Banner for Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht Recensioni

TrustScore 4 su 5

Kate ter Horstsingel 1, 3543 WB Utrecht, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Rodney heeft ons vandaag geholpen Met een mooie deal. Een rustige, enthousiaste representatieve man, denk een aanwinst voor een commercieel bedrijf.gastvrij ontvangen en absoluut ons als klant een... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Fijn geholpen door Imane. Zouden zeker terug komen als wij een nieuwe auto zoeken.

Valutata 5 stelle su 5

We were looking for a car and went to Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht to have a look at a family car that we liked. From the very first moment we entered into to the showroom, we're a... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Bij aankomst wordt verbaasd gereageerd. Er wordt beweerd dat ik 's ochtends de afspraak heb geannuleerd. Bij een ontkennend antwoord mijnerzijds zucht de receoptionist en gaat een collega bel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto usate
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di veicoli a motore

Informazioni su Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mega Occasion Centrum:
Op zoek naar een geschikte occasion? Daarvoor kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum. Met vestigingen in Utrecht, Tilburg, Hengelo, Goes en Leeuwarden zit er altijd wel een bij jou in de buurt.
Op zoek naar een exclusieve jong gebruikte occasion in het topsegment? Dan moet je bij onze vestiging in Amsterdam zijn.
Op zoek naar een 4x4, terreinwagen of SUV? Van Mossel Outdoor Occasions in Oisterwijk heeft de beste auto's staan.
Heb je niet zo'n groot budget beschikbaar maar wil je wel graag een kwaliteitsoccasion? Dan kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum Budget Cars in Waalwijk.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Kate ter Horstsingel 1, 3543 WB, Utrecht, Nederland, Paesi Bassi

• 030 247 5120
Promotion box for Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Vind jouw ideale occasion

Bekijk onze actuele voorraad en rij weg in jouw droomauto!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

169 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

190 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Zeer tevreden over onze aankoop en de…

Zeer tevreden over onze aankoop en de aflevering van onze Mazda CX 5

26 giugno 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Dank voor het plaatsen van deze mooie review. We stellen het zeer op prijs dat u hier de tijd voor heeft genomen en fijn dat u de service en aflevering als zeer prettig ervaren heeft.

Team Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht

Valutata 1 stelle su 5

Ik ben zeer ontevreden

Ik ben zeer ontevreden. De verkoper die mij geholpen heeft was zeer onprofessioneel. We werden verkeerd voorgelicht over de aflevertijd en de service liet te wensen over. Telefonisch was de verkoper slecht bereikbaar (ziek/ vrij/druk). Toen wij hem aan de tel hadden en te horen kregen dat het veel langer ging duren voordat de auto geleverd kon worden, lieten wij weten not amused te zijn. Zijn antwoord hierop was; dan verscheuren we toch het contract. Bij aflevering kregen we al staandend in de showroom een kop koffie in ons handen geduwd en ging hij opzoek naar een andere verkoper omdat hij (wederom) te druk was. Dit terwijl wij een afspraak met hem hadden gemaakt. Hij heeft vervolgens zijn gezicht niet meer laten zien. Ik ben heel blij met mn auto ( al zijn er wel een paar dingetjes) maar ik zou nooit meer bij deze vestiging een auto kopen.

22 giugno 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Dank dat u de tijd heeft genomen voor het plaatsen van deze review. Wij betreuren ten zeerste dat u een slecht gevoel heeft overgehouden aan onze service en dienstverlening. Wij bieden u daarvoor onze oprechte excuses aan. Wil u mij op onderstaand nummer bellen.

Steven Wouters
Vestigingsdirecteur Van Mossel Mega Occasion Centrum
06 15 13 64 06

21 giugno 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Dank voor het delen van u mooie review, wij stellen dit zeer op prijs.

Team Mega Occasion Centrum Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben voor de tweede keer terug…

Ik ben voor de tweede keer terug gekomen naar Utrecht en heb twee zeer goede auto's gekocht.

20 giugno 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Dank voor het plaatsen van deze geweldige review. Het doet ons goed dat u een fijne ervaring bij ons heeft gekregen en dat u zelfs twee goede auto's bij ons heeft aangeschaft.

Team Mega Occasion Centrum Utrecht

Audi A4

Ik heb onlangs een prachtige Audi A4 gekocht bij Van Mossel Mega Occasion Centrum in Utrecht. De verkoper was zeer vriendelijk en op de hoogte van de technische aspecten van de Audi.

15 maggio 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Dank voor deze geweldige review, wij stellen het zeer op prijs dat u de moeite heeft genomen om deze review te plaatsen. Wij wensen u veel plezierige kilometers toe.

Valutata 5 stelle su 5

Goed en snel geholpen door Pim

Goed en snel geholpen door Pim , nu genieten van mijn nieuwe auto :-)

13 giugno 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Dank u voor het delen van deze mooie review. Wij stellen het zeer op prijs dat u dit met ons wilt delen. Fijn te horen dat de service van Pim en de auto u goed bevallen.

Valutata 5 stelle su 5

Flexibel als je maar voorbij de website bent

Er wordt actief meegedacht en toelichting gegeven op een relaxe manier.

13 giugno 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Dank u voor het plaatsen van deze geweldige review. Het doet ons goed dat u onze dienstverlening als prettig heeft ervaren.

Eerste kennismaking prima verlopen

Eerste kennismaking prima verlopen, auto gekocht, alles netjes geregeld. Alleen nu heb ik een probleem en moet de auto nagekeken worden, maar heb al 3 weken geen antwoord op mijn mail gekregen. Morgen maar even bellen hoe nu verder.

10 maggio 2024

Highly Professional

Highly Professional

I never waited to be served, was able to work whilst my tyres were exchanged and experienced all aspects as highly efficient and professional.

6 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

We zijn heel goed geholpen bij van…

We zijn heel goed geholpen bij van Mossel Utrecht. Vriendelijke medewerkers.

6 giugno 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Hartelijk dank voor deze mooie review, we stellen het zeer op prijs dat u dit heeft willen plaatsen.

Team Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht

Beste Van Mossel,

Beste Van Mossel,

Normaal ben ik niet van het schrijven van een review, maar hiervoor maak ik een graag een uitzondering.

Enkele maanden geleden heb ik een BMW gekocht. Helaas veel problemen met de auto gehad.
Na veel garagebezoeken bij Van Mossel kwamen Hakan en Rodney Rozenblad met de oplossing om een nieuwe auto uit te zoeken.

Inmiddels heb ik mijn nieuwe Audi A3 mogen ontvangen welke ze op locatie hebben afgeleverd bij mij thuis.

Ik ben er super blij mee én vind het super netjes dat ze een klacht in zo'n grote glimlach hebben veranderd.

Super bedankt en ik zou Van Mossel zeker aanraden!

Teun Dieperink

30 maggio 2024
Non scritta su invito

BesteHeer Dieperink,

Dank voor het plaatsen van deze fantastische review. Wij stellen het zeer op prijs dat u de service en dienstverlening van Van Mossel als zeer prettig heeft ervaren. Fijn om te horen dat wij u weer tot een tevreden klant mogen rekenen.

Zeer tevreden klant!

Onwijs goed geholpen door de medewerkers en directeur van Van Mossel Occassion centrum Utrecht.

Onze keuze was gevallen op een auto waar we achteraf toch niet helemaal tevreden over waren.
Door de medewerkers en directeur werd ontzettend prettig meebewogen.
Het gesprek werd open en eerlijk gevoerd en alle opties werden helder besproken.

Erg tevreden met onze aankoop en zeer te spreken over de klantgerichtheid.

29 maggio 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Dank voor het delen van deze mooie review, wij stellen dit zeer op prijs en zijn bijzonder verheugd dat u de service en openheid van onze medewerkers als zeer fijn en prettig ervaren heeft.

Valutata 5 stelle su 5

Super service en professioneel…

Super service en professioneel personeel.

24 maggio 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Dank voor het plaatsen van deze mooie review, het doet ons goed om te horen dat u de service als zeer prettig ervaren heeft.

Valutata 5 stelle su 5

Heel erg blij met mijn nieuwe auto

Ik heb mijn auto gekocht in Utrecht.
Heel erg blij met mijn nieuwe auto ik stap elke dag met veel plezier in!
Vanaf moment 1 goed geholpen door Freek van Buul neemt de tijd en legt alles goed uit!

27 maggio 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Hartelijk dank voor uw mooie review, fijn dat u de gehele service als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezierige en veilige kilometers toe.

Rodney heeft ons vandaag geholpen

Rodney heeft ons vandaag geholpen
Met een mooie deal.
Een rustige, enthousiaste representatieve man, denk een aanwinst voor een commercieel bedrijf.gastvrij ontvangen en absoluut ons als klant een goed gevoel gegeven.
Auto wordt qua details nog netjes gemaakt ,en onze voorpret al begonnen.
Naast zakelijk nu ook privé overgestapt naar electrisch rijden.top ! RODNEY BEDANKT

20 maggio 2024
Non scritta su invito

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Van Mossel Mega Occasion & EV Center Utrecht en voor uw mooie woorden. Het doet ons veel plezier te horen, dat u zo tevreden bent met de service. We zijn blij, dat we u gastvrij hebben kunnen ontvangen en dat u zich als klant goed behandeld heeft gevoeld.

Het is fantastisch om te horen dat u niet alleen zakelijk, maar nu ook privé de overstap naar elektrisch rijden heeft gemaakt. We zorgen ervoor dat de auto tot in de puntjes verzorgd wordt, zodat uw voorpret alleen maar groter wordt.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en de fijne samenwerking. We kijken uit naar een langdurige relatie en staan voor u klaar.

Uw adviseur Rodney Rozenblad
Van Mossel Mega Occasion & EV Center Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Binnen een uur keuze gemaakt en gekocht!!

Vooraf zelf goede research gedaan en eenmaal daar aangekomen een proefrit gemaakt en binnen een uur de auto Jaguar I-Pace gekocht. Goed geholpen door een zeer vriendelijke jongeman (Pim). Duidelijk in uitleg ook, ook onderhandeling ging super goed en super snel. Kortom dik tevreden.

9 maggio 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Dank voor het plaatsen van deze mooie review. We stellen het zeer op prijs dat u dit met ons wilt delen. Dank voor uw vertrouwen in ons en veel plezierige en veilige kilometers gewenst,

Valutata 4 stelle su 5

Het personeel vind ik zeer behulpzaam

Het personeel vind ik zeer behulpzaam. Ze zijn persoonlijk, ze denken mee en bieden eerst aan wat er gedaan moet worden en welke kosten dat met zich meebrengt. Daarin laten ze de keuze bij de klant. Ik heb het gevoel dat ik centraal sta.

Waarom dan geen 5 sterren? Ik kan niet in iedereens zak kijken, maar er hangt ook een prijskaart aan. Dat hoort denk ik maar vooral dat er vooraf op de mail de schatting van de prijs vaak lager dan deze in de praktijk is, waardoor ik een soort valse verwachting en dus teleurstelling ervaar. Voor de rest top!

15 maggio 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review. We zijn erg blij te horen dat onze service u goed is bevallen. We nemen uw feedback zeer ten harte en wensen u nog fijne kilometers toe.

goede ervaring

uw collega's waren keurig en ze beantwoorde mij echt goed met geduldig

4 maggio 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Dank voor uw mooie woorden en review, wij stellen dit zeer op prijs.

Fijne koop ervaring

Fijne koop ervaring met verkoper Leon. Hij is bijzonder vriendelijk en open. De Up! bevalt zeer goed en als de laatste puntjes op de i zijn gezet is het echt een top autootje.

2 maggio 2024

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn dat u de service bij het aankopen van de auto u goed is bevallen. We wensen u nog veel plezierige kilometers toe.

Team Mega Occasion Center Utrecht

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più