Hagelschadereparatie: Intake/aanmelden prima geholpen! Ter voorkoming dat we de benzinetank in Belgie evt. zouden vullen moesten we de leenauto binnen een straal van 5 km aftanken. Beetje apart... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Na de golfballen hagel kon ik gelijk (met samenwerking van mijn verzekeraar) direct terecht bij Van Mossel. De medewerkers hebben mijn schade als illusionisten laten verdwijnen en ik ben weer een tevr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Via Interpolis naar jullie bedrijf doorverbonden. Tijdsduur tussen doorverbinden en telefonisch contact met jullie duurde vrij lang. Het eerste contact verliep op zich goed want ik kon een afspraak ma... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik diende een verzoek in voor spuitwerk aan mijn Aixam (brommobiel). Ik werd meteen met open armen ontvangen. Er werd niet moeilijk gedaan met excuses zoals 'geen tijd', 'kan niet' of 'te moeilijk'. Z... Leggi di più
Klarinetweg 4, 4337 RA, Middelburg, Zeeland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Super service. Werd een leenauto aangeboden zonder erom te vragen. Ze dachten erg mee met een oplossing. Klantvriendelijk personeel, kortom zeer tevreden

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
na schade mijn auto bij van Mossel neergezet. Wachttijd in Middelburg was korter dan in de randstad en het is netjes en vakkundig opgelost.
Tussentijds enkele malen telefonisch contact gehad over de verzekeringsinspectie en de voortgang. Steeds netjes en goed op de hoogte gesteld van de voortgang.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Na een zeer vriendelijke ontvangst werd alles geregeld volgens afspraak. Geen vervelende verassingen! Ook wat extra kleine werkzaamheden werden niet apart in rekening gebracht.
Wel keurig een leenfiets van goede kwaliteit om te gebruiken.
TOP!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Nette behandeling, keurige afspraken, nette leen auto. Mooi werk afgeleverd,
Fijne service.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
De service vond ik uitstekend. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam bij het invullen van het schadeformulier.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
We hadden een probleem met een raam, op goed geluk naar van Mossel Middelburg gereden en binnen 30 minuten weer op weg. Raam gemaakt fantastische service.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Na een poging tot inbraak in onze camper heeft dit bedrijf in een paar uurtjes de problemen keurig opgelost

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Mijn door een vrachtwagen flink toegetakelde trouwe vierbander zag er na drie nachtjes logeren bij v Mossel schadeherstel in Middelburger weer als nieuw uit (en binnen de geplande tijd). Complimenten voor de vaklui die daar werken!!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Vriendelijk personeel en de auto was ook van binnen gereinigd. Goede service.

Geweldige service.
Goede vervangende auto, in overleg uurtje eerder klaar, prachtig hersteld en waar ik echt van onder de indruk was; minitieus met de hand gewassen!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Erg vriendelijke geholpen. Auto was weer als nieuw na het herstel, zelfs aan de binnenzijde!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Vriendelijke ontvangst door de medewerkers. Snelle afhandeling van de formaliteiten. Het duurde even voordat begonnen kon worden met de herstelwerkzaamheden. Het geduld werd daardoor wel op de proef gesteld (wachten duurt altijd lang) maar uiteindelijk ruimschoots beloond met een keurig herstelde auto.
Kortom; niks op aan te merken eigenlijk!
O ja, ook nog een vervangende auto meegekregen hetgeen het tijdelijke gemis aanzienlijk verzachtte…

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Fijne communicatie, aardig personeel, reparatie zeer netjes uitgevoerd en uitleg erna was uitgebreid en duidelijk.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Super fijn geholpen van intake tot herstel erg vriendelijk en vakkundig personeel. Schade top hersteld.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
super bedrijf, goede communicatie en heel goed herstel van de auto, van mij krijgen ze een dikke 10+

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Schade van de auto was binnen een week hersteld en kreeg een prima leenauto mee.
Auto ziet er weer als nieuw uit!