Uiteindelijk een prima reparatie en service. Minpuntje helaas dat in eerste instantie de auto klaar werd gemeld maar toen ik kwam om hem op te halen wilde de chef hem niet meegeven omdat hij niet te... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Herstel goed uitgevoerd, Dat het wat langer duurt met het herstel van het hemeldak ligt aan de leverancierskeuze, Dat kan misschien beter. Service is uitstekend.n
L'azienda ha risposto
Stop service!! Ongeveer 1,5 jaar geleden een gedeelte van het achterspatbord laten spuiten. Echter na deze tijd kwam een gedeeltelijk van de verf van het spatbord los. Toch maar teruggegaan naar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Klein communicatie storing met de contactcenter maar dit werd netjes opgepakt op locatie zelf zodat alles alsnog goed werd geregeld. Vriendelijk te woord gestaan door medewerkers en nemen ook de tijd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Belder 100, 4704 RK, Roosendaal, Noord-Brabant, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Snel geregeld, de schade super niets meer van te zien,ook geen omkijken meer naar mijn verzekering, alles wordt geregeld door van Mossel Autoschade

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Goeie service, snelle hulp. Alles goed afgehandeld.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Snel geholpen in Roosendaal. Vriendelijk personeel en houden je goed op de hoogte, erg tevreden met de afhandeling van mijn schade.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Het was op korte termijn mogelijk om de schade te laten herstellen.
Het herstellen van de schade duurde maar 2 werkdagen dus dat was ook erg fijn
Leenauto was ook helemaal top.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Na een schadegeval waarbij de auto al geen signalen en hulpsystemen heeft gebruikt staat de auto inmiddels al 3,5 maand bij van Mossel autoschade Roosendaal. Er worden fouten gemaakt met bestellingen en er worden elke keer valse beloftes gemaakt.
Er is nog geen idee hoe lang het nog gaat duren. Houd hier rekening mee met de aanschaf van een MG.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Geen comunicatie ben 2 keer op en neer gereden naar locatie 1ste keer was dat ze niet hadden door gegeven dat ze de afspraak hadden verzet en de 2 keer om dat hun mijn een auto mee geven die niet helemaal werkt stond paar keer langs de kant stil vind het gewoon raar ik betaal benzine voor die auto's en ze doen net of ik de hele dag tijd heb om langs te komen en dan nog niet een excuses of een compensatie voor de tijd moeite en geld die ik er in moet steken de volgende keer weet ik zeker dat ik niet terug kom hier

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Goede service,goede resultaten prachtig spuitwernk

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Alles klopte, vriendelijk geholpen, auto goed hersteld en alles met de verzekering geregeld.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Heel fijn geholpen, snel en deskundig personeel

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Redelijk snel terecht voor intake
Communicatie proactief over ontbreken onderdelen is niet uitgevoerd met de berijder.
Donderdag reparatie gepland met een dag werk. Maandag erop gereed.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Auto goed hersteld dankjewel voor de service