L'azienda ha risposto
Ik kwam voor auto ruit vervanging en kon dit in 1ste instantie niet combineren met autoschade herstel....ik ben netjes aan het wachten tot de auto klaar is kwam 1 van de medewerkers een praatje maken... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben heel tevreden, op het moment dat de schade werd opgenomen was het voor mij allemaal duidelijk. Afspraak voor de reparatie en een vervangende auto.De reparatie duurde 11 werkdagen maar was al ge... Leggi di più
Sydneystraat 12, 1175 RN, Lijnden, Noord-Holland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Duidelijke afspraken, snelle en goed service en vriendelijke mensen.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Mijn auto had hagel schade waarvan ik dacht dat de reparatie niet te doen was zonder gebruik te maken van gaten dichtsmeren en overspuiten. Tot mijn verbazing waren alle putjes strak getrokken binnen 1 dag. Tovenaars!!!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Hele snelle service en bij problemen gelijk bellen en overleggen.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Goede en tijdige informatie vooraf via e-mail. Bij aflevering auto snel en goed geholpen en begeleid naar leenauto. Eigen auto was al op 2e dag gerepareerd en ik werd daar netjes telefonisch over ingelicht. Schade was keurig hersteld .Samen met medewerker de auto bekeken op herstel. Kortom naar tevredenheid geholpen door Van Mossel schadeherstel.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Reparatie was netjes en binnen een week uitgevoerd

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
auto aanzienlijk sneller klaar dan verwacht. bij vervangend vervoer bleek een geluidje in de motor te zitten - ik ben meteen teruggekeerd naar betreffende garage en kreeg meteen nieuw vervangend vervoer. Uitermate vriendelijke en beleefde medewerkers gedurende hele traject. Dank!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Communicatie was prima, alleen te laat bij het ophalen, ik was al onderweg toen bleek dat de auto door afwezigheid van onderdelen niet gereed gemaakt kon worden. Auto was netjes in orde, had alleen graag de werkzaamhedenspecificatie ontvangen.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Snelle en correcte afhandeling, prima resultaat!
Ziet er na reparatie weer als nieuw uit!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Netjes en snel geholpen geeft goed gevoel is een aanraden 👍

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Heel goed geholpen het ging snel en de zaak is heel netjes

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Niks op aan te merken! Ik ben heel blij met hoe alles is gegaan. Top!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Ik werd heel snel geholpen en de schade was prima gerepareerd

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden
Ik ben erg tevreden met de service! Mijn auto had een deuk aan de voorkant en ze hebben dat heel mooi en vakkundig hersteld. Mijn auto ziet er weer helemaal nieuw uit! Daarnaast was de service super snel en efficiënt. Absoluut een aanrader!