Van Mossel te Emmen zeer ervaren en deskundig personeel, klantvriendelijk en professioneel advies. Onze nieuwe auto opgehaald..Hyundai Kona. Hybride een aanrader om even een kijkje te nemen. Met dank... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Het is de tweede keer bij de jaarlijkse controle dat het rapport van de verrichte werkzaamheden niet aan mij zijn meegedeeld. Bijvoorbeeld: bandenoverzicht en de kwaliteit van de beide accu's. Zou ik... Leggi di più
Ik heb al mijn eerdere auto's via Markplaats of handelaren gekocht, en dit was mijn eerste echte dealerervaring, en nu ben ik dus verwend. Want wat een goeie ervaring was dit! Behalve dat mijn a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In Heereveen denken ze mee met de klant en zijn zeer prettig in de omgang. Wij kregen koffie en de hond water en brokjes!!! Nu heeft onze Friese Stabij een hoog knuffelgehalte, maar toch. Ondanks d... Leggi di più
Scritti dall'azienda

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Onlangs kreeg ik te maken met een accuprobleem en ik kon bij Van Mossel Hyundai Leeuwarden direct langskomen zonder afspraak. Ontzettend fijn dat ze me zo snel tussendoor konden helpen!
Wat me vooral positief opviel, is de technische kennis. Omdat mijn Hyundai een AGM-accu nodig heeft (en geen standaard accu), werd er direct geschakeld en het juiste onderdeel geplaatst. Ze begrijpen hier precies wat de auto nodig heeft en handelen daar ook naar. Snelle service, deskundig personeel en een eerlijk advies. Top geregeld

prettige ontvangst.
na kleine vragen over dingen in mijn auto later prima geholpen !

Risposta di Van Mossel Hyundai
Zowel prive als zakelijk een auto in onderhoud gehad bij Van Mossel. Op een of andere manier voel ik mij booit echt welkom. De medewerkers achter de balie kijken altijd erg afwachtend waardoor je als klant het gevoel krikgt alsof je stoort. Ook het telefonisch contact verloopt stroef. Prive heb ik de auto al niet meer in onderhoud bij van Mossel en zakelijk ben ik aan het kijken naar een andere optie. Als klant vind ik het heel vervelend om je niet welkom te voelen.

Risposta di Van Mossel Hyundai
De service is altijd goed.
Er wordt meegedacht in mogelijkheden

Risposta di Van Mossel Hyundai
Goede service, er word meegedacht en ze nemen de tijd voor je, afspraken worden nagekomen

Risposta di Van Mossel Hyundai
Ik was geïnteresseerd in de hyundai Inster. Voor het eerst in mijn leven een elektrische auto dus. Van te voren al op het laden georienteerd dus de laadpaal was besteld. Samen met mijn man naar hyundai dealer Van Mossel in Leeuwarden. We kwamen terecht bij verkoopadviseur Stephan Ackermann. En daar konden we goed terecht voor informatie en hij regelde een proefrit. De auto stond netjes opgeladen voor ons klaar en het rijden ging prima. We waren daarna ook nog steeds enthousiast dus verder onderhandeld met Stephan. Hij had alle tijd voor ons en kon de vragen goed beantwoorden. We hebben de Huyndai Inster gekocht bij Stephan en hij nam alle tijd om ons (bejaarden 2e helft 70) bij de aflevering uitleg te geven over instellingen en digitale opties etc. We zijn er na nu ruim een maand nog steeds blij mee. Het laden gaat prima. Het rijden met een elektrische auto vergt wat gewenning maar bevalt ons tot nu toe prima. Stephan was ook na de aankoop een goed aanspreekpunt voor onze vragen. Dus Stephan: dank je voor je geduld en hulp bij deze aankoop.

Risposta di Van Mossel Hyundai
Goed advies t.a.v model en uitvoering. Super snelle levering en wat ons betreft een prachtige ingebruiksname procedure.
Top.

Risposta di Van Mossel Hyundai
Vooraf betrouwbare indicatie van werkzaamheden en kosten. Auto keurig weer afgeleverd.