Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Goede service en proactief. Fijn om zaken mee te doen. Zeker zou ik hier opnieuw naar toe gaan mocht ik een andere auto wilen aanschaffen. Ik heb dit bedrijf bij m... Leggi di più

L'azienda ha risposto
2-7-2024 auto voor kleinonderhoud en apk keuring gebracht bij van Mossel Goes. De dame van de receptie was niet alleen een geweldige gastvrouw maar ook iemand met kennis van zaken. Het gaf mij het gev... Leggi di più
Vorig jaar een Kia gekocht bij van Mossel. Helaas blijk dat er binnen het jaar een aantal mankementen waren aan de auto. Een deel is opgelost via de BOVAG. Helaas was een eerdere reparatie aan de bekl... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Pearyweg 19, 4462 GT, Goes, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Vriendelijk geholpen bij het maken van mijn keuze. Eerlijke onderhandeling over de prijs. Er werd ook echt de tijd voor me genomen.
Ik had al vooronderzoek gedaan dus kwam voor een specifieke auto, maar er is voldoende keuze het is een mooie grote zaak.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe auto van Mega Occasion Center Goes. Alles werd snel en professioneel geregeld. De service was top en de verkopers waren vriendelijk, meedenkend en zeer behulpzaam. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede auto en fijne service.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Op 19 februari jl. bevond ik mij plotseling in een ongemakkelijke situatie toen mijn elektrische Opel stilviel. Tot mijn spijt kon mijn gebruikelijke Louwman-garage geen service meer verlenen voor Opel-voertuigen, wat me dwong om ter plaatse een andere garage te kiezen. Na grondig overwegen heb ik besloten om de auto naar Van Mossel in Goes te laten vervoeren, waar een deskundig team de diagnose stelde.
Tot mijn schrik bleek dat het probleem met mijn voertuig een veelvoorkomend issue was, wat betekende dat het benodigde onderdeel minder snel leverbaar was. Dit resulteerde in een langere wachttijd voordat mijn auto gerepareerd kon worden. Ondanks de ongemakken die deze situatie met zich meebracht, was ik zeer tevreden over de ondersteuning die ik kreeg van Van Mossel. Ze zorgden voor vervangend vervoer en hielden me regelmatig op de hoogte van de voortgang van het herstelproces.
Nu mijn auto weer naar behoren functioneert, wil ik mijn waardering uitspreken voor het personeel van Van Mossel, met bijzondere dank aan Dino. Zijn professionaliteit en klantgerichtheid hebben mijn ervaring aanzienlijk verbeterd. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Van Mossel en kijk uit naar een langdurige samenwerking.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Klantvriendelijk en ze proberen je met alles te helpen.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Leuke Kia gekocht. Leuke verkoper. Jammer dat ik zelf anderhalf uur bezig ben geweest met de binnenkant van de auto schoonmaken. Het was zo vies dat ik 4 maal mijn sopje heb moeten verschonen. Nu nog de stoffen gedeelten van de stoelen en die rare kristal achtige vlek achter de bestuurders stoel verwijderen en de auto is netjes. Kost me nog een uurtje of 2 denk ik. Ook jammer dat de filters niet vervangen zijn. Nu mag ik wel een luchtfilter komen halen (€18). Maar dat vind ik geen €795 aflever kosten waard. Alleen mijn vertrouwen is weg. Wat is er nog meer niet gedaan? En volgens mijn account zit er geen mobiliteit garantie op.
Lekker dan op een auto van 5 jaar oud. Ik heb via van Mossel gevraagd om mijn account te verwijderen. Familie pas heb ik door geknipt. Nu opzoek naar een garage die de auto voor de zekerheid nog maar een keer na loopt en een beurt geeft om problemen te voorkomen. En achteraf na een slechte review willen ze wel een oplossing bedenken, daarvoor willen ze met een luchtfilter het goed maken. Vandaar dat het van 2 naar 1 ster is gegaan

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
We werden door de medewerker van MOC van Mossel zeer goed geholpen , en alles aan de wagen werd uitgelegd , ook de nazorg wat betreft waar wij terecht konden i.v.m. de garantie was perfect, Top Sander

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Goed geholpen met juiste advies voor auto en snel en kundig afgeleverd volgens afspraak. Dion heeft de tijd genomen en is zeer klachtgericht.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Ik zag een juist binnengekomen auto op internet waar ik interesse in had en wilde snel een proefritje, en dat kon. Wel even geschrokken van het oordeel van twee verkopers over de motor van mijn in te ruilen auto. Onterecht, bleek even later. Drie automonteurs van Van Mossel kwamen zich hier ook over buigen en zij concludeerden gelukkig, dat er niet zoveel mee mis was. Verder verliep het contact met Van Mossel correct en de aangeschafte auto werd na korte tijd correct afgeleverd.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Heel goed geholpen door Sander bij van Mossel Goes. Hij nam alle tijd en gaf ook tijd om tot een beslissing te komen. Goede service en mooie auto gekocht! Wij zijn heel tevreden!

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Ik ben ontzettend blij met de Opel Corsa die ik bij Van Mossel Goes heb gekocht. Ik ben hierbij ook zeer vriendelijk geholpen door Leon. Er zat een kras op een plastic onderdeel en dat was binnen 1 week voor een klein prijsje geheel vernieuwd. Hele prettige service.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
leuke auto gekocht, vlak voor we op wintersport zouden gaan.De wissel van zomerbanden naar winterbanden, die een paar dagen later geleverd werden, werd geregeld. Zonder extra kosten. Konden we veilig op vakantie!

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Goed geholpen, aflevering verliep prima. Goede prijsafspraak kunnen maken.

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Super vriendelijk en eerlijk geholpen,zeker niet opdringerig!
Hele snelle keurige aflevering 😊
Een aanrader
Top!!!!!👌

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Wij hebben twee auto’s ingeleverd en twee auto’s gekocht en werden daarbij zeer fijn en goed geholpen door Déjan Vlamings. Hij nam de tijd voor ons en legde alles vakkundig en zorgvuldig uit. Ook luisterde hij goed naar onze wensen, was er tijd voor een praatje met humor waardoor het ontspannen werd ook tijdens de deal maken. Wij rijden nu al 2 weken heel blij in de twee Toyota’s. Ik raad iedereen Van Mossel Mega Occasion in Goes en in het bijzonder Déjan aan!

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Gisterenmiddag mijn nieuwe auto opgehaald en ik ben enorm blij met mijn nieuwe auto en de goede service van Van Mossel Mega Occasion Centrum Goes. In het bijzonder wil ik bedanken: Dejan voor al zijn hulp en kennis. Enorm vriendelijke verkoper!

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Voor de derde keer op rij met plezier en vertrouwen een auto gekocht bij Van Mossel, ook voor de derde keer prima service ontvangen van Sander.
Sander geeft duidelijke informatie over de auto en hoe de aankoop verloopt. Ook met het afsluiten van een verzekering wordt er goed verdiept over welke verzekering het meest passend is.
Denk zeker aan Van Mossel wanneer het weer tijd zal zijn voor een nieuwe auto!

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
De inruil en aankoop van mijn auto verliep erg vlot en plezierig. Geen gehaaste sfeer, de verkoper neemt echt de tijd om alles met je door te spreken. 5 sterren voor Dejan!