Rodney heeft ons vandaag geholpen Met een mooie deal. Een rustige, enthousiaste representatieve man, denk een aanwinst voor een commercieel bedrijf.gastvrij ontvangen en absoluut ons als klant een... Leggi di più
L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto
Fijn geholpen door Imane. Zouden zeker terug komen als wij een nieuwe auto zoeken.
We were looking for a car and went to Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht to have a look at a family car that we liked. From the very first moment we entered into to the showroom, we're a... Leggi di più
Bij aankomst wordt verbaasd gereageerd. Er wordt beweerd dat ik 's ochtends de afspraak heb geannuleerd. Bij een ontkennend antwoord mijnerzijds zucht de receoptionist en gaat een collega bel... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Kate ter Horstsingel 1, 3543 WB, Utrecht, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Zeer tevreden over onze aankoop en de aflevering van onze Mazda CX 5

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Ik ben zeer ontevreden. De verkoper die mij geholpen heeft was zeer onprofessioneel. We werden verkeerd voorgelicht over de aflevertijd en de service liet te wensen over. Telefonisch was de verkoper slecht bereikbaar (ziek/ vrij/druk). Toen wij hem aan de tel hadden en te horen kregen dat het veel langer ging duren voordat de auto geleverd kon worden, lieten wij weten not amused te zijn. Zijn antwoord hierop was; dan verscheuren we toch het contract. Bij aflevering kregen we al staandend in de showroom een kop koffie in ons handen geduwd en ging hij opzoek naar een andere verkoper omdat hij (wederom) te druk was. Dit terwijl wij een afspraak met hem hadden gemaakt. Hij heeft vervolgens zijn gezicht niet meer laten zien. Ik ben heel blij met mn auto ( al zijn er wel een paar dingetjes) maar ik zou nooit meer bij deze vestiging een auto kopen.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Ik ben voor de tweede keer terug gekomen naar Utrecht en heb twee zeer goede auto's gekocht.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Ik heb onlangs een prachtige Audi A4 gekocht bij Van Mossel Mega Occasion Centrum in Utrecht. De verkoper was zeer vriendelijk en op de hoogte van de technische aspecten van de Audi.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Goed en snel geholpen door Pim , nu genieten van mijn nieuwe auto :-)

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Er wordt actief meegedacht en toelichting gegeven op een relaxe manier.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Eerste kennismaking prima verlopen, auto gekocht, alles netjes geregeld. Alleen nu heb ik een probleem en moet de auto nagekeken worden, maar heb al 3 weken geen antwoord op mijn mail gekregen. Morgen maar even bellen hoe nu verder.
Highly Professional
I never waited to be served, was able to work whilst my tyres were exchanged and experienced all aspects as highly efficient and professional.
We zijn heel goed geholpen bij van Mossel Utrecht. Vriendelijke medewerkers.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Goede communicatie, vriendelijke mensen en helder in de prijsstelling.
Beste Van Mossel,
Normaal ben ik niet van het schrijven van een review, maar hiervoor maak ik een graag een uitzondering.
Enkele maanden geleden heb ik een BMW gekocht. Helaas veel problemen met de auto gehad.
Na veel garagebezoeken bij Van Mossel kwamen Hakan en Rodney Rozenblad met de oplossing om een nieuwe auto uit te zoeken.
Inmiddels heb ik mijn nieuwe Audi A3 mogen ontvangen welke ze op locatie hebben afgeleverd bij mij thuis.
Ik ben er super blij mee én vind het super netjes dat ze een klacht in zo'n grote glimlach hebben veranderd.
Super bedankt en ik zou Van Mossel zeker aanraden!
Teun Dieperink

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Onwijs goed geholpen door de medewerkers en directeur van Van Mossel Occassion centrum Utrecht.
Onze keuze was gevallen op een auto waar we achteraf toch niet helemaal tevreden over waren.
Door de medewerkers en directeur werd ontzettend prettig meebewogen.
Het gesprek werd open en eerlijk gevoerd en alle opties werden helder besproken.
Erg tevreden met onze aankoop en zeer te spreken over de klantgerichtheid.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Ik heb mijn auto gekocht in Utrecht.
Heel erg blij met mijn nieuwe auto ik stap elke dag met veel plezier in!
Vanaf moment 1 goed geholpen door Freek van Buul neemt de tijd en legt alles goed uit!

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Rodney heeft ons vandaag geholpen
Met een mooie deal.
Een rustige, enthousiaste representatieve man, denk een aanwinst voor een commercieel bedrijf.gastvrij ontvangen en absoluut ons als klant een goed gevoel gegeven.
Auto wordt qua details nog netjes gemaakt ,en onze voorpret al begonnen.
Naast zakelijk nu ook privé overgestapt naar electrisch rijden.top ! RODNEY BEDANKT

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Vooraf zelf goede research gedaan en eenmaal daar aangekomen een proefrit gemaakt en binnen een uur de auto Jaguar I-Pace gekocht. Goed geholpen door een zeer vriendelijke jongeman (Pim). Duidelijk in uitleg ook, ook onderhandeling ging super goed en super snel. Kortom dik tevreden.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Het personeel vind ik zeer behulpzaam. Ze zijn persoonlijk, ze denken mee en bieden eerst aan wat er gedaan moet worden en welke kosten dat met zich meebrengt. Daarin laten ze de keuze bij de klant. Ik heb het gevoel dat ik centraal sta.
Waarom dan geen 5 sterren? Ik kan niet in iedereens zak kijken, maar er hangt ook een prijskaart aan. Dat hoort denk ik maar vooral dat er vooraf op de mail de schatting van de prijs vaak lager dan deze in de praktijk is, waardoor ik een soort valse verwachting en dus teleurstelling ervaar. Voor de rest top!

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Fijne koop ervaring met verkoper Leon. Hij is bijzonder vriendelijk en open. De Up! bevalt zeer goed en als de laatste puntjes op de i zijn gezet is het echt een top autootje.