Banner for Van Mossel Volkswagen - Tilburg

Van Mossel Volkswagen - Tilburg Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Ringbaan Noord 65, 5046 AA Tilburg, Nederland, NL

Valutata 3 stelle su 5

Ik kon eerst woensdag me auto haken naar me vakantie daarna moest het opeeens op een andre dag ven dan kon ik hem toch weer op woensdag halen en toen lukt niet met geld moest ik maar weer een dag wa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op zoek naar een cadeautje voor onze klein dochter dat natuurlijk geheim moest blijven. Keuze is gevallen op een gebruikte VW Up!. Bij van Mossel Tilburg op een geweldige manier geholpen door Lucca... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het bestellen van onze nieuwe auto (uit voorraad) tot aan de aflevering ervan zijn we goed geholpen bij van Mossel Tilburg. Er werd goed geluisterd naar wat wij zochten en meegedacht naar even... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

5 weken geleden spontaan een volkswagen polo laten financieren en 3 weken geleden hem kunnen ophalen. Hij rijdt heel goed en lekker stil tijdens het rijden. Met behulp van Edgar en Naud hun goede uit... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Volkswagen - Tilburg

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Volkswagen:
Van Mossel is officieel Volkswagendealer en heeft vestigingen in Hapert, Oisterwijk, Tilburg, Valkenswaard, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Ringbaan Noord 65, 5046 AA, Tilburg, Nederland, Paesi Bassi

• 013 532 1411
Promotion box for Van Mossel Volkswagen - Tilburg

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

243 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

334 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tevreden

We zijn vanaf het eerste contact goed geholpen. Hebben 2 proefritten gemaakt. Kregen een goede prijs voor de inruil auto. Voor de nieuwe auto is een mooie prijs gemaakt. Bij aflevering was er op ons verzoek extra tijd vrijgemaakt voor uitleg. De uitleg was helder. Ook daarna nog uitleg gekregen toen we vragen hadden.

19 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Recentelijk heb ik bij Van Mossel een…

Recentelijk heb ik bij Van Mossel een auto aangeschaft en ik ben ontzettend tevreden over de service! Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht over de juiste auto voor mijn rijschool. Tim heeft me uitstekend geholpen bij het vinden van een geschikte auto, en het hele aankoopproces verliep soepel en transparant.

Bedankt, Van Mossel, en in het bijzonder Tim, voor de fijne samenwerking! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en topservice.

20 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen week heb ik bij dit…

Afgelopen week heb ik bij dit autobedrijf een nieuwe auto gekocht en ik ben ontzettend tevreden over de ervaring. Mijn vorige auto heb ik kunnen inruilen, wat het proces een stuk gemakkelijker maakte. Daarnaast werd ik uitstekend geholpen bij het begrijpen van de nieuwe technologie in de auto, wat ik erg waardeer. Het voelde niet gehaast, en ik kreeg alle tijd om mijn keuzes te maken. Ik zou dit autobedrijf zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar een professionele en klantgerichte ervaring!

13 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Al een tijdje opzoek naar een Cupra…

Al een tijdje opzoek naar een Cupra Formentor 2.0.
Netjes proefrit afspraak online ingepland omdat ik natuurlijk wil weten hoe zo’n bolide stuurt, want het is geen pakje boter wat je koopt.
Vervolgens een bevestiging op de mail gekregen dat de auto netjes klaar gemaakt wordt voor een proefrit.

Bij aankomst bij van mossel krijg ik te horen dat we het eerst eens moeten worden over de prijs voordat ik proef mag rijden, weet niet zo goed hoe ik een prijs af moet spreken voor een auto die ik niet eens heb kunnen starten.

Prima, rondje om de auto gelopen aantal vragen gesteld of deze schade had gehad, antwoord was nee terwijl er links achter duidelijke schade had gezeten. Daar heb ik de adviseur op gewezen toen hoorde ik ineens oh zou toch wel kunnen.
Ook zag ik in de zonneklep een kaartje van onderhoud zitten deze was volledig in het Pools, toen ik vroeg waar de auto vandaan kwam en waar deze onderhoud had gehad kreeg ik het antwoord Duitsland.

ik ben gelijk gegaan en ben naar een ander bedrijf gegaan voor de Cupra.

ik raad het niet aan om hier een occasion te kopen want ze weten niks te vertellen over de historie van een auto en komen hun afspraken niet netjes na.

15 marzo 2025
Valutata 3 stelle su 5

Redelijk

Goed: vriendelijk en op tijd te woord gestaan. Reparatie uiteindelijk goed uitgevoerd.
Kan beter: ondanks dat ik vooraf had aangegeven wát er defect was, bleek het betreffende onderdeel toch niet op voorraad. Daardoor moest ik nogmaals terugkomen (en extra vrij nemen van mijn werk).

13 marzo 2025
Valutata 4 stelle su 5

Good Service and Expert Guidance at Van Mossel VW Tilburg

I had a good experience at Van Mossel Volkswagen Tilburg, thanks to Wessel Adriaansen. From the moment I walked in, he was incredibly humble, patient, and genuinely helpful. Since this was my first time purchasing an EV, I had a lot of questions, but Wessel took the time to explain every detail of the process, ensuring I fully understood everything. He never rushed me and made me feel completely confident in my decision. His knowledge and professionalism made the entire experience smooth and enjoyable. I highly recommend Wessel to anyone looking for expert guidance and a stress-free car-buying experience!
Edit: The after sales connection to the person on queries is okay at best - meaning they won't go overboard or walk the extra mile for the customer (don't expect that)

8 marzo 2025
Valutata 4 stelle su 5

Storing aandrijving.

Auto was bij van Mossel Tilburg voor een storing aan de aandrijving van een hybride Tiguan (model 3).
Dit was voor de tweede keer in een korte tijd. Het duurde in eerste instantie lang (een week) voor er terug koppeling van de garage kwam. Na opmerkingen hierover van mij, ben ik steeds goed op de hoogte gehouden. De auto heeft 2 weken bij de dealer gestaan. Het probleem kan pas opgelost worden als er een software update beschikbaar is, beschikbaar tweede kwartaal dit jaar. Bij het ophalen goed advies gehad van de chef werkplaats over het opladen, om een nieuwe storing te voorkomen. De auto was ook netjes gewassen.

6 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik kan oprecht zeggen Top team

Ik kan oprecht zeggen
Zowel de receptie medewerker als de monteurs in de werkplaats deze doen alles wat ze kunnen om je auto weer 100% de garage uit te rijden en altijd weer netjes gewassen.
Van mossel Tilburg ga mooi en goed op deze manier verder. Top team .

6 marzo 2025

Klantgerichte organisatie

Erg fijne mensen die ver willen gaan om jou verder te helpen! Duidelijke uitleg over auto en geven aan dat jij heb altijd kan bellen of langs kunt komen met vragen! Prettige sfeer!

28 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Half November 2024 een nieuwe Golf besteld.

Half November 2024 een nieuwe Golf besteld, uiteraard had ik de nodige wensen en extra dingetjes die uitgevoerd moesten worden.
Leverdatum zou 7 Maart worden, wat een zeer strakke planning vergde.
Van begin productie auto tot aan de levering op de hoogte gehouden, alles netjes gepland en geregeld door Wessel Adriaansen.
Vandaag 1 Maart de auto in ontvangst mogen nemen, een week eerder dan gepland, en netjes geleverd volgens afspraak.
Wessel, nogmaals je bent een topper van de bovenste plank!!

1 marzo 2025

Speciaal feest

Goede service, vriendelijk personeel en een prettige uitleg bij oplevering van de auto. Ook was de auto mooi opgesteld bij oplevering wat een speciaal feest geeft!

27 febbraio 2025

Top bedrijf

Top bedrijf! Een groot compliment voor afleveringsspecialist Giel. Hij begeleidt je uitstekend, geeft duidelijke uitleg en zorgt ervoor dat je met alle nodige informatie de weg op gaat. Geweldige service!

27 febbraio 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più