Ze mailen me de hele godganse dag dat er beschikbare woningen zijn. Ik ga dus kijken op de site en moet een abonnement nemen. Wat denk je? Na betaling “ineens” geen aanbod meer. Wel heel toevallig all... Leggi di più
25 euro per maand en het enige wat er op de website komt zijn 2 huurwoningen in de maand die allebei 1600 euro kosten. Hoe durven ze 25 euro te vragen voor zo’n belabberde klotedienst. Dit neigt... Leggi di più
Dames en heren ik zou jullie allemaal adviseren niet in zee te gaan met deze oplichters. Je vind sowieso geen huis, want alle huizen die ze adverteren zijn allemaal al verhuurd. Ze maken alleen wins... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Dringend op zoek naar een huurwoning? Urgento.nl, huur goedkoop en snel
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Oplichters
20 euro betaald voor een abonnement. Vrijwel dagelijks gereageerd op woningen maar nooit een reactie terug gehad. Verspilling van tijd en geld.
Via Urgento mijn nieuwe huurwoning…
Via Urgento mijn nieuwe huurwoning gevonden. Het duurde ongeveer 6 weken voordat ik de juiste woning kreeg. Bij mij werkte het goed dus.
Bedankt voor jullie reviews ik wilde me…
Bedankt voor jullie reviews ik wilde me aanmelden. Het voelde al niet goed gewoon niet doen dus. 💪🏻
Schandalig hoe deze oplichters en hun…
Schandalig hoe deze oplichters en hun incassobureau NDA Incasso BV azen op wanhopige woningzoekers. Ik heb ze nu aangemeld bij Autoriteit Consument & Markt en ook Alberto Stegeman een tip gestuurd. Wat je ook doet, NIET mee in zee gaan. Urgento.nl moet gestopt worden zodat anderen er niet in tuinen.
Urgento ,had nooit opgericht mogen…
Urgento ,had nooit opgericht mogen worden ,volgens mij zit er een persoon zijn of haar zakken te vullen met foto 's van ander websites ,daar 20 euro voor rekenen en vervolgens iedere maand afschrijven van je rekening maar niets meer laten horen
veel klopt er niet ,je krijgt geen nette e mail met vraag ,is er iets mis met u bankzaken ? nee geen herinnering maar een dreigmail met erop een bedrag met de periode erbij wanneer het betaald moet zijn ,anders komt er een incassobureau bij en wordt het bedrag 40 euro hoger.
nou ik betaal even niet ,omdat deze zaak gemeld is bij het klachten bureau
en anders zie ik de reactie van het incasso bureau tegemoet ,zal ook wel fake zijn
Bedankt allemaal voor eerlijke meningen!
Ufff goed dat heb ik de meningen gelezen en nog niets betaald. Ik had een gevoel dat het niet zo mooi is als het klinkt. Account al snel verwijdert en klaar.
Je zoekt een.studio of appartement en…
Je zoekt een.studio of appartement en krijgt aangeboden een kamertje van 12 vierkante meter voor de prijs van een kasteel.
Oplichters gdv
Het zijn oplichters je betaald € 19,95…
Het zijn oplichters je betaald € 19,95 per maand, ik had opgezegd en toch geld van je rekening afhalen, gestorneerd en nu een incasso bureau,
€ 40,00 incassokosten. En geloof me aan een woning kom je niet.
URGENTO Geen enkele ster WAARDIG
Ik geef 1 ster maar die zijn ze HELEMAAL niet waardig. Ze geven aan dat je voor 14 dagen kunt opzeggen doe je dat en toch nog kan je inloggen... vervolgens schrijf ik mij uit en na 3 maanden krijg ik een incasso voor mijn neus. URGENTO grote boeven bedrijf zou niemand aanraden zich bij hun in te schrijven. Uitschrijven wordt ook geld gevraagd anders kan dat niet.
Goed dat ik eerst even ging zoeken op…
Goed dat ik eerst even ging zoeken op review want vertrouwde het eigenlijk al gelijk niet
Hele waardeloze organisatie
Hele waardeloze organisatie. Beloven van alles , snel een huis enz, enz, maar na maanden ingeschreven te hebben gestaan nog geen woning. En ze komen ook niet met een passend aanbod. Vreselijk. Dan denk je dat je per november bent uitgeschreven (mijn dochter) en betalen we nu nog €19.95 per maand, maar denk maar niet dat ze het terug storten hoor. Zij was onbetaald ingeschreven en ik betaald en dat heb ik niet geweten, dus dacht met haar uitschrijving klaar te zijn. Niet dus. ECHT, GEEN GEBRUIK MAKEN VAN DEZE SITE!!!!!!!!!
This urgento.nl is a professional…
This urgento.nl is a professional scammer. There are no rental houses to offer, They ask registration fee which you can choose 1 month, 2 months or 3 months if i'm not mistaken. don't try even for just a month because after you pay, you are forced to do monthly subscription. you can cancel but it will be too late until you will receive "incasso", double payment. They are really really professional scammers. i don't know how they can live fooling people. I cancelled mine after few days due, it was late when i saw the 1 month "payment confirmation" email sent to me that it is for monthly subscription. I waited for the notice to pay but it was sent together with the "incasso" email...so how would i know? How can i pay? But of course they will not send any notice before due date so they can get more money using "incasso". Shame on this people working with urgento.
Na 1 maand had ik het wel weer gezien
Na 1 maand had ik het wel weer gezien. Opgezegd en klaar was ik, dacht ik tenminste. Eind mei ontving ik een mail van een malafide incassobureau met de sommatie de resterende maanden, te weten 3 maanden (die ik nota bene opgezegd had) te betalen met €40 incassokosten erbij. Ik heb van Urgento nooit een aanmaning of sommatie tot betalen ontvangen waardoor de incassokosten in elk geval onterecht zouden zijn. Na maanden gesteggel met het incassobureau is het nu stil en dat houden we lekker zo. Ik raad het iedereen af zaken te doen met Urgento. Je wordt van alle kanten opgelicht en het levert je niets op.
ZEER SLECHT
ZEER SLECHT, OPLICHTERS!! NOOIT INSCHRIJVEN BIJ URGENTO!!
Je betaalt 20 euro per maand, voor niet eens een aanbod waarop jij zoekt..!! Na de eerste maand meteen opgezegd.. vervolgens de maanden er op wordt het geld gewoon nog steeds afgeschreven. Natuurlijk haal je dit geld terug.. uiteindelijk krijg je maanden later een incasso op je dak voor maanden die zij hebben afgeschreven.. €120,-!! Voor iets waar je al ruim een half jaar geen gebruik meer van maakt!! SCHAAM JE KAPOT URGENTO!!
Bedankt voor al die waarschuwingen ik…
Bedankt voor al die waarschuwingen ik zie er gelijk van af bye,bye urgento ik hou mijn geld maar in mijn zak
Nooit betalen, je word niet geholpen en website is antiek.
Ze hebben niks voor mij betekend. De website werkt super slecht en heeft een kazig uiterlijk. Ik had al 20 euro betaald om er later achter te komen dat ik niet eens met URGENTIE iemand kan spreken of afwegen wat mijn situatie is. Ik heb misschien een weekje wat matig aanbod kunnen bekijken. en daarna heb ik de site nooit meer geopend. Maar ze wisten toch op een creatieve manier mij voor de weken daarna te laten betalen.
Als ik bij de 2de betaling bericht had gehad, of me was opgemerkt dat ik urgento nog meer geld had betaald. had ik het gelijk terug geboekt want hun zijn het inschrijfgeld van de 1ste keer niet eens waard. Maar goed zoals al duidelijk is, dacht ik dat het bij 20 euro bleef. En nu moet ik in een keer 80 euro aan een incasso bedrijf betalen, terwijl ik nooit een bericht heb gehad van urgento. Als ik dat wel had gehad, was het al lang netjes betaald en had ik al gelijk mijn account en verplichtingen bij hun opgezegd.
Dat urgento überhaupt reclame op de radio heeft is egt een wonder. Als ze op deze manier geld verdienen in plaats van mensen daadwerkelijk te helpen, en een beetje eer te nemen aan hun bedrijfs image en website.
Maar bedankt voor de hulp en de rekening. Einde van de maand krijgen ze hun onverdiende centen wel. Steek het in iets anders dan je zak urgento, want het is waardeloos.
NIET IN TRAPPEN. JE WORD NIET GEHOLPEN.
Kai kuijten
Waardeloze huizensite
Inderdaad, had ik ook de reviews maar gelezen voordat ik in zee ging met deze dure huizensite. Al na 2 mnd opgezegd. Krijg ik nu ineens een email van een incassobureau. Nooit enige sommatie of herinnering gekregen.
Ik was die hele urgento.nl allang vergeten, moest eerst graven in mijn e-mail berichten.
Ook nog nooit enige reactie gehad op mijn gestelde interesse in een appartement.
Weg met urgento.
Oplichterij
Oplichterij! Komen opeens met mails en incassobureaus lang na opzeggen.
Geen aanbod, wel afpersen