Ongezien nieuwe auto gekocht. Verkoper pas ontmoet bij aflevering. Contacten (telefonisch en per mail) vooraf erg prettig en correct. Had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen en dat is ook ge... Leggi di più

Het eerste gesprek met de verkoper van van Mossel in Weert was zeer prettig en in een ongedwongen sfeer, hij had alle tijd en legde alles, m.b.t. de auto waarin we geïnteresseerd waren, goed uit. Er w... Leggi di più
v . Mossel Weert Ik ontving een zeer hoge offerte over een reparatie aan hydraulische pomp die 2 jaar geleden ook al was uitgevoerd.Na reclamatie van mij zou deze reparatie onder garantie worden uitg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Volkswagen
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Volkswagen - Weert
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Edisonlaan 1, 6003 DB, Weert, Nederland, Paesi Bassi
- 0495 584 584

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Alles ging volgens vooraf gemaakte…
Alles ging volgens vooraf gemaakte afspraak: op tijd, vriendelijk, redelijke kosten. En geen verrassingen, dat is ook altijd fijn.
Ondanks dat ik zonder afspraak kwam…
Ondanks dat ik zonder afspraak kwam werd ik vriendelijk ontvangen door Yven. Hij verontschuldigde zich dat hij die dag alleen was en afspraken had staan. Vroeg of ik het een bezwaar vond om de dag later terug te komen om met de polo die ik gezien had een proefrit te maken. De dag erna een proefrit gemaakt en toen was het snel gezien. Deze polo was voor mij. Ook de verdere afhandeling verliep super. Op de dag van afhalen werden we ontvangen met vlaai en werd alles goed uitgelegd door Yven en toen ik er later achterkwam dat er iets kapot was, werd ik heel deskundig geholpen door Yven en werd het na behoren opgelost. Ik beveel van Mossel en voornamelijk Yven heel erg aan. Van deze gastvrijheid kunnen veel zaken nog wat leren. Heb in mijn eigen regio helaas andere ervaringen gehad bij een dealer.
Uitstekende service!
Uitstekende service!
- Klantvriendelijk
- Makkelijk (telefonisch) bereikbaar
- De mogelijkheid om online een afspraak te maken is een grote pluspunt
- Vakkundig personeel
- Transparant in de (bijkomende) kosten
- Prettige service: de mogelijkheid om tussendoor te wachten in een mooie, uitgeruste wachtruimte. Vriendelijk personeel dat aanwezig is om je te voorzien van een kopje koffie, thee e.d.
Koop en aflevering auto
Bij de koop van de auto was er een ontspannen sfeer en werden alle vragen beantwoord. Bij de aflevering werden alle functies van de auto uitstekend uitgelegd en goed voor ons ingesteld.
Ramon :Zeer vriendelijk en ervaren…
Ramon :Zeer vriendelijk en ervaren verkoper met veel vakkennis!!!!
Iven: ook zeer vriendelijk en zeer duidelijk bij aflevering auto.
Had APK gedaan
Had APK gedaan , online kon je dat aanmelden en nog op of aanmerkingen erbij zetten waar na gekeken moest worden. Nou dat laatstse hebben ze totaal niet gedaan! Mijn vraag was of de climatronic software geupdate kon worden ivm problemen en hiervoor is in amerika een terugroep actie wat problemen oplost. Ik gaf aan dat te willen maar hier is niet eens na gekeken. De apk zelf is wel goed gegaan en duurde 1.5 uur.
Goede en snelle communicatie
Goede en snelle communicatie. Veel met Bart Roodbeen contact gehad, erg fijn geholpen en een goede deal kunnen maken. Een kleinigheidje wil ik nog na laten kijken en dat wordt door een andere (dichtstbijzijnde) Van Mossel locatie opgepakt (inmiddels keurig ingepland). Alle vertrouwen in de afwikkeling daarvan.
Vriendelijk ontvangen
Vriendelijk ontvangen, en direct actie ondernomen.
Ik kon de auto niet meer laden met de bijbehorende laadkabel.
Eerst testen uitgevoerd, en tot de conclusie gekomen dat de kabel defect was, binnen 1 dag was er een nieuwe kabel geregeld.
Pluim van Jobeco bv
Bart heeft de aankoop, de correspondentie vóór de oplevering, de oplevering en ook de nazorg heel goed opgepakt. Geen vraag was teveel en een antwoord snel gegeven 👌
Prettige ervaring en goed geregeld.
Na een zoektocht van 2 weken vonden we hier de auto die we wilden hebben.
Het was een prettige ervaring en we werden goed geïnformeerd over de auto die we eventueel wilden gaan kopen.
Dat alles daarna geregeld was binnen één week was erg fijn. Zo konden we 2 dagen later op vakantie. Kortom een top ervaring.
De contacten met directeur Edwin waren…
De contacten met directeur Edwin waren prima, vriendelijke en meedenkend. Met de andere medewerkers soms tegen het onvriendelijke aan!
Verdiend 5 sterren!
We begonnen met een wat koude start, maar dankzij het warme ontvangst van Bart en Anja voelden we ons al snel welkom bij Autobedrijf Van Mossel. Hun persoonlijke benadering en gastvrijheid maakten echt het verschil. We hebben een leuke auto gekocht en zijn zeer tevreden over het hele verkooptraject. Alles verliep soepel en professioneel. Absoluut vijf sterren verdiend!
Goede duidelijke afspraak en zeer tevreden over het resultaat.
Goede duidelijke afspraak.
Goed geholpen!
Bij deze VW-dealer hebben wij een Multivan gekocht. De verkoper heeft ons eerlijk en geduldig te woord gestaan. Uiteindelijk zijn we allebei tevreden tot een akkoord gekomen.
We kregen bij de aflevering een zeer uitgebreide uitleg.
Topservice!
Superblij met mijn nieuwe auto!
De aankoop verliep vlot en de service was top! Bart Roodbeen hielp me uitstekend en dacht echt mee. De auto rijdt heerlijk en voelt als nieuw. Zeker een aanrader voor wie een auto wil kopen!
Het bedrijf heeft niets verkeerd…
Het bedrijf heeft niets verkeerd gedaan. Dat is al heel wat vandaag de dag.Dus alleen maar positieve ervaring.
Communicatie en duidelijkheid kan…
Communicatie en duidelijkheid kan beter. Om die reden 3x teruggeweest voor het ophalen van m’n auto. Vrij prijzig tov andere bedrijven, verder geen klachten over de werkzaamheden, die zijn goed uitgevoerd
Erg goede service
Erg goede service! Ik had alle vertrouwen gekregen van Van Mossel. Erg fijn hoe er werd geluisterd en meegedacht.