, behulpzame mensen. Heerlijke diverse hotels.
Een aanrader!

Alles fantastisch geregeld
Alles fantastisch geregeld. Mooi programma. Goede reisgidsen. Mooie en goede hotels.

Prachtige reis naar Zuid-Afrika
Het was wederom een geweldige reis naar Zuid-Afrika. We hebben enorm genoten mede door de prima begeleiding en hulp van Pangea Travel. Meer in het bijzonder van Luc. Hartelijk dank voor een fijne vakantie en mooie ervaring

Alles prima geregeld
Alles prima geregeld. En bij eventuele problemen konden wij terugvallen op een Nederlands sprekend persoon die waar woont, erg prettig.

Alles was super geregeld
Alles was super geregeld. Een minpuntje zowel in Singapore als Hongkong hebben we nooit ons transport naar het hotel gezien die belde pas als we al in hotel waren.
Verder super geregeld. Zal zeker nog eens boeken en aan andere aanbevelen

Een absolute aanrader!
Al meer dan 12 jaar boeken we de meeste van onze reizen via Pangea en ALTIJD naar volle tevredenheid!

Tijger reis India 2026
Wat een geweldige reis hebben ze voor ons georganiseerd!! Tot in de puntjes verzorgd en tot 2 x toe vluchten om moeten boeken om het voor ons comfortabel te maken!! Niets was ze te veel!! Perfect geregeld!!
Bedankt Luc!!

Tijger reis 2026
Wat een geweldige reis heeft Luc voor ons samengesteld!! Alles was perfect geregeld!! En aangepast naar onze wensen..voor en tijdens onze reis!
Heel hartelijk dank!!

Reis van 3 weken
Reis van 3 weken, waarvan 11 dagen met huurauto door Kyushu.
Boeking verliep soepel, evenals meedenken bij alternatieven of wijzigingen.
Over het algemeen luxe tot zeer luxe hotels. Een vrij nieuwe auto wel geen Engelse navigatie zoals was vermeld?
1 locatie van een Ryokan is zonder kosten veranderd tijdens reis: hier zijn geen stoelen en slaapt men op de grond, wat lastig voor 70 + met kunstheupen.

Risposta di PANGEA Travel
Er werd naar onze wensen geluisterd en …
Er werd naar onze wensen geluisterd en geprobeerd de reis zoveel mogelijk op maat te maken. Ook werden we goed geholpen toen de overstap in het Midden Oosten op de terugweg niet meer kon. Er werd een alternatieve vlucht geregeld.

Risposta di PANGEA Travel
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.