Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg

Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg Recensioni

TrustScore 5 su 5

Klarinetweg 4, 4337 RA Middelburg, Zeeland, NL

Valutata 4 stelle su 5

Hagelschadereparatie: Intake/aanmelden prima geholpen! Ter voorkoming dat we de benzinetank in Belgie evt. zouden vullen moesten we de leenauto binnen een straal van 5 km aftanken. Beetje apart... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na de golfballen hagel kon ik gelijk (met samenwerking van mijn verzekeraar) direct terecht bij Van Mossel. De medewerkers hebben mijn schade als illusionisten laten verdwijnen en ik ben weer een tevr... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Via Interpolis naar jullie bedrijf doorverbonden. Tijdsduur tussen doorverbinden en telefonisch contact met jullie duurde vrij lang. Het eerste contact verliep op zich goed want ik kon een afspraak ma... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik diende een verzoek in voor spuitwerk aan mijn Aixam (brommobiel). Ik werd meteen met open armen ontvangen. Er werd niet moeilijk gedaan met excuses zoals 'geen tijd', 'kan niet' of 'te moeilijk'. Z... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Carrozzeria

Scritti dall'azienda

• Klarinetweg 4, 4337 RA, Middelburg, Zeeland, Paesi Bassi

• 0118 61 35 64
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

86 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

852 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Beste Claudia,

Fijn dat onze service zo goed is bevallen! We waarderen uw feedback enorm.

Super service!

Super service. Werd een leenauto aangeboden zonder erom te vragen. Ze dachten erg mee met een oplossing. Klantvriendelijk personeel, kortom zeer tevreden

15 ottobre 2025

Beste Nellie,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service! We zijn blij te horen dat u de aangeboden leenauto en klantvriendelijkheid waardeerde. Bedankt voor uw positieve feedback!

Erg goed

Snel, vriendelijk, en meedenkend..

28 settembre 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en vriendelijke service! Dank voor uw feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Steeds telefonisch goed op de hoogte gehouden

na schade mijn auto bij van Mossel neergezet. Wachttijd in Middelburg was korter dan in de randstad en het is netjes en vakkundig opgelost.
Tussentijds enkele malen telefonisch contact gehad over de verzekeringsinspectie en de voortgang. Steeds netjes en goed op de hoogte gesteld van de voortgang.

11 agosto 2025

Beste Jan Willem,

Fijn te horen dat de schade aan uw auto bij onze vestiging in Middelburg naar tevredenheid is hersteld. We zijn blij dat u de communicatie over de verzekering en de voortgang prettig vond. Bedankt voor uw feedback!

alles tot in de puntjes

Na een zeer vriendelijke ontvangst werd alles geregeld volgens afspraak. Geen vervelende verassingen! Ook wat extra kleine werkzaamheden werden niet apart in rekening gebracht.
Wel keurig een leenfiets van goede kwaliteit om te gebruiken.
TOP!

6 settembre 2025

Beste Rinus,

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de service en de leenfiets. We zijn blij te horen dat de extra werkzaamheden positief zijn ervaren. Bedankt voor de mooie woorden!

Nette behandeling

Nette behandeling, keurige afspraken, nette leen auto. Mooi werk afgeleverd,
Fijne service.

Beste Alex,

Bedankt voor je feedback, wat konden we nog beter doen om een 5 sterren review te krijgen? We willen heel graag uw feedback weten, u kunt dit sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl.

Alvast bedankt voor de moeite.

Valutata 5 stelle su 5

De service vond ik uitstekend

De service vond ik uitstekend. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam bij het invullen van het schadeformulier.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg

Wat fijn dat u onze service uitstekend vond! We zijn blij te horen dat ons personeel vriendelijk en behulpzaam was bij het invullen van het schadeformulier.

Bjorn
Afdeling Kwaliteit

Fantastische service

We hadden een probleem met een raam, op goed geluk naar van Mossel Middelburg gereden en binnen 30 minuten weer op weg. Raam gemaakt fantastische service.

Beste Pauline,

Wat fijn dat we u zo snel weer op weg hebben kunnen helpen met een hersteld raam! We zijn blij te horen dat u onze service fantastisch vond en danken u hartelijk voor de mooie woorden.

Reparatie na poging inbraak

Na een poging tot inbraak in onze camper heeft dit bedrijf in een paar uurtjes de problemen keurig opgelost

28 luglio 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend van de inbraakpoging in uw camper! We zijn blij dat we u zo snel en goed hebben kunnen helpen om de problemen te verhelpen. Bedankt voor de mooie woorden.

Valutata 5 stelle su 5

Trouwe vierbander is weer als nieuw

Mijn door een vrachtwagen flink toegetakelde trouwe vierbander zag er na drie nachtjes logeren bij v Mossel schadeherstel in Middelburger weer als nieuw uit (en binnen de geplande tijd). Complimenten voor de vaklui die daar werken!!

7 luglio 2025

Beste Paul

Wat fijn te horen dat de schadeherstel aan uw auto zo goed is uitgevoerd en binnen de afgesproken tijd. We zijn blij dat u tevreden bent met het resultaat en de vakmensen. Bedankt voor uw complimenten!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk personeel en de auto was…

Vriendelijk personeel en de auto was ook van binnen gereinigd. Goede service.

6 giugno 2025

Beste Andre,

Fijn dat onze vriendelijkheid en de reiniging van uw auto u bevielen! We waarderen uw feedback en zijn blij met uw positieve ervaring.

Geweldige service.

Geweldige service.
Goede vervangende auto, in overleg uurtje eerder klaar, prachtig hersteld en waar ik echt van onder de indruk was; minitieus met de hand gewassen!

28 maggio 2025

Beste Sanderse,

Wat fijn dat u zo tevreden bent met onze service! We zijn blij te horen dat de vervangende auto en de herstelwerkzaamheden naar wens waren, en dat de handmatige wasbeurt u zo is bevallen. Dank voor uw feedback!

Professionele bedrijf

Snel en professioneel. Goede service.

15 aprile 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze snelle en professionele service.

Erg vriendelijke geholpen

Erg vriendelijke geholpen. Auto was weer als nieuw na het herstel, zelfs aan de binnenzijde!

25 febbraio 2025

Beste Terlouw,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en het resultaat van de reparatie. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Keurig

Vriendelijke ontvangst door de medewerkers. Snelle afhandeling van de formaliteiten. Het duurde even voordat begonnen kon worden met de herstelwerkzaamheden. Het geduld werd daardoor wel op de proef gesteld (wachten duurt altijd lang) maar uiteindelijk ruimschoots beloond met een keurig herstelde auto.
Kortom; niks op aan te merken eigenlijk!
O ja, ook nog een vervangende auto meegekregen hetgeen het tijdelijke gemis aanzienlijk verzachtte…

11 febbraio 2025

Beste Bernard,

We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze medewerkers. We begrijpen dat het wachten op herstelwerkzaamheden soms frustrerend kan zijn, maar we streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk te helpen. We zijn blij dat u tevreden bent met het resultaat van de reparatie en dat de vervangende auto u heeft geholpen tijdens het wachten.

Fijne communicatie

Fijne communicatie, aardig personeel, reparatie zeer netjes uitgevoerd en uitleg erna was uitgebreid en duidelijk.

17 gennaio 2025

Beste Maartje,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de communicatie, het personeel en de reparatie. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Top herstel

Super fijn geholpen van intake tot herstel erg vriendelijk en vakkundig personeel. Schade top hersteld.

13 gennaio 2025

Beste Eddy,

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad tijdens je herstelproces. Het is fijn om te weten dat je vriendelijk en vakkundig geholpen bent.

super bedrijf

super bedrijf, goede communicatie en heel goed herstel van de auto, van mij krijgen ze een dikke 10+

26 gennaio 2025

Beste Erna,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en het herstel van uw auto. Uw waardering betekent veel voor ons.

Valutata 5 stelle su 5

Goede nette afhandeling van schade

Schade van de auto was binnen een week hersteld en kreeg een prima leenauto mee.
Auto ziet er weer als nieuw uit!

27 dicembre 2024

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de reparatie van uw auto en de service die u heeft ontvangen. Fijn om te lezen dat uw voertuig weer als nieuw eruit ziet. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più