Wat een fijn bedrijf is dit. We hadden interesse in een gebruikte auto en werden heel plezierig ontvangen. Alle tijd voor vragen en uiteindelijk een proefrit. Na aankoop en bij het ophalen van de auto... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Goede ervaring. Het blijft een auto verkoopbedrijf en bij aankoop altijd een spelletje maar ik heb oprecht het gevoel dat ze het netjes doen. Houden zich aan afspraken, denken mee en willen echt dat j... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prima ontvangst met een lekker bakje koffie. Na afloop van het onderhoud keurige tekst en uitleg gehad. Kon daarna aan het geluid van de auto merken dat het onderhoud hem "goed had gedaan".
L'azienda ha risposto
Ging naar een Kia merkdealer, omdat er een storing is, enige wat men doet, is de computer uitlezen. Daarvoor hoef ik niet naar een dealer. Helaas is de storing niet opgelost. (Blijkbaar ook geen dat... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Lorentzstraat 25, 3846 AV, Harderwijk, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Mevrouw bij de balie is NIET klantvriendelijk. Zij behandeld je met een arrogante houding. Het moment dat ik daar was, handelen ze alle Hollanders letterlijk anders. Het Blijkt net alsof je een Hollander moest te zijn! Sorry maar echt een rasistisch gedrag! Bah, door haar 1 ster is al te veel

We zijn zeer tevreden.
Met name verkoper Jurre de Jong is een verkoper die een dikke tien verdient.

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk
Alles perfect gedaan, met een heel duidelijke uitleg.
Vriendelijk en service gericht personeel.
Kom er al 17 jaar en ben niets anders gewend.

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk
Service hoog in het vaandel staan
Duidelijke afspraken en goede/duidelijke prijsopgaven.

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk
Alles goed geregeld en een zeer prettige benadering. Super klantvriendelijk!

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk
Ik wil echt mijn tevredenheid uiten via deze review aan marco jansen die ons de auto heeft verkocht bij van mossel in Harderwijk, met zijn enthousiasme en zeer vakkundig ervaring en kennis zijn wij zeer blij met de aankoop van de elektrische mg ,echt TOP
Van Mossel Harderwijk.

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk
Kleine beurt en trekhaak/fiestdrager goed afgesteld.
De fietsdrager stond ca. 5 graden uit het lood bij afname v.d. auto.
Genietend van een kopje koffie heb ik daarop gewacht

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk
De service ien de klantvriendelijkheid zijn super

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk
Na een proefrit met de nieuwe elektrische Kia EV3 was het voor ons eigenlijk meteen duidelijk: dit wordt ’m.
Het afscheid van onze vertrouwde Niro voelde toch wel een beetje als het loslaten van iets dierbaars. Die auto heeft ons nooit teleurgesteld en voldeed eigenlijk aan alles wat we wilden. Maar soms komt er iets op je pad dat gewoon beter voelt.
De aflevering van onze nieuwe Kia EV3 was echt een feestje, geregisseerd door medewerker Jurre de Jong. We zijn inmiddels al een paar jaar klant bij Van Mossel in Harderwijk, en elke keer worden we weer verrast door de oprechte vriendelijkheid en aandacht.
Ook nu weer: alles klopte, het voelde persoonlijk en ontspannen. Het maakt zo’n moment gewoon extra bijzonder.
En dan het rijden zelf… de EV3 geeft je meteen een gevoel van rust. Stil, soepel en helemaal klaar voor de toekomst. We zijn er superblij mee!

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk
Met auto opnieuw naar garage gegaan omdat het vreemde geluid in het Dashboard niet een takje of blaadje bleek te zijn wat het geluid bleek te veroorzaken .helaas is de garantie verlopen maar wordt het waarschijnlijk wel een kostbare reparatie. Gelukkig kunnen we nog voor onze vakantie terecht. Nu hopen dat de oorzaak wordt gevonden en het definitief wordt opgelost. Gelukkig heeft de Kia kundig personeel. Nog even afwachten dus.

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk
De verkoper Marco Jansen heeft zijn uiterste best gedaan om voor ons een goede auto te vinden.
Dit is zeer goed geslaagd er zijn mensen die denken dat de auto nieuw is. Prima service en iedereen even voorkomend

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk
Monteur niet echt goed camera ingebouwd en andere klacht met een smoesje uitgelegd wat oorzaak was .
Na veel tegengas kwam de vestiging directeur uiteindelijk om camera juist te plaatsen .voor die andere klacht moest ik maar een nieuwe afspraak maken,weer over 3 maanden.online klacht ingediend en toen kwamen ze met een acceptabele oplossing. Dit was mijn 1e slechte ervaring, in verleden ging alles naar wens

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk
Vanaf het begin tot het eind heeft verkoopmedewerker Jurre mij goed begeleid door het hele proces. Ik werd heel gastvrij ontvangen bij binnenkomst. Ook was hij heel behulpzaam en klantvriendelijk bij vragen en/of onduidelijkheden. Bij vragen kon ik altijd bellen/appen.
Al met al een top ervaring gehad bij Van Mossel Kia in Harderwijk.
Jurre in het bijzonder en het hele team bedankt voor de service.

Risposta di Van Mossel Kia - Harderwijk
Ze zijn vriendelijk en bij vragen krijg ik een duidelijk antwoord.