Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk

Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Zinkerweg 7, 5145 NL Waalwijk, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Naar aanleiding van een klein ongeval moest de schade aan mijn auto hersteld worden. Van Mossel Autoschade heeft daar geweldig bij geholpen! De service was enorm goed en de auto is netjes en schoon af... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Van A tot Z een super geweldige service in al z’n eenvoud. 1 telefoontje, 1 afspraak, ruitvervangen. Autoschadebedrijf van Mossel in Waalwijk heeft een goede uitstraling, sfeer, kwaliteit en service.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Had schade aan mijn Caddy alles is zeer netjes af gehandeld door de dames aan de balie, en geregeld met verzekering, werd ook gebeld toen mijn Caddy klaar was bus zelfs een beetje gewassen Het eni... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Carrozzeria

Scritti dall'azienda

Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

• Zinkerweg 7, 5145 NL, Waalwijk, Noord-Brabant, Paesi Bassi

• 0416 67 40 70
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

64 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

849 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top service

27 maggio 2025

Beste Kevin,

Bedankt voor de 5 sterren review, fijn dat je onze service prettig hebt ervaren. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het heel graag.

schade

Het enige wat ik jammer vind maar daar kunnen de mensen in Waalwijk niets aan doen
Een medewerkster van ons bedrijf had een nieuwe auto gekocht bij een ander onderdeel van mossel
deze werd afgeleverd met schade wat niet goed netjes is opgelost door van Mossel

Beste Stan,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat de schade aan uw Caddy naar tevredenheid is afgehandeld en dat onze collega’s in Waalwijk u goed hebben geholpen. We geven uw complimenten graag aan hen door.

Vervelend om te horen dat er bij een andere vestiging binnen Van Mossel minder goede ervaringen zijn geweest rondom de aflevering van een nieuwe auto. Hoewel dit buiten onze vestiging om is gegaan, vinden we het uiteraard jammer om te horen. We hopen dat dit alsnog op een goede manier wordt opgepakt en opgelost.

Nogmaals dank voor uw feedback, en we staan uiteraard in de toekomst weer graag voor u klaar!

Nighel…

Ik kan niet anders zeggen dat dat de medewerker genaamd Nighel mij ontzettend goed geholpen heeft. Een vriendelijke meid die voor je klaar staat op het moment dat je haar nodig hebt.

Beste Joey,

Wat een prachtige review, hartelijk dank! Wat fijn om te horen dat Nighel je zo goed geholpen heeft en dat haar vriendelijkheid en inzet zijn opgevallen. We geven dit natuurlijk met veel plezier aan haar door. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!

Goed geholpen

Super geholpen!

Beste Sem,

Bedankt voor de 5 sterren review, fijn dat je goed bent geholpen. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!

Goed geholpen!

Beste Jelte,

Bedankt voor je positieve feedback, fijn om te lezen dat je goed bent geholpen.

Snel geholpen

Hele fijne ervaring bij de locatie van mossel autoschade Waalwijk zeker aan te raden

Beste Romano,

Fijn om te horen dat u een goede ervaring had bij onze vestiging in Waalwijk. Bedankt voor uw aanbeveling!
We zijn benieuwd wat we eventueel beter hadden kunnen doen om een 5-sterrenreview te verdienen.
We horen graag uw feedback. Wilt u deze sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl?

Prima service

22 maggio 2025

Beste Dennis,

Bedankt voor de 5 sterren review, fijn dat u onze service prettig hebt ervaren. Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, horen we het heel graag.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn auto voor schadeherstel naar Van…

Mijn auto voor schadeherstel naar Van Mossel Autoschade Waalwijk gebracht.

Zeer vriendelijk ontvangen, top service en uiteindelijk een perfect resultaat!

19 maggio 2025

Beste Rens,

Fijn om te horen dat u zo vriendelijk bent ontvangen en dat u tevreden bent met het schadeherstel aan uw auto. Bedankt voor uw feedback!

Snelle goede service

Snelle goede service, niks te klagen!

Beste heer/mevrouw,

Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service.

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen bij de schouw van de…

Goed geholpen bij de schouw van de auto. Afspraak was niet gepland en toch geholpen. Top!

Beste Nicole,

We zijn blij te horen dat je tevreden was met de schouw van je auto. Het is fijn om te horen dat je ondanks een ongeplande afspraak toch goed geholpen bent. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.
Auto is ook goed schoon gemaakt

Beste Dave,

Bedankt voor uw 5 sterren review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de schoonmaak van uw auto.

Schade renault

Goed geholpen door Kiki armando en nighel ik kan het iedereen aanbevelen!

Beste heer,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze collega's.

Goede service!!

15 maggio 2025

Beste Tim,

Bedankt voor je 5 sterren review, fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het heel graag.

Valutata 5 stelle su 5

Im happy with all the help from van…

Im happy with all the help from van mossel autoschade waalwijk, thank you so much!

14 maggio 2025

Dear Donatas,

Thank you very much for your kind words and 5-star review! We're delighted to hear that you’re happy with the help you received from Van Mossel Autoschade Waalwijk. It was our pleasure to assist you, and we’re always here if you need us again!

Kind regards,

Goed geholpen

Goed geholpen, zeer tevreden. Ik kom hier zenére terug als ik ooit nog eens schade zal rijden

14 maggio 2025

Beste Toth,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent en zo tevreden bent over onze service. We hopen natuurlijk dat u geen schade meer rijdt, maar mocht dit wel het geval zijn, helpen we u graag verder. U bent altijd welkom bij Van Mossel Autoschade Waalwijk!

Kiki is de beste

Kiki is de beste, was iedereen maar zo behulpzaam , flexibel en aardig! Reed ik maar vaker schade!!!!!

15 maggio 2025

Best Wilbert,

Wat een fantastische review, dank je wel! 😊. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze collega Kiki.

We hopen natuurlijk dat je in de toekomst geen schade meer hoeft mee te maken, maar mocht dat toch gebeuren, dan staan we uiteraard weer voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden!

Valutata 5 stelle su 5

Laatst de voorbumper laten herstellen

Laatst de voorbumper laten herstellen, je ziet van de schade niks meer! Super mooi en netjes werk geleverd.

17 aprile 2025

Beste Jaap,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de reparatie van uw voorbumper. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden.

Uitstekend!

Uitstekend geholpen

23 aprile 2025

Beste heer,

Bedankt voor je 5 sterren review, fijn om te lezen dat u uitstekend bent geholpen.

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekend geholpen door Mark en kiki

Uitstekend geholpen door Mark en kiki, zeer tevreden!

25 aprile 2025

Beste Lex,

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze collega's Mark en Kiki.
Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de service die je hebt ontvangen. We waarderen je feedback en zullen deze delen met ons team.

Van Mossel Schade afhandeling

Heb veel lakschade opgelopen aan mijn voertuig. De uitgevoerde werkzaamheden zijn perfect gedaan en de auto ziet er weer als nieuw uit. De ontvangst + intake zijn op een prima manier ontvangen door mij, evenals de communicatie bij de gereedmelding.
Mijn ervaring kort: een prima herstelbedrijf voor de auto en een prima adres voor de klant.

12 marzo 2025

Beste van de Bank,

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de uitgevoerde werkzaamheden aan uw voertuig. Het is fijn om te weten dat u de ontvangst, intake en communicatie positief heeft ervaren. We streven ernaar om onze klanten een optimale service te bieden en het is geweldig om te horen dat we dat in uw geval hebben kunnen realiseren.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più