Erg goede service ontvangen van Jeroen van de serviceafdeling bij Van Mossel in Valkenswaard. Hij zorgde ervoor dat 2 banden binnen 1 dag op voorraad waren en in het weekend nog vervangen konden worde... Leggi di più

1) Afspraak gemaakt voor APK + jaarlijkse beurt op 3 juli: resultaat: APK keuring niet gedaan (reden?) + remvloeistof niet vervangen door tijdgebrek. 2) Wederom afspraak gemaakt voor APK + remvlo... Leggi di più
Wat een fijne ervaring bij van Mossel in Valkenswaard. We werden goed ontvangen en direct geholpen door Niek en collega’s. Er werd ruim de tijd genomen om alle informatie en details over de auto door... Leggi di più
Goede ervaring met van Mossel de auto gevonden die ik zocht, werd niet echt druk gezet om de auto te kopen door de verkoper. Helemaal tevreden tot dan viel me een beetje tegen dat er zo weinig onder... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Volkswagen
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Volkswagen - Valkenswaard
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Dragonder 16, 5554 GM, Valkenswaard, Nederland, Paesi Bassi
- 040 201 4125

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
klantvriendelijk en goed geholpen
Super 👌🏻
Ik ben zeer goed geholpen met het kopen van een nieuwe auto door Sjors Beeks. Hij is klantvriendelijk, oplossingsgericht, en staat echt voor je klaar. Het was een fantastische ervaring. Sjors bedankt. PS mijn gezin was ook blij met de presentjes 😉
Antword op mijn vragen
Geweldig geholpen
Sjors is een fantastische verkoper die aandachtig luistert en er alles aan doet om je als klant zo goed mogelijk te helpen. We zijn geweldig geholpen en blij met onze ID3
Goede service en snel geholpen door…
Goede service en snel geholpen door verkopers Sjors en Ties.
Auto super afgeleverd
Auto super afgeleverd, top service door van mossel.
Sjors & Timo bedankt!
Zoals altijd perfect geholpen door het…
Zoals altijd perfect geholpen door het team van Van Mossel Valkenswaard!
Sjors heeft ons prima geholpen en alles…
Sjors heeft ons prima geholpen en alles keurig verzorgd. We zijn er blij met de nieuwe auto en bedanken Sjors nogmaals hartelijk.
mooie Polo super begeleiding
We hebben een hele mooie Polo gekocht en zijn bij het proces uitstekend geholpen door Sjors Beeks en het team van Van Mossel Valkenswaard. Hij heeft oprecht moeite voor ons gedaan om van het kopen van een auto (veel geld uitgeven) een plezierige ervaring te maken. We hebben veel contact gehad en dat was altijd met tevredenheid. Niet alleen een fijne auto, maar ook een bijzondere ervaring.
flexibel in datum service beurt
Ik geef 5 sterren omdat ik zeer…
Ik geef 5 sterren omdat ik zeer tevreden ben over de begeleiding van Sjors Beeks afd verkoop v Mossel Valkenswaard.Nadat we de prijs afgerond hadden is er snel een afspraak gemaakt voor de aflevering.De aflevering ging goed en snel.Hij nam alle tijd om het gebruik van de auto goed uit te leggen.
Er waren een paar kleine puntjes welke nog afgewerkt dienden te worden ,maar deze werden zeer snel en goed afgewerkt.Na een paar dagen rijden met de auto belde Sjors mij op of alles in orde was , en mocht er wat zijn dan kon ik hem altijd bellen.
Ik vond dit erg netjes.Tot op heden kijk ik zeer positief terug op v Mossel Valkenswaard en zeker op Sjors Beeks.
Ad
Jaren lang tevreden, nu fout op fout op fout
Jaren lang tevreden. Nu laatst auto weggebracht voor onderhoud, airco en APK. Dit ging helemaal mis. Tot 2 keer teruggegaan voor fouten, blijkt dat nog steeds Auto Airco en APK niet zijn opgelost. 3e afspraak staat nu gepland. Ook communicatie liep volledig mis, ik kreeg ze simpelweg niet te pakken, wordt je doorverwezen naar centrale die je ook niet verder kunnen helpen. Bij laatste gesprek vroeg ik aan de vriendelijke medewerker of hij me een reden kon noemen waarom ik als vaste klant nog ooit terug zou komen, waarop ook hij de interne problemen herkende en geen antwoord had. Echt jammer, ik hoop dat van Mossel dit snel weer op de rit krijgt. Update 4juli: Na de 3e keer is onze auto naar tevredenheid gemaakt. Update 5sept: Ook de administratie blijkt totaal niet te kloppen, inmiddels 2 facturen ontvangen voor hetzelfde werk en rechtsbijstand ingeschakeld.
Prima ervaring !!
Prima ervaring !!
Sjors(Sjorske) heeft ons goed geholpen!
Wat hij belooft komt hij na.We kwamen met onze polo ook vrij nieuw en Sjors zag dat de dopjes op de moeren van de banden ontbraken en ging dat meteen voor ons regelen.
Verder was het een duidelijk en erg gezellig gesprek.omdat wij een uur moesten rijden werd de auto netjes thuis afgeleverd.
Bedankt Sjorske
Gr Natascha en Daantje
We hebben onlangs onze ID.4 opgehaald…
We hebben onlangs onze ID.4 opgehaald we zijn super goed en netjes behandeld. Een echte aanrader 👍🏻
Alles ging mis van af begin al ik ben…
Alles ging mis van af begin al ik ben bijna 3 maanden bezig Communicatie is vrij stroperig allemaal. het problemen zoals voorheen zijn er nog altijd.ik heb er genoeg van
Vanmiddag met mijn moeder haar nieuwe…
Vanmiddag met mijn moeder haar nieuwe auto opgehaald. We zijn erg goed geholpen door Sjors. Hij heeft ons alles zeer goed uitgelegd.
En wat een leuke verrassing toen we bij de auto kwamen, een superleuke onthulling vonden we. En de chocolaatjes smaken heerlijk ☺️
Prima service en duidelijkheid