Heb veel lakschade opgelopen aan mijn voertuig. De uitgevoerde werkzaamheden zijn perfect gedaan en de auto ziet er weer als nieuw uit. De ontvangst + intake zijn op een prima manier ontvangen door m... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Naar aanleiding van een klein ongeval moest de schade aan mijn auto hersteld worden. Van Mossel Autoschade heeft daar geweldig bij geholpen! De service was enorm goed en de auto is netjes en schoon af... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Van A tot Z een super geweldige service in al z’n eenvoud. 1 telefoontje, 1 afspraak, ruitvervangen. Autoschadebedrijf van Mossel in Waalwijk heeft een goede uitstraling, sfeer, kwaliteit en service.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Had schade aan mijn Caddy alles is zeer netjes af gehandeld door de dames aan de balie, en geregeld met verzekering, werd ook gebeld toen mijn Caddy klaar was bus zelfs een beetje gewassen Het eni... Leggi di più
Zinkerweg 7, 5145 NL, Waalwijk, Noord-Brabant, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Slechte communicatie, 1,5 week geleden een afspraak ingeschoten om mijn huurauto te komen inleveren, kom je daar op de afgesproken tijd krijg je te horen dat ze geen auto’s innemen van deze lease maatschappij. Ja.. we hadden inderdaad u even kunnen bellen, sorry! Om moedeloos van te worden, met andere woorden succes met het inleveren van uw auto, wij doen het niet (terwijl je op internet dus wel een afspraak kunt maken). Jammer dit…

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Netjes geholpen en schade goed herstelt

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Zeer enthousiaste en vriendelijke medewerkers.Ik ben zeer goed geholpen en zou zeker iedereen Van Mossel autoschade Waalwijk aanraden

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Super geregeld super vriendelijke geholpen een echte aanrader voor u schade

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Onze bus is per Berger binnen gebracht, nergens was plek en Maurice heeft ons beloofd te helpen. Alles is uitstekend verlopen en de communicatie was echt super!
Heel veel dank!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Meermaals ben ik al ontzettend goed geholpen en ik ben hierdoor echt super tevreden over van mossel autoschade Waalwijk en medewerkers!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Snelle service en super vriendelijk personeel
Vergelijkbaar vervangend vervoer

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Zeer vriendelijke en meedenkende manager, goed geholpen en zeer tevreden.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Ontzettend goed geholpen door Nighel en Kiki, ik ben zeer tevreden en zal van mossel autoschade waalwijk zeker aanraden!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Super snelle service en aardig personeel

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Goede planning en service. Kiki is de beste, en Nighel ook

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Voor het eerst sinds ik klant bij Van Mossel ben, ging er behoorlijk wat mis met de planning en communicatie, maar jongedame NIGHEL van schadeherstel Van Mossel Waalwijk krijgt van mij een groot compliment hoe ze uiteindelijk alles geregeld heeft. U mag trots zijn op zo’n medewerkster. Groet

Beste,
Bij de aankoop van een Peugeot 208 bj. 2021 in september 2023 ging het al niet soepel.
We kregen na aankoop het onderhoudsboekje niet.
Die kregen we pas nadat de commercieel directeur zich ermee bemoeide.
Ook kwamen we erachter dat het geen Nederlandse auto was maar een ingevoerde.
Ik was in de veronderstelling dat bij van Mossel alleen de verleasde auto’s werden verkocht maar dat is dus niet altijd het geval.
Ik moet wel zeggen dat we probleemloos hebben gereden tot nu toe in onze Peugeot.
Nu 16-1-2025 zijn we er aan toe om wat groter te gaan rijden en wat schetst onze verbazing de Mercedes dealer waar we onze Peugeot willen inruilen geeft aan dat er toch een aanzienlijke schade op de auto heeft gezeten.
Tijdens de invoer bleek de auto 60% minder waard te zijn dat kon de dealer zien aan het BPM bedrag.
Eigenlijk total loss dus.
Volgens mij moet een verkopende Bovag garage dit aangeven bij de verkoop.
Dit is niet gedaan en wij krijgen nu € 2000,00 minder terug voor onze schadebak.
Wij kopen niet meer bij van Mossel

Kwaliteit goed
Ik heb paar dagen achterelkaar bericht gekregen met ophaaldag vervangen en daarna een medewerker geschikt mee met extra kosten als ik niet op tijd auto ophalen een uur voor dat ze dicht zijn

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Onze nieuwe occasion had een parkeerdeuk, bij van mossel autoschade Waalwijk laten herstellen. Dit gebeurde zeer vakkundig.
Vriendelijk personeel , lekkere koffie en goede service.