Van Mossel Mercedes-Benz DK - København Recensioni

TrustScore 4 su 5

Sydhavnsgade 16, 2450 København, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Købt fabriksny Mercedes 250+eq CLA SB Ekstremt god rådgivning. Levering 6 uger hurtigere end konkurrenter. Rigtig god pris inklusiv nogle fordele. Jeg var faktisk "lidt" vanskelig i proc... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hver evig eneste gang jeg har afleveret for at få lavet noget så har de aldrig fixet det fra første gang, det tager dem op til 2-3 forsøg før det bliver fixet og det har jeg prøver nu 4 gange. Da jeg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Einen Tag vor unserer Heimfahrt aus dem Urlaub leuchteten die ABS- und andere Warnsymbole in meinem Fahrzeug auf. Ich fuhr zu van Mossel und war über Freundlichkeit, Verständnis und Geduld (ich musste... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi blev mødet af en venlig, personlig og ærlighed, som vi ikke har set før i branchen. Hele købsprocessen virkede behagelig fra a-z. Alle og de ansatte vi mødte var super autentiske. Vi kan kun anbefa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Mercedes-Benz DK - København

Scritti dall'azienda

Besøg vores website Book værkstedstid Find os her

Velkommen hos Van Mossel.
Som en del af den hollandske familieejet virksomhed Van Mossel Automotive Group med 75 års erfaring, bygger vi på værdier som gæstfrihed og respekt for hver kunde. Vi tilbyder et stærkt team, fem afdelinger med både salg af Mercedes-Benz person- og varebiler i Storkøbenhavn og Nordsjælland, samt AMG Performance Center og en bred vifte af services. Vi stræber efter at møde dine behov og levere førsteklasses oplevelser hver gang. Din feedback betyder alverden for os, og vi håber, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.
Van Mossel – Driven. By you. For you.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

129 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz DK - København

Vi er glade for, at du havde en fantastisk oplevelse med at hente din nye bil! Tak for din positive feedback.

Uprofessionelle

Jeg tror min tidligere anmeldelse er slettet!
Van Mossel København fik min Mercedes ind, som hakkede, når den skiftede gear (automatgear). Efter det første forsøg, hvor Van Mossel skulle gennemgå enkelte ting på bilen, så havde jeg brugt 4500 kr uden at komme problemet til livs. Bilen hakkede stadig, når der var "gearskifte". Van Mossel Kbh blev kontaktet igen (de havde selvfølgelig ikke testkørt bilen) og fortalte dem, at fejlen ikke var blevet rettet. Til det fortalte værkføreren, at jeg nok skulle regne med en timepris på ca 1500 kr og så vil de fejlfinde den. Ingen ende. Det kunne ende med at koste hvad som helst. For derefter at opdage, at hvad fejlen var. Helt til sidst skulle fejlen rettes og det vil koste yderligere. Det vil jeg ikke være med til, når man ikke nogenlunde kunne finde ud af, om regningen blev 10.000 kr eller 30.000 kr.
Jeg kører til JTC i Greve, som med det samme fortæller, at bilen kørte i nødprogram. Når fejlen blev "slukket" uden at gøre noget andet, så kørte bilen helt som den skulle. Dog vil fejlen komme hurtig igen, fordi fejlen ikke var udbredt. Fejlen blev udbredt senere, men hvor var jeg dog chokeret over, at Mercedes i Kbh ikke kan finde ud, at bilen kørte i nødprogram og de via en tester ikke kunne finde fejlen, men det kunne en tilfældig mekaniker ude hos JTC med det samme konstatere. Mercedes KBH havde lavet en test på bilen også, men her kunne de heller ikke finde noget.
Ringe service og dårlige udenoms forklaringer på tingene. Jeg ville aldrig komme derind igen og ikke anbefale det til noget.
Efter min tidligere anmeldelse på nettet, så fik jeg en opringning fra Van Mossel Kbh, at de ikke vil have mig som kunde derinde:) Jeg har betalt min faktura og skylder dem ingenting og bilen stadig ikke blev lavet, men fordi der var kommet en negativ anmeldelse, så var jeg ikke velkommen.
Vågn op i systemet og gør noget ved jeres processer og få nogle kompetente værkstedsfolk.

16 gennaio 2025

God betjening under opholdet

Blev taget godt imod og senere blev bilen gennemgået som var meget forståeligt

4 settembre 2025

Kære Inge

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du følte dig godt taget imod. Vi ønsker dig endnu en gang et stort tillykke med bilen.

Valutata 5 stelle su 5

Fik en rigtig god service både da vi…

Fik en rigtig god service både da vi købte bilen hos Oliver og igen da vi hentede den og fik den gennemgået sammen med Mathias.
Oliver er hurtig til at skrive tilbage når man spørger om noget.
Rigtig god oplevelse

29 agosto 2025

Kære Birger

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om både Oliver og Mathias. Det glæder os meget at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse.

God udlevering af EQE350+

5 agosto 2025

Kære Patrick

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at udleveringen af din EQE350+ levede op til dine forventninger. Vi ønsker dig mange gode køreoplevelser fremover.

Branch manager - Van Mossel København

Særklasse kundeservice

Jeg laver normalt aldrig anmeldelser - men den her service ifbm med en fejl på min 3 år gamle bil - har været i særklasse. Ekstrem hurtig betjening - hurtigt hentet med vejhjælp - lækker lånebil - og bilen klar dagen efter UB. Woaw.

13 agosto 2025

Kære Lukas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at servicen levede op til dine forventninger. Din tilbagemelding har givet hele teamet et ekstra smil.

Workshop manager - Van Mossel København

Valutata 4 stelle su 5

Service i top klargøring i bund

Jeg fik købt en letter brugt Mercedes EQE 350 af Oliver fra Van Mossel i city.

Han har været en fornøjelse af handle med, da han er grundig, sætter sig ind i kundens behov og er superlyttende.

Den bil jeg ønskede, kom til salg og Oliver var hurtigt til at kontakte mig for at komme forbi for at se bilen.

Og efter prøveturene blev vi enige om at jeg vil købe bilen.

Aftalen var at bilen skulle leveres ny serviceret, klargjort samt jeg fik vinter hjul og ekstra måtter med.

I Olivers fravær har Alexander været ind over sagen, hvor han har håndter diverse ting professionelt og hurtigt.

På leveringdagen var præsentationen supercool, og der blev brugt tid på at sætte mig korrekt ind i tingen fra begyndelse.

Det store minus ved hele oplevelsen var klargøring af bilen, den var ikke særlige rent indvendigt.

Håber med tiden I vil få en ny udbyder til klargøring af jeres biler, så det hele spiller fra A til Z.

Jeg vil klart anbefale at handle hos Van Mossel i City især hos Oliver og Alexander.

Vi ses nok igen til opgradering af en ny stjerne.

7 luglio 2025

Kære Amir

Mange tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om både Oliver og mig - det glæder os, at du har følt dig godt hjulpet og vejledt gennem hele processen.

Vi beklager dog, at klargøringen af bilen ikke levede op til dine forventninger – det tager vi til os, da vi selvfølgelig ønsker, at hele oplevelsen skal være i top. Tak for din ærlige feedback – den er værdifuld for os i vores arbejde med at blive endnu bedre.

Håber at du får en god sommer.

Hurtig service

Vi skulle have vores EQA 250+ leveret onsdag, desværre kom transportøren til at smadre bagruden ved aflæsning
Hurtig service fra Morten Wulff fra Van Mossel gjorde at vi alligevel nåede at få bilen fredag, godt arbejde :)

4 luglio 2025

Kære Jørgen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Morten. Vi er glade for, at vi trods uheldet fik leveret bilen hurtigt, så du kunne få glæde af din nye EQA 250+ som planlagt.

Kære Amir

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig dårlig information og…

Virkelig dårlig information og kundeoplevelse.

23 maggio 2025

Kære Rasmus

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse og ikke føler dig tilstrækkeligt informeret. Men vi må desværre fastholde vores beslutning jf. vores leasingbetingelser.

Fuskere og bedragere

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE BESKIDTE STED OG BESKIDTE MENNESKER!!!

Havde en aftale med værkføren omkring et reparationsarbejde til ca. 30k. Jeg får et tilbud, som jeg takker ja til. Da jeg skal hente bilen får jeg at viden, at de ikke har kunne reparere bilen til den aftale pris, og blot har repareret det de kunne - UDEN min accept. Det skal fremhæves, at jeg også har betalt for diagnosearbejde mv. så de har haft mulighed for at gennemgå bilens fejl/mangler. Der var NUL kommunikation, jeg blev hverken ringet op eller havde fået en besked omkring det var okay, at de fraveg vores aftale. Virkelig uprofessionelle og elendige mennesker, der arbejder i denne afdeling. Tag hellere over til Søborg, hvis i skal vælge Van Mossel. De er absolut grådige, og snyder kunderne hvor de kan. Gælder både værkføreren og værkstedschefen.

Kan se jeg hellere ikke er den eneste der har haft denne oplevelse på anmeldelserne - de er kendt for deres amatørarbejde.

FØJ siger jeg bare!

10 gennaio 2025

Kære Muhammad

Vi henviser til ankeklagenævnets afgørelse, hvor der ikke blev givet medhold i din sag. Vi har ikke yderligere kommentarer.

Alexander
Van Mossel København

Professionel

30 aprile 2025

Kære Jørgen

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Har altid fået rigtigt god service med…

Har altid fået rigtigt god service med de leasing aftaler jeg har lavet med den

2 aprile 2025

Kære Daniel

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er meget glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med os – det betyder meget.

Kære Kasper

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service hos os – din tilbagemelding betyder meget.

Hej
I dag var jeg hos Van Mossel Mercedes i København sydhavsøens gade .
Fik rigtig god service af alle, lige fra modtagelse af bilen til jeg fik den leveret tilbage med hjulskift / støvsugning og vask af bilen alt kvit og frit . 😀 . Jeg vil især takke Delil , som havde sørget for at alt spillede og jeg fik og god service . 😀 tak for alt Delil 🙏
Det har været en god dag, Tak Mercedes Benz København 😁
Mvh
Aneela

30 aprile 2025

Kære A.W

Tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores team – det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre, så tak fordi du deler din oplevelse med os.

Workshop Manager - Van Mossel København

Super godt

Super fedt og søde mennesker

30 marzo 2025

Kære Amal

Tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og værdsætter dine pæne ord om vores team.

Valutata 4 stelle su 5

Meget tilfreds med bilen, men ikke helt med behandlingen.

Meget tilfreds med bilen, ville ønske jeg kunne give 5/5 i den samlede bedømmelse, men oplevelsen ved køb af bilen, var en smule skæv.
Sælgeren var lidt grov i sin måde at tale på, selvom der blev nævnt at man havde travlt og var stresset, så skal det ikke gå ud over kunden. Jeg følte at der blev antaget at jeg var der for at spilde sælgers tid ved at blive kreditvurderet, som jeg i øvrigt blev uden problemer. Det var i hvert fald den følelse både mig og min kone sad med, efter underskriften blev sat og vi forlod forhandleren. Da vi hentede bilen, skal det dog siges, at oplevelsen var en helt anden - helt andet humør og energi hos samme sælger. Rigtig fin gennemgang af bilen - foretaget af en anden ung mand der havde rigtig godt styr på sine ting. Yderst behagelig og god til at forklare.

30 marzo 2025

Kære Benjamin

Tak for din anmeldelse og for de rosende ord om bilen og udleveringsoplevelsen. Jeg er glad for, at at bilen lever op til jeres forventninger. Samtidig vil jeg gerne beklage den oplevelse I havde under købsprocessen – det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at give. Og i særdeleshed ikke en følelse, vi ønsker at vores kunder skal forlade vores butik med.

Sales Teamleader – Van Mossel København

Umulig tidsbestilling

Tidsbestilling? Næ, det kan du glemme- kedelig oplevelse i forbindelse med en skade hvor mit ladedæksel er blevet kørt af.

Dag 1: kontakter jer, velvilligt inviterer I på gennemsyn af skaden, skulle dog først gennem ikke bare 1 men 2 gæstepassere i indgangen inden værkføreren(?) kom ud af “skjulet” og kunne herefter komme med ned og besigtige skaden.
Hans skarpe øjne ser hurtigt en bule og ridse som jeg ikke selv havde set.
Han fotodokumenterer i vildskab, faktisk af hele bilen, for at lukke aftalen af med, du bliver kontaktet for en tid på værkstedet.

Dag 2:
Ringede for at høre hvornår jeg kunne forvente at høre om en tid, dette var ikke muligt, der tages kun imod værksteds tider online, så det var sådan jeg skulle gøre trods tidligere aftale.

Efter en del overtagelse blev sagen undersøgt nærmere og det kunne konkluderes at jeg havde en igangværende sag og så snart den nye klap var hjemme fra maler kunne jeg få den monteret, men buler og ridser blev der ikke nævnt noget om, der ikke noget der skulle laves, for det laver de kun på skadecenteret.

samtalen blev lukket med at der skulle ringes tilbage, hvilket aldrig skete.

Dag 3: stadig ingen opkald og stadig ikke en dato i kalenderen hvor når jeg kunne indlevere min bil.
Ringer igen, nu får jeg af vide at der er optil en uges ventetid bare for at få en dato i kalenderen, havde man fortalt det fra start, så var jeg formentligt kørt direkte til buledoktoren som løser problemerne med det samme, men det valg blev jeg frataget en den manglende kommunikation.

Nu har jeg så, på 3. Dagen, fået mit lakeret dæksel og selv monteret det, så må jeg finde andet sted at få ordnet min skade, for det er tydeligt for mig at den er der ikke interesse i at få udbedret.

Forretningsmodellen “hæld massere af vand og kaffe på kunden, så går det nok”
Den redder jer nok ikke på den lange bane, kunderne vil have en reel service, ikke bare nogle velklædte ungersvende til at byde på kaffe.
I driver en forretning for et velrenommeret brand, og ikke en Joe and juice café- tag det nu seriøst, alt denne kasten frem og tilbage kunne være undgået ved en tydelig kommunikation og en progression i stedet for bare at gå i skjul.

Jeg fravalgte på baggrund af ovenstående, Van Mossel. Der vist er gået stjernenykker i den?
I stedet sørger jeg fremadrettet for at min Mercedes har det godt hos dem der rent faktisk gider det.

14 aprile 2025

Kære Morten

Tak fordi du har delt din oplevelse. Jeg er ked af den utilfredsstillende proces, du beskriver, og forstår godt din frustration over den manglende opfølgning og klare kommunikation.

Jeg er glad for, at vi efterfølgende har haft mulighed for at tage en dialog. Vi tager dine input alvorligt, da det hjælper os med at forbedre os.

Workshop Manager- Van Mossel København

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più