Ze mailen me de hele godganse dag dat er beschikbare woningen zijn. Ik ga dus kijken op de site en moet een abonnement nemen. Wat denk je? Na betaling “ineens” geen aanbod meer. Wel heel toevallig all... Leggi di più
25 euro per maand en het enige wat er op de website komt zijn 2 huurwoningen in de maand die allebei 1600 euro kosten. Hoe durven ze 25 euro te vragen voor zo’n belabberde klotedienst. Dit neigt... Leggi di più
Dames en heren ik zou jullie allemaal adviseren niet in zee te gaan met deze oplichters. Je vind sowieso geen huis, want alle huizen die ze adverteren zijn allemaal al verhuurd. Ze maken alleen wins... Leggi di più
Inderdaad, had ik ook de reviews maar gelezen voordat ik in zee ging met deze dure huizensite. Al na 2 mnd opgezegd. Krijg ik nu ineens een email van een incassobureau. Nooit enige sommatie of... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Dringend op zoek naar een huurwoning? Urgento.nl, huur goedkoop en snel
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
These guys are thieves they change me…
These guys are thieves they change me for premium which I didn’t even apply for
Zelfs 1 ster vind ik nog teveel eer
Zelfs 1 ster vind ik nog teveel eer. BOEVEN ZIJN JULLIE!!! Eerlijk is eerlijk: ik was inderdaad wel wat later met het betalen van de €19,99 : teveel geld voor de zogenaamde diensten die jullie leveren, namelijk nul!
Maar dan vervolgens meteen een incassobureau op me afsturen....?!
Dit moet echt naar het Progamma Boos.
Dit moet echt naar het Progamma Boos.
Ze misleiden je, zeggen dat het gratis en zodra je wil reageren moet je gaan betalen voor een abonnement. Ik ben heel blij dat ik dit niet heb gedaan en eerst de reviews heb gelezen want dit slaat nergens op. incassos die je op je afkrijgt terwijl je netjes betaald voor je abo echt erg. Als we met z'n allen een mail schrijven naar Boos word dit (hopelijk) aangepakt en krijgen jullie je geld misschien wel terug.
URGENTO is FRAUD !!!
Urgento. nl
The are cheaters! Liers! They earn money on people not being aware!
You press a button that you pay only for one month,but! they take money from you every month!
And they do you in a very sly way: they send you offers only ONE month, for which you know you paid. And all the other months to follow they don't send any offers. and you are calm and quiet as you know that you stopped your subscription and it is logical that they send no more offers. But they take money from your bank account. every single month!
I am not even sure that this company is situated in Nederland. May be somewhere in Africa or France.
I told them I was looking for apartments for Ukraininan people running away from war. I was asking them to return the money they cheated from me. But no. these people have no heart. Plus they don;t have any houses.
They just have a good looking site that sucks money from you!
this company does not exist.
URGENTO
Remember the name of the liers!!!!!!!
moeite niet waard
er was een fout met een betaling en ik ben zo slecht geholpen, wat een flut site en ik moet er ook nog €20 voor overmaken
Grote oplichters,
Grote oplichters,
Dit bedrijf belazerd je, laat je betalen voor een abonnement terwijl je kiest voor een eenmalige betaling. Stink er niet in mensen, ze sturen je herinneringen en dreigen met een incassobureau. Beweren dat je wel degelijk een abonnement hebt gekozen terwijl dit niet zo is! Het aanbod is zo nep als het maar zijn kan. Misbruik maken van mensen die onderdak zoeken, het is walgelijk! Iemand zou hier iets aan moeten doen, ik zie niks dan ellende voorbij komen over dit bedrijf.
The Dutch authority that be ought to investigate the online services of this fake real estate agent and then place a band on them because they are scammers
Everything about this company is a sham. I still can't fathom how a fake company like this one is still operating in the Netherlands. This company is only out to scam ignorant persons of their hard-earned money. Their services is nothing even close to a Star.
Dit bedrijf belazerd je
Dit bedrijf belazerd je, laat je betalen voor een abonnement terwijl je kiest voor een eenmalige betaling. Stink er niet in mensen, ze sturen je herinneringen en dreigen met een incassobureau. Beweren dat je wel degelijk een abonnement hebt gekozen terwijl dit niet zo is! Het aanbod is zo nep als het maar zijn kan. Misbruik maken van een vrouw die onderdak zoekt na een scheiding, het is walgelijk! Iemand zou hier iets aan moeten doen, ik zie niks dan ellende voorbij komen over dit bedrijf.
Dus echt oplichters zoals alle zeggen. PAS OP!!!
Ja dus echt oplichter net als alle andere 62 reviews aangeven. Abbonement opzeggen werkt niet. Want het automatisch afboeken stopt dan wel. Maar na 4 maanden krijg je een incassobureau aan de deur NDA incasso heet dat, die hebben ook alleeen maar slechte reviews. Hoe is hier nog niks aan gedaan? Ik zelf ga op zoveel mogelijk plekken deze review schrijven om te voorkomen dat anderen dit gebeurt. Ze worden rijk door niks te doen met een slechte pagina. Gezien hun de documenten hebben en jij ze nooit ontvangt kunnen ze deze makkelijk aanpassen naar hun gelieve en doen alsof ze juridisch correct zijn.
Geen terugkoppeling van alle reacties…
Geen terugkoppeling van alle reacties waar ik op gereageerd had...krijg een email of ik even 40 euro wil betalen. Ik zou niet voor deze huur stichting gaan...heb mijn account per direct verwijderd en nog een email er achter of ze dit kunnen bevestigen.
Oplichters
Oplichters, op zo'n 20 woningen gereageerd. Geen enkele reactie ontvangen. Niet intrappen mensen.
Oplichters
Oplichters, hadden eerst een andere naam. Ik heb me nooit bij Urgento ingeschreven, wilde reageren op een studio en mijn emailadres was al bekend. Deze oplichters smeren je een abonnement aan en hebben geen woningaanbod. Zij halen de woninggegevens van het internet. Zij hebben diverse websites die allemaal op dezelfde manier werken. Aanpakken, gegevens van de eigenaar of eigenaren opzoeken en online plaatsen.
Parasiet op de kleine beurs van de gewone man.
Parasiet die een manier gevonden heeft om te profiteren van de woningnood bij de gewone man. De service die zij claimen wordt niet geleverd. De kans dat je op deze manier überhaupt maar contact krijgt met een verhuurder is nihil. En als je een schijnbaar eenmalige betaling doet om inzage in de gegevens van de aangeboden woningen te krijgen, zit je meteen vast aan een abonnement. Ga hier niet mee in zee, zoek zelf elders op het internet naar huurwoningen, maar wees wel altijd op je hoede. Er zit kaf onder het koren, zeker bij particuliere verhuurders. B.v. de borg is standaard 1x de maandhuur, meer dan 3x de maandhuur moet je niet accepteren. Als het niet goed voelt, is het dat meestal ook niet, loslaten en verder zoeken.
Oplichters
Oplichters! Ik had opeens een abonnement terwijl ik maar 1 x heb aangegeven te willen betalen. Niet in aanmerking komen mensen!! Niets betalen!
Ingetrapt, wat nu?
Ik ben zo stom geweest er in te trappen, 1 maand en toen opgezegd voor andere redenen, vandaag een incassobureau (NDA) op me dak gehad dat ik nou bijna 90 euro moet betalen, wat moet ik nu doen? Blijkt dat ze geen kvk nummer hebben, en geen telefoonnummer. dat incassobureau vetrouw ik ook niet want ze hadden geen keuzeopties zodra je ze belt. Er word dan gelijk opgenomen. Kan ik hier iets mee bij de politie?
OPLICHTERS! DIEVEN!
OPLICHTERS! DIEVEN! DEZE SITE MOET GEBLOKKEERD WORDEN.
NIET INSCHRIJVEN!!!! GA NIET EENS WONING KIJKEN. IK HAD MAAR EEN KEER INGESCHREVEN EN DAN NA EEN MAAND UITSCHREVEN OMDAT GEEN KANS MAAKTE EN OPEENS KREEG IK BRIEF THUIS DAT IK 59.95 EURO MOET BETALEN EN DAN STUUR ZE MIJN NAAR INCASSO VOOR 100 EURO!
Niet gekeken naar Reviews
Niet de Reviews gelezen van de te voren en dood leuk een abonnement van 20 euro afgenomen. Daarna pas de reviews gaan lezen. Ik heb gelijk mijn abonnement op stop gezet. En hopelijk geen gezeik in de toekomst
Oplichters
Oplichters. Is geen woning te krijgen en je zit gelijk vast aan een abonnement
Ze zijn oplichters
Ze zijn oplichters. Jij betaalt voor een maand maar dan wordt het een doorlopend contract en geld wordt automatische van je bank rekening geincasseerd. Als je stopt met de betalingen krijg je een brief dat het dossier wordt bij een incassobureau overgebracht..
Mega slecht
Helaas geen review gelezen voordat ik een abonnement aan ging. Had opgezegd en ondanks dat toch incasso kosten erbij gekregen.