Van Leeuwen Amsterdam Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Normaal kies ik niet snel voor felle kleuren, maar deze zomerjurk trok toch mijn aandacht. In het echt bleek de print vrolijk te zijn zonder overdreven druk over te komen. De pasvorm gaf de jurk ook e... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte kwaliteit uit Hong Kong. Orthopedische slip in. Schoenen van Emma. Nou 2 paar de kliko in. Puur plastic Terugsturen kost alleen maar geld, dus niks kopen..zo'n zaak zou gewoon gesloten... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Bestellen ging eenvoudig en ik vond het prettig dat de betaling veilig aanvoelde. De bevestiging en tracking waren duidelijk genoeg. De kleding kwam binnen de genoemde 10 tot 12 dagen aan.

Valutata 1 stelle su 5

Helaas ben ik er ook ingetrapt; dit is een dropshipper. Waardeloze kwaliteit en een maatvoering die alleen in China ergens op slaat waarschijnlijk. Ga er maar vanuit dat alle reviews hier met meer... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

52 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 5% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

43 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bedrijf in HONGKONG geen NL

Helaas had ik Vanleeuwen Mode niet gecheckt op trustpilot. Ik bestelde wat en betaalde meteen , en toen pas zag ik hier deze reviews. Ik zat nog in de 6 u om evt bij te bestellen, dus ik heb meteen gemaild naar Vanleeuwen Mode en geschreven dat ik mijn geld terug wilt, want ze zouden pas na 6 u mijn pakket versturen.
Was te laat schreven ze. Maar mocht ik mijn bestelde product niet willen, kan ik het altijd aan een ander geven schreef van leeuwen mode. Telefoonnummer bestaat niet. En op bankrekening staat HK van Hongkong. Dus geen NL bedrijf !!
Mensen wees wijs, koop niks.
En mocht van Leeuwen dit lezen, ik wil mijn geld terug !!
Nb; bij Ali exacte foto dan 40 euro goedkoper! En daar staat dat de maten kleiner valt.
Dus oplichters ik wil mijn geld terug!!!

4 agosto 2026

Dropshipping

Dropshipping! Ze zitten in Hong Kong en geven nul reactie via hen zogenaamde “klantenservice”. Kleding en schoenen zien er leuk uit, enorme instinker

3 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

goede kwaliteit voor een mooie prijs

De zwembroek was een goede vondst in de sale. Hij voelt licht aan, droogt redelijk snel en ziet er moderner uit dan mijn oude zwembroeken. De levering duurde ongeveer 10 dagen, dus de aangegeven levertijd klopte.

23 luglio 2026

Misleiding

De orthopedische comfortsandalen die ik voor € 39,95 had besteld en ook via China heb ontvangen lijken van geen kant op de foto's op de site. De sandalen zijn helaas van inferieure kwaliteit.

2 agosto 2026

Dropshipping

Dropshipping. Er is nog een van leeuwen op trustpilot, ze hebben simpel de website aangepast en een stel positieve nep reviews erop gezet zodat het wat lijkt. Hier niet bestellen!

29 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

De slippers zagen er elegant genoeg uit…

De slippers zagen er elegant genoeg uit voor dagelijks gebruik, en daarom heb ik ze besteld. Ze zitten comfortabel voor korte wandelingen en boodschappen. Voor een hele dag lopen zou ik ze niet gebruiken, maar voor casual gebruik zijn ze leuk.

4 luglio 2026
Valutata 3 stelle su 5

meteen een favoriet geworden

De zomerset zat vanaf de eerste keer dragen comfortabel. Ik gebruikte hem tijdens een weekendje weg en hij was makkelijk in te pakken en te combineren. Hij heeft een ontspannen maar toch nette uitstraling.

22 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik kocht een midi jurk bij Van Leeuwen…

Ik kocht een midi jurk bij Van Leeuwen Amsterdam en was aangenaam verrast door hoe draagbaar hij is. Overdag combineer ik hem met sandalen en voor een etentje ziet hij er nog steeds netjes uit. De maattabel hielp mij om de juiste maat te kiezen.

14 luglio 2026

Pidän siitä

Pidän siitä, ettei sivusto tunnu liian sekavalta. Ottelut löytyvät helposti, vedot saa asetettua nopeasti eikä tarvitse klikkailla turhaan ympäriinsä. Se tuntuu modernilta mutta samalla yksinkertaiselta käyttää.

22 giugno 2026
Valutata 4 stelle su 5

Ik bestelde tijdens de sale en vond de…

Ik bestelde tijdens de sale en vond de prijs kwaliteitverhouding goed. De kleding heeft die nette dagelijkse stijl waar ik van houd en de kwaliteit voelt degelijk aan. Ik zou wel aanraden om de maattabel goed te bekijken voordat je bestelt.

15 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik kocht iets tijdens de…

Ik kocht iets tijdens de sluitingsuitverkoop en wist niet precies wat ik kon verwachten. De kwaliteit bleek beter dan ik dacht, zeker voor de prijs. Gratis verzending en de retourmogelijkheid maakten de aankoop laagdrempelig.

15 giugno 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più