Banner for Van Mossel Kia - Harderwijk

Van Mossel Kia - Harderwijk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Lorentzstraat 25, 3846 AV Harderwijk, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wat een fijn bedrijf is dit. We hadden interesse in een gebruikte auto en werden heel plezierig ontvangen. Alle tijd voor vragen en uiteindelijk een proefrit. Na aankoop en bij het ophalen van de auto... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring. Het blijft een auto verkoopbedrijf en bij aankoop altijd een spelletje maar ik heb oprecht het gevoel dat ze het netjes doen. Houden zich aan afspraken, denken mee en willen echt dat j... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prima ontvangst met een lekker bakje koffie. Na afloop van het onderhoud keurige tekst en uitleg gehad. Kon daarna aan het geluid van de auto merken dat het onderhoud hem "goed had gedaan".

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Kia - Harderwijk

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Kia:
Van Mossel is officieel Kia-dealer en heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Lorentzstraat 25, 3846 AV, Harderwijk, Nederland, Paesi Bassi

• 0341 745 660
Promotion box for Van Mossel Kia - Harderwijk

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

227 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

467 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Blij met onze electrische Fiat 500

Op autoscout een auto gezien en op Hemelvaartsdag naar van Mossel Harderwijk gereden. Bij aankomst mochten we meteen een proefritje maken. We zijn fijn geholpen door Marco en behalve dat het op kenteken zetten van de auto meer dan 5 weken heeft geduurd en we dat aangaande iets betere communicatie hadden gewild, zijn we toch erg tevreden. De auto rijdt fijn en zag er bij aflevering super uit. Ook het persoonlijke
(grappige) filmpje konden wij erg waarderen.

28 giugno 2024

Dag heer Jansen,

Allereerst nogmaals; Van Harte Gefeliciteerd met de prachtige Fiat 500.

Dank voor de tip inzake het communiceren. Dit nemen we mee bij auto's waar we nog op een Nederlands kenteken moeten wachten, dank.

Veel rijplezier en ook voor onderhoud aan de Fiat bent u bij Van Mossel aan het juiste adres.

Valutata 5 stelle su 5

Goed ontvangen rustig alle tijd…

Goed ontvangen rustig alle tijd gekregen/genomen. Aflevering voelde als een cadeautje krijgen dus zeer tevreden.

25 giugno 2024

Dag heer Mulder,

Namens het hele Harderwijkse Team; graag gedaan en bedankt dat u de tijd heeft genomen ons een warme 5sterren beoordeling te geven.
Van harte welkom!

Team Van Mossel Kia Harderwijk.

Transparant

Transparant, goede service.

13 giugno 2024

Dag mevrouw van Polen,

5 sterren én een leuke tekst, dank!

We werken elke dag vol enthousiasme om iedere klant enthousiast van dienst te zijn, fijn dat u dit zo waardeert.

Nogmaals van harte welkom en namens het hele team, graag tot ziens!

Van Mossel Kia Harderwijk

Storing nog aanwezig

Ging naar een Kia merkdealer, omdat er een storing is, enige wat men doet, is de computer uitlezen. Daarvoor hoef ik niet naar een dealer. Helaas is de storing niet opgelost. (Blijkbaar ook geen database Kia breed (NL), waarin bijzondere storingen worden vastgelegd)

Een aardige service voorstel mogen ontvangen, echter komt ons dit voorlopig niet uit, we laten het voorlopig hierbij.

12 giugno 2024

Dag heer van Rijssen,

Dank voor het invullen van deze review. Echter schrikken we wel van een 2 sterren review! Niet alleen omdat wij voor de maximale 5 sterren gaan, maar vanwege het feit dat uw gevoel niet juist is. Dit is natuurlijk niet hetgeen wij nastreven en trots op zijn.

Collega Anita gaat u zometeen bellen!

Team Van Mossel Kia Harderwijk

** Update: Anita heeft u inmiddels gesproken en ook na het gesprek u een mail gestuurd waarop u kunt reageren om data door te geven zodat wij de Kia ophalen. Zoals afgesproken halen wij GRATIS de auto voor u op om nogmaals te kijken naar uw klacht. U gaf aan hierover na te denken en op de mail van Anita antwoord te geven wanneer het u schikt. Ten tijde van uw bezoek aan onze vestiging deed de klacht zich niet voor. Wij kijken graag opnieuw en hopen u met onze werkwijze u een beter gevoel te hebben gegeven en dat u onze inzet met een hogere boordeling wilt belonen ***

Valutata 4 stelle su 5

Fijne en klantvriendelijke garage

Zeer prettige en duidelijke communicatie met de servicedesk. Goede voorzieningen (op parkeren na).
Auto wordt na een beurt weer keurig afgeleverd. Inclusief schoonmaakbeurt.

10 maggio 2024

Dag Tim,

Dank voor deze mooie review!
Het parkeren is bekend, we doen ons best altijd voldoende plekken vrij te houden.

Uiteraard gaan wij voor de volledige 5sterren dus wij horen graag hoe we de laatste ster ook kunnen krijgen.
Dit kan via roy.hanekamp@vanmossel.nl

Service

Gewoon alles klopte.

7 giugno 2024

Dag Willem,

Dank voor deze korte en krachtige respons én 5 sterren, top!

Graag tot de volgende keer.

Team Van Mossel Kia Harderwijk.

Valutata 1 stelle su 5

Niet serieus genomen worden als je voor…

Niet serieus genomen worden als je voor een auto komt kijken.
Blijkbaar moet je in pak komen en niet in je werkkleding.
En verkeerd doorgeven inruilwaarde.

1 giugno 2024

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk

Beste Dylan, dat klinkt niet zoals wij met onze klanten, bezoekers of elkaar omgaan. We nemen dan ook contact met je op om te vernemen wat er is gebeurd. Wij gaan voor gastheerschap en 100% tevreden klanten! Met vriendelijke groet, Frank Daalhuisen (Commercieel directeur Van Mossel Kia) 06-2292 8773

Goede ontvangst

Goede ontvangst. Van tevoren duidelijk in communicatie. Bij ophalen voertuig duidelijke uitleg van de werkzaamheden

6 maggio 2024

Dag heer Schouten,

Hartelijk dank voor deze warme aanbeveling! Hartstikke fijn.

U bent van harte welkom bij onze vestiging in Harderwijk, graag tot ziens!

Namens het hele team,

Van Mossel Kia Harderwijk.

Service afspraken nakomen…

Service afspraken nakomen duidelijkheid. En een dame achter de servicebalie die klantgericht is.

30 aprile 2024

Goedemiddag mijnheer Wesseling,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te zien dat u naar volledige tevredenheid geholpen bent. We wensen u nog vele fijne kilometers toe in uw Kia Picanto.
Namens het hele team van Mossel Kia Harderwijk

Valutata 4 stelle su 5

Prettig geholpen

Prettig geholpen, service goed.

27 maggio 2024

Goedemiddag mijnheer de Fooij,
Hartelijk dank voor uw mooie review, zeker ook namens Jurre. Fijn om te zien dat alles naar tevredenheid is gegaan. Zijn er nog verbeterpunten om een score van 5 sterren te kunnen halen? Dan horen we ze heel graag. We wensen u vele fijne kilometers toe in uw Kia e-Niro.
Namens het hele team van van Mossel Harderwijk

Valutata 5 stelle su 5

Zij geven het gevoel dat je welkom bent…

Zij geven het gevoel dat je welkom bent en altijd koffie en tijd voor een praatje plus een goede service

24 maggio 2024

Beste Karin,
Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te zien dat je volledig tevreden bent over de service. We hopen dat je nog vele fijne kilometers gaat rijden met de Kia Picanto en zien je graag terug voor de volgende onderhoudsbeurt.
Namens het hele team van van Mossel Kia Harderwijk.

Valutata 5 stelle su 5

Een nette gebruikte Kia Sportage…

Een nette gebruikte Kia Sportage gekocht werd zeer goed ontvangen en gehandeld kreeg realistisch geld terug voor mijn eigen auto. Ook al koop je hier een occasion je word behandeld alsof je een nieuwe auto koopt word volledig uitgepakt. Voor nu vooral genieten van mijn Kia en van mossel gaat mij zeker terug zien in de toekomst

15 maggio 2024
Non scritta su invito

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk

Iedere aankoop dient speciaal te zijn, nieuw of gebruikt. En dat geldt ook voor de aflevering. En nu inderdaad genieten van jouw "nieuwe" Sportage!

Valutata 5 stelle su 5

Fijne autozaak,heel leuk ontvangen,en…

Fijne autozaak,heel leuk ontvangen,en netjes afgeleverd

16 maggio 2024

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk

En wij hebben fijne klanten.
Hartelijk dank voor de mooie review en veel veilige kilometers met de Stonic gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk wat de prijs was

Duidelijk wat de prijs was. Er was geen elektrische fiets beschikbaar toen werd ik even met een auto thuisgebracht 👍👍

16 aprile 2024

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk

Dat is een mooi geboden alternatief inderdaad. Hartelijk dank voor deze review en tot ziens bij uw volgende bezoek.

Gewoon wat je wilt

Goed geholpen door Jurre de Jong. Geen onnodige prietpraat of gedoe, maar gewoon bespreken wat relevant en nodig is. Prettig zakendoen en, bovenal, een prachtige auto gekocht tegen een schappelijke prijs en met een snelle levertijd.

21 aprile 2024

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk

Fijn om te horen dat u goed geholpen bent door Jurre en naar huis bent gegaan met een prachtige auto! Heel veel fijne kilometers gewenst.

Valutata 5 stelle su 5

Prima bedrijf met vriendelijke mensen.

Prima bedrijf. Komen afspraken goed na. Vriendelijke mensen.

4 aprile 2024

Fijn om te horen!
Hartelijk dank voor de mooie review en tot het volgende bezoek.

Geweldige filmpjes

Fantastische service, geweldige filmpjes en een mooie auto! Blijf vooral die filmpjes echt doen, het heeft echt meerwaarde.

24 aprile 2024

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk

De filmpjes houden we er in! Heel veel veilige kilometers met jullie prachtige Niro gewenst!

Montage trekhaak

Afspraak gemaakt voor monteren trekhaak en daar een dag vrij voor moeten nemen. Op de dag zelf was de afspraak niet ingepland, maar kwam de aap uit de mouw "de trekhaak stond in backorder en was niet leverbaar door Kia. Nieuwe afspraak gemaakt voor een universele trekhaak, maar wel tegen de Kia prijs. Auto 's ochtends om 8 uur neergezet en 'middags om half 5 maar eens gebeld "auto was nog niet klaar". Om 5 uur zelf die kant opgegaan want om half 6 sluit men. Nog druk bezig met de montage, maar kon ook niets vragen omdat de werkplaatsreceptie niet meer bemand was en de receptionist al naar huis was. Heb dus 2 volledige dagen vrij moeten nemen voor een klus van ongeveer 3/3,5 uur. De Kia prijs betaalt voor een trekhaak van ongeveer € 250 (excl. kabelset) Ik had dat weekend een aanhangwagen nodig en kon op korte termijn ook niet anders meer terecht. "Voelt een beetje jammer allemaal" Teveel betaald, 2 vrije dagen naar de knoppen en toelichting waarom de klus na half 6 nog niet klaar was ontbreekt omdat de receptiemedewerkers al naar huis waren. Had allemaal beter, strakker en klantvriendelijker gekund.

22 marzo 2024

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk

Graag kom ik met u in contact om uw review te bespreken. U kunt mij bereiken op 06-11130818. Zelf probeer ik u vandaag ook nog te bereiken. Met vriendelijke groet,
Vestigingsdirecteur Kia Harderwijk

klantgericht

klantgericht, goede communicatie

28 aprile 2024

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk

Zo hoort het ook, dank voor de mooie review.
Vestigingsdirecteur

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più