Goed ontvangs., leen auto goed geregeld. schade volledig hersteld, al duurde het langer dan vooraf was aangegeven, het viel samen met een landelijke ov staking. Bij levering netjes en snel. Vriendelij... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Mijn auto had hagel schade waarvan ik dacht dat de reparatie niet te doen was zonder gebruik te maken van gaten dichtsmeren en overspuiten. Tot mijn verbazing waren alle putjes strak getrokken binne... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede en tijdige informatie vooraf via e-mail. Bij aflevering auto snel en goed geholpen en begeleid naar leenauto. Eigen auto was al op 2e dag gerepareerd en ik werd daar netjes telefonisch over inge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na telefonisch contact en het uitwisselen van de gegevens die met de autoschade te maken hadden, kon ik al snel terecht bij de Van Mossel Groep. Binnen een week was de schade hersteld en het was pico... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Sydneystraat 12, 1175 RN, Lijnden, Noord-Holland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Niks op aan te merken! Ik ben heel blij met hoe alles is gegaan. Top!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Ik werd heel snel geholpen en de schade was prima gerepareerd

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Ik ben erg tevreden met de service! Mijn auto had een deuk aan de voorkant en ze hebben dat heel mooi en vakkundig hersteld. Mijn auto ziet er weer helemaal nieuw uit! Daarnaast was de service super snel en efficiënt. Absoluut een aanrader!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Zeer vriendelijke medewerkers en leveren de auto weer netjes af. Zijn erg behulpzaam als er nog iets moet gebeuren aan de auto.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Helaas ben ik niet tevreden over. van mossel amsterdam vestiging ik ben al 2 maanden bezig met deze vestigjng ik begrijp totaal niet hoe een voor bumper gril niet het zelfde word gemonteerd als wat ik had gebracht en dan moet ik nog is 5 weken wachten op wat er wel op zat
De filiaal mananger kwam ook met dat me verzekering alleen orginele onderdelen dekt wat totaal niet het verhaal was maar goed ik ben nog steeds aan het wachten ...

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Toen ik kwam voor een afspraak te maken schatte de Van Mossel medewerker dat men voor de schadeherstel 1 á 2 dagen nodig zou hebben. Toen ik de auto bracht voor de schadeherstel werd dat 2 á 3 dagen en werden het uiteindelijk 4 dagen.
Het bedrijf is met openbaar vervoer moeilijk bereikbaar. Er was geen fiets of leenauto meer beschikbaar. Ik ben 77 jaar en heb de ziekte van Parkinson.
Vrijdag 26.9.25 kon ik om 16:30 uur de auto ophalen.
Ik ben vanaf de Knokkestraat in Amsterdam komen lopen en moest uiteindelijk nog een uur wachten want de bumper moest nog gemonteerd worden. Over de schadeherstel ben ik tevreden.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Er is een klantportaal waar je de vorderingen aan je auto kunt volgen dat wordt niet bijgewerkt. Je krijgt ineens een telefoontje dat de auto klaarstaat. Als je komt blijkt er een fout gemaakt te zijn met het spuiten en kon ik weer door de files terug. Uiteindelijk mooi gemaakt.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Onderdeel van mijn schade was storing van de luchtklep. Van Mossel kon niets vinden. Na lang heen en weer corresponderen (ca. 8 maanden) bleek uiteindelijk dat er een onderdeel van de luchtklep vervangen moest worden. Volgens mij heeft van Mossel hier in eerste instantie nooit naar gekeken.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
De eigenaar van dit bedrijf was niet klantvriendelijk. Via mijn bedrijf een auto hier gebracht om te laten repareren. Er waren helaas wat onduidelijkheden (waar ik zelf niks aan kon doen), waarna meneer erg onaardig is geweest tegen mij.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Ik ben heel tevreden, op het moment dat de schade werd opgenomen was het voor mij allemaal duidelijk. Afspraak voor de reparatie en een vervangende auto.De reparatie duurde 11 werkdagen maar was al gewaarschuwd dat met de onderdelen bestellen het wat langer kon duren. De schade is fantastisch hersteld. Ik ben vriendelijk behandeld

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Goede uitleg. Schade netjes hersteld.
Auto ook schoongemaakt weer meegekregen.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Snelle intake en reparatie van de schade, vervangende auto mee, en na 3 dagen eigen auto retour, vakkundig hersteld en gereinigd!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Na intake snel afspraak gemaakt.
Leenauto beschikbaar, snelle schadeafhandeling, reparaties perfect en vakkundig uitgevoerd.
Auto gewassen teruggekregen!
Prima service!!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Uitstekend geholpen, schade goed verholpen, vriendelijk personeel