Van Leeuwen Amsterdam Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Helaas ben ik er ook ingetrapt; dit is een dropshipper. Waardeloze kwaliteit en een maatvoering die alleen in China ergens op slaat waarschijnlijk. Ga er maar vanuit dat alle reviews hier met meer... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos ruk bedrijf uit China, dus niks uit Amsterdam (lokkertje) met Chinese troep... Geld krijg je niet terug, alleen maar moeilijk gedoe. Jullie zijn gewaarschuwd!!!

Valutata 5 stelle su 5

Bestellen ging eenvoudig en ik vond het prettig dat de betaling veilig aanvoelde. De bevestiging en tracking waren duidelijk genoeg. De kleding kwam binnen de genoemde 10 tot 12 dagen aan.

Nella media

TrustScore 3 su 5

49 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 5% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

43 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Het is dat ik 'geen' ster mag aangeven

Het is dat ik geen ster mag aangeven. Het is een nep bedrijf. Bij alle kleding stukken staan geen materiaal aangeven, dat had een teken moeten zijn. Alles stonk, en de materiaal was goedkoop zooi. Absoluut geen kwaliteit te benoemen. het duurde een maand voordat het binnen was. Ik voelde fijn bij de gedachte dat er overal stond binnen 30 dagen retour. Maar we staat niet dat zij MEER GELD willen voor het retour.

Bestellingen ---
Kwaliteit ----
Prijs-----

Direct na het schrijven van dit beoordeling is mijn wachtwoord gehackt!

8 agosto 2026
Logo di Van Leeuwen Amsterdam

Risposta di Van Leeuwen Amsterdam

Hoi Emma,

Wat je beschrijft klinkt als een flinke teleurstelling: lang wachten, en dan kleding die niet was wat je ervan verwachtte. Dat je bij het terugsturen ook nog tegen onverwachte kosten aanliep, maakt het begrijpelijk dat het gevoel is blijven hangen. Zo hoort een bestelling niet te verlopen, en het spijt ons oprecht.

Wil je ons mailen op info@vanleeuwen-amsterdam.nl, met je ordernummer en eventuele eerdere correspondentie erbij? Dan zoeken we het voor je uit en kijken we samen naar een eerlijke oplossing.

Het team van Van Leeuwen Amsterdam

Niet bestellen !

Niet bestellen !! Dit is niet wat het lijkt. Na de bestelling wordt je helemaal gek gespamd of je niet nog wat wilt bestellen omdat de doos nog niet vol is. Ze reageren niet op jouw reacties. Dit is geen Nederlands bedrijf zoals het zich doet. voorkomen. Het duurt lang voordat het wordt bezorgd, komt waarschijnlijk gewoon uit China.

8 agosto 2026
Valutata 4 stelle su 5

Ik koos een lichte zomerset omdat ik…

Ik koos een lichte zomerset omdat ik iets wilde dat goed zou passen bij kleding die ik al had. De losse delen zijn makkelijk te combineren met verschillende schoenen en accessoires. Inmiddels heb ik er al meerdere outfits mee gemaakt voor zowel overdag als ’s avonds. Het bleek veel veelzijdiger te zijn dan ik vooraf had gedacht.

1 agosto 2026
Valutata 4 stelle su 5

Normaal kies ik niet snel voor felle…

Normaal kies ik niet snel voor felle kleuren, maar deze zomerjurk trok toch mijn aandacht. In het echt bleek de print vrolijk te zijn zonder overdreven druk over te komen. De pasvorm gaf de jurk ook een rustige en draagbare uitstraling. Ik heb er inmiddels meerdere complimenten over gekregen en ben blij dat ik eens iets anders heb gekozen.

28 luglio 2026

waardeloos!

waardeloos!! Wat een slechte kwaliteit en nog te klein ook. Had ik maar eerder deze reviews gelezen.. zucht, les geleerd.

7 agosto 2026

Genaaid.nl

Ga er maar vanuit dat alle reviews hier met meer dan 2-sterren vaker reviews zijn, want van dit spul wordt echt niemand blij.

Niet aan beginnen!

7 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Misleading store: Dropshipped items and no real refund policy

Van Leeuwen Amsterdam presents itself as a local Dutch brand, but items are shipped directly from China and are of inferior quality. When you attempt to return an item or request a refund, their return policy is effectively non-existent—they only offer discounts on future purchases instead of honoring a standard return. Extremely misleading customer experience.

6 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Rommel uit China die niet terug…

Rommel uit China die niet terug gestuurd kan worden of tegen hele hoge prijzen. Dit staat niet op de website vermeld.
Ze bieden 10% van het aankoop bedrag aan om terug te betalen....belachelijk.
Nooit iets kopen bij dit bedrihf!

Pas op

Pas op! De website wekt de indruk dat het een Nederlands bedrijf is, maar mijn bestelling kwam rechtstreeks uit China. Slechte kwaliteit, misleidende verwachtingen en een zeer lastige retourprocedure. Ik raad deze webshop niet aan

3 agosto 2026

Dropshipping

Helaas ben ik er ingetrapt. Dropshipping. Geen NL winkel, bij contact staat ook Hong Kong of UK. Pakket komt ook direct uit China. Kleding is het geld niet waard. Kwaliteit is slecht voor iets waar je best wat voor betaald.

Altijd leuk om achteraf te zien, alles is AI en mail vaart op AI. Jammer dat ik zo dom ben geweest. Hopelijk kijken andere beter.

Retour beleid lijkt duidelijk omschreven. Volgens wetgeving moet duidelijk op website staan dat retour naar China moet. Je moet retour zelf betalen en dat is maarliefst €30-40. Na 3 mailtjes ga je van 10%, naar 20% naar 30% cashback.

Dropshippers

Dropshippers! Alles van deze winkel kun je gewoon kopen via shein voor 1/4 van de prijs. Ook kloppen de levertijden niet.

Tip voor de mensen: beroep je tot je herroepingsrecht (max 14 dagen na aankoop)!

Valutata 5 stelle su 5

De top die ik heb gekocht

De top die ik heb gekocht, is nu al zo’n kledingstuk geworden dat ik er vanzelf bij pak. Hij zit comfortabel, niet te strak, en is makkelijk te combineren met een broek of jeans. Eenvoudig, maar op een goede manier.

28 luglio 2026

Bedrijf in HONGKONG geen NL

Helaas had ik Vanleeuwen Mode niet gecheckt op trustpilot. Ik bestelde wat en betaalde meteen , en toen pas zag ik hier deze reviews. Ik zat nog in de 6 u om evt bij te bestellen, dus ik heb meteen gemaild naar Vanleeuwen Mode en geschreven dat ik mijn geld terug wilt, want ze zouden pas na 6 u mijn pakket versturen.
Was te laat schreven ze. Maar mocht ik mijn bestelde product niet willen, kan ik het altijd aan een ander geven schreef van leeuwen mode. Telefoonnummer bestaat niet. En op bankrekening staat HK van Hongkong. Dus geen NL bedrijf !!
Mensen wees wijs, koop niks.
En mocht van Leeuwen dit lezen, ik wil mijn geld terug !!
Nb; bij Ali exacte foto dan 40 euro goedkoper! En daar staat dat de maten kleiner valt.
Dus oplichters ik wil mijn geld terug!!!

4 agosto 2026

Dropshipping

Dropshipping! Ze zitten in Hong Kong en geven nul reactie via hen zogenaamde “klantenservice”. Kleding en schoenen zien er leuk uit, enorme instinker

3 agosto 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più