Waardeloos product. Leer was kunststof en na de melding per mail geen reactie meer. Foto's opgestuurd. Alles is in de afval container beland. Nooit iets kopen!!
deze winkel verdiend serieus -50 sterren, Lijkt heel war producten worden vanuit china verstuurd, lijkt niet eeens op de foto van de site, maatvoering anders en kwaliteit is ver beneden pijl, ik voel... Leggi di più
Misleidende webshop – pure rommel! Bestelling leek op voorraad, maar levering duurde ruim 2 weken. Wat ik kreeg was iets totaal anders dan op de foto's: veel te klein, slechte kwaliteit, duidelijk go... Leggi di più
Bedrijf presenteert zich als boetiek in Leiden maar is gewoon een dropshipper zonder fysieke winkel. Schoenen veel te laat onvangen (4weken) en kwaliteit is waardeloos. Product lijkt ook niet op foto'... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Waardeloos product
SCAM
SCAM! Fake Dutch company delivering goods from China that do not look alike the pictures.
"Contact Support" gave me a return address (in China), and the shoes were returned to me since the address was non existent.
deze winkel verdiend serieus -50…
deze winkel verdiend serieus -50 sterren,
Lijkt heel war producten worden vanuit china verstuurd, lijkt niet eeens op de foto van de site, maatvoering anders en kwaliteit is ver beneden pijl, ik voel me genaaid!!! En ze weten het donders goed, want als je ff kijkt bij de veelgestelde vragen dan wordt al vrij snel duidelijk dat ze weten waar ze mee bezig zijn en zich in dekken
vreselijk, je kunt deze winkel beter vermijden
Het lijkt een Nederlandse website maar…
Het lijkt een Nederlandse website maar je krijgt Chinese meuk. De product foto’s komen niet overeen. Het is een grote oplichterij
Oplichters
De website lijkt in het eerste opzicht een Nederlandse website van een Nederlandse winkel. Niets is minder waar. Na bestelling krijg je een track&trace vanuit China. De bestelling heeft bij mij 16 dagen geduurd. De jas die ik kreeg, bestond enkel uit 1 laag plastic. Kortom, belabberde kwaliteit. Bovendien had ik een L besteld, terwijl ik normaal M draag. De jas in maat L valt als een XS; ik krijg de rits niet eens dicht.
Hier nooit bestellen!!! Oplichterij!
Gewoon Chinese rommel
Gewoon Chinese rommel. Eerste x dat ik iets bestel waar ik niet goed de reviews heb gecheckt. Was verstandig geweest dat wel te doen zie ik 🤣. Gebruik het overhemd maar als schoenen poets doek. Bestel hier gewoon niets… duurt lang, slechte kwaliteit voor wat je krijgt en geproduceerd buiten europa…. Chinezen lachen ons vast uit dat we dit doen…
Erg slecht
Erg slecht. Schoenen te laat na vakantie gekomen en retour kost half van schoenen! Echt slecht bedrijf
Duurt veel te lang
Duurt veel te lang, product moet uit China komen en zal wel van temu kwaliteit zijn.
Nooit bij bestellen!!!!!!!
Jas besteld via de site van Leeuwen…
Jas besteld via de site van Leeuwen Leiden. Zag er uit betrouwbaar uit. Na bestelling zag ik via de track and trace dat de jas vanuit China werd bezorgd!
Drie weken gewacht en je krijgt echt geen waar voor je geld! Te veel geld besteedt aan een Ali Express/ Temu jas. Super lelijk en ook nog eens te groot! Retourneren kost ook nog eens veel geld. En wanneer ze het retour adres versturen via de mail ben je een halve A4 verder! Klopt van geen kanten. Waardeloos dit!
Bestel hier niets: dropshipping
Bestel hier niets. Dropshipping vanuit China. De zoveelste neppe (Shopify) webshop. Je moet blij zijn met een goedkoop lapje stof op de deurmat weken tot maanden later.
Super slecht
Super slecht, heb nog nooit zo’n waardeloze website meegemaakt
Oplichters
Oplichters! Nooit bij bestellen.
Het lijkt een nette nederlandse webshop maar de bestelling gaat rechtstreeks naar China. Enorm lang wachten, maten die niet juist zijn, kwaliteit slecht. En als je wilt retourneren mag je zelf voor de verzendkosten opdraaien. En retourneren moer naar China, dus dat kost je al snel 20-25 euro.
Trainingsbroek gekocht
Trainingsbroek gekocht. Na de bestelling kreeg ik de track and trace en toen zag ik dat het al helemaal uit China moest komen. Toen de broek na 3 weken binnen kwam, was het gewoon hele slechte kwaliteit en de maat klopte totaal niet. Had een XL besteld maar de maar het leek eerder een kinderbroek. Toen ik het wilde terug sturen waren de verzendkosten bijna net zoveel als het aankoopbedrag. Ze hebben uiteindelijk 30% van het aankoopbedrag terug gegeven. Maarja was niet tevreden met het product. Dropshippers en oplichters!
2 paar Loafers besteld na 4 weken…
2 paar Loafers besteld na 4 weken binnen gekomen.
Kwaliteit was zeer teleurstellend uiteindelijk 30 euro moeten betalen om het te retourneren. 2 maanden verder en nogsteeds me geld niet ontvangen waardeloos dit.
Geen ster zeg
Geen ster zeg! Wat een oplichters! Ik heb de ACM Consuwijzer gebeld en een melding gedaan. Dat deze oplichters hier onder verschillende namen opereren is duidelijk. Hoop dat dit aangepakt kan worden…
Ook ik ben er ingestonken
Ook ik ben er ingestonken. Man man wat een nepperij. 'direct verwerkt' betekend een poppetje in China die is gaan lopen. Maand gewacht op een paar schoenen die het absoluut niet waard zijn. Adres wijzigen kon niet (ik was intussen al verhuisd dus het afleveradres klopte niet meer). Dezelfde standaard AI reacties op mailtjes. Nooit bestellen hier.
NIET BESTELLEN. OPLICHTERS
Retour teruggestuurd (naar China). Had voor een best bedrag besteld, dus dat was 'goedkoper'. Ik wacht als sinds mei op mijn geld. Ze hebben 1 x op mijn mail gereageerd voor de rest zwijgen ze me dood!
Het is onbegrijpelijk dat dit kan in Nederland
Het is onbegrijpelijk dat dit kan in Nederland, het lijkt wel carnavalskleding. Lijkt nergens op de afgebeelde producten. Goedkoop is het ook al niet evenals het terugsturen. Maar terug gaat het, hier gaat niemand in lopen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.