Ongezien nieuwe auto gekocht. Verkoper pas ontmoet bij aflevering. Contacten (telefonisch en per mail) vooraf erg prettig en correct. Had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen en dat is ook ge... Leggi di più

Het eerste gesprek met de verkoper van van Mossel in Weert was zeer prettig en in een ongedwongen sfeer, hij had alle tijd en legde alles, m.b.t. de auto waarin we geïnteresseerd waren, goed uit. Er w... Leggi di più
We begonnen met een wat koude start, maar dankzij het warme ontvangst van Bart en Anja voelden we ons al snel welkom bij Autobedrijf Van Mossel. Hun persoonlijke benadering en gastvrijheid maakten ec... Leggi di più
v . Mossel Weert Ik ontving een zeer hoge offerte over een reparatie aan hydraulische pomp die 2 jaar geleden ook al was uitgevoerd.Na reclamatie van mij zou deze reparatie onder garantie worden uitg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Volkswagen
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Volkswagen - Weert
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Edisonlaan 1, 6003 DB, Weert, Nederland, Paesi Bassi
- 0495 584 584

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ik ben super goed geholpen door Bart!
Good explanation, good service
Ik mocht een nieuwe zakelijke lease-auto uitzoeken en kwam zo terecht bij Van Mossel in Weert. Proefritten gepland en snel terug gebeld door Bart Roodbeen. Bart heeft ons goed geholpen, duidelijk uitleg gegeven en gezorgd dat wij 2 fijne proefritten hebben kunnen maken.
Helaas is het (na verschillende pogingen) niet gelukt om de auto te kunnen bestellen bij van Mossel in Weert.
Maar de goede ervaring met van Mossel in Weert zorgt ervoor dat ik het bedrijf en adviseur Bart kan aanraden!
Wij gaan de auto in ieder geval in onderhoud doen bij van Mossel in Weert!
Snel en goed geholpen!
Snel vriendelijk vakkundig klantgericht
Van Audi naar Volkswagen
Ben snel en vriendelijk geholpen. Alle tijd genomen met duidelijke uitleg en na aankoop uitstekende uitleg.
Fijne dealer met zeer vriendelijke…
Fijne dealer met zeer vriendelijke medewerkers en goede service
Heel erg tevreden!
Perfecte communicatie met de medewerkers. Reparatie volledig naar tevredenheid uitgevoerd. Ook soepel met vervangend vervoer. Heel tevreden over dit schadeherstelbedrijf.
SuperserviceSnelle en afhandeling van de…
Snelle en perfecte afhandeling van de klacht. Plus nog een niet gemelde klacht verholpen. Zeer tevreden.
Last minute vervangen van de…
Last minute vervangen van de winterbanden werd keurig uitgevoerd, zodat we veilig op wintersport kunnen gaan. Bedankt Jos voor de goede service!
Zoals altijd perfecte service
Zoals altijd perfecte service. Nu ook naast Valkenswaard ervaring opgedaan bij van Mossel Weert ivm schade. Vestiging Valkenswaard heeft alles voor mij geregeld en vandaag de auto weer opgehaald in Valkenswaard. Perfect voor beide vestigingen.
Tiguan aangeboden voor de apk
Tiguan aangeboden voor de apk, beur gehad in februari ( toen waren er geen bijzonderheden). Echter afkeur apk omdat er 2 banden te kaal waren. Dit is niet gezegd of stond niet op de factuur van februari: dan hadden we natuurlijk de banden vervangen.
Dezelfde avond de factuur binnen gekregen via de mail en betaald. 2 dagen erna een factuur per post en per mail: die hoger was.
Geen sorry geen excuus bij nabellen.
Ik rij al 37 jaar Volkswagen maar nog nooit zo’n slechte communicatie meegemaakt.
Vriendelijk personeel, gezellige koffiecorner
Dit was de eerste beurt voor mijn ID3.
Ik kon wachten tot het klaar was en toen ik om de rekening vroeg bleek dat de beurt nog gratis was.
Dat was een verrassing. Ook was de bluetooth weer in orde. Tijdens het wachten een heerlijk kopje koffie.
Auto stond weer op tijd gereed en was…
Auto stond weer op tijd gereed en was weer mooi gewassen
Kwalitatief goed onderhoud en prima uitgevoerde reparaties.
Duidelijke afspraken die worden nagekomen in de vorm van goed uitgevoerde reparaties en onderhoud.