Valutata 1 stelle su 5

Ze mailen me de hele godganse dag dat er beschikbare woningen zijn. Ik ga dus kijken op de site en moet een abonnement nemen. Wat denk je? Na betaling “ineens” geen aanbod meer. Wel heel toevallig all... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

25 euro per maand en het enige wat er op de website komt zijn 2 huurwoningen in de maand die allebei 1600 euro kosten. Hoe durven ze 25 euro te vragen voor zo’n belabberde klotedienst. Dit neigt... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dames en heren ik zou jullie allemaal adviseren niet in zee te gaan met deze oplichters. Je vind sowieso geen huis, want alle huizen die ze adverteren zijn allemaal al verhuurd. Ze maken alleen wins... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Inderdaad, had ik ook de reviews maar gelezen voordat ik in zee ging met deze dure huizensite. Al na 2 mnd opgezegd. Krijg ik nu ineens een email van een incassobureau. Nooit enige sommatie of... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di affitti immobiliari
  2. anche in
  3. Agenti immobiliari
  4. Agenzia immobiliare

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Dringend op zoek naar een huurwoning? Urgento.nl, huur goedkoop en snel

1,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,2

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Niets dan lof

In tegenstelling tot sommige anderen heb ik geen problemen gehad. Mijn woning is gevonden via Urgento en wat mij betreft niets dan lof. Ook het uiteindelijke opzeggen ging zonder enige problemen.

18 marzo 2022

Urgento NIET DOEN

Een maand actief geweest op hun website maar kreeg al snel door dat je amper aanbod krijgt. Toen heb ik mij afgemeld en niet meer actief geweest op de site. Vandaag kreeg ik opeens incasso in me mail met een openstaand bedrag van 88 euro. Natuurlijk verbaasd omdat je al die maanden niks te horen krijgt van urgento. Hoe moet je nu veder zijn er mensen met advies ??? Meer mensen met dit probleem ??? Meer mensen maken veel mee indruk dat als je alleen staat

31 gennaio 2022

Urgento is een oplichter

Urgento is een oplichter. De incassobureau die meewerkt is zeker een vriend of familieleden. Want als je incasso belt krijg je ineens ook een grote bek via de telefoon. Mensen er word automatisch geld afgetrokken van je rekening. Ik zou gewoon terugboeken. Alle papieren en mails bewaren. En blijven wachten tot je uitgenodigd word voor de rechtzaak met urgento. Heb ook een bericht gestuurt naar Alberto stegeman.

3 gennaio 2022

Niet intrappen

Niet intrappen. OPLICHTERS. De nota nooit betalen!!!! Je krijgt niets ervoor. Ja een hoop gezeik en aanmaningen.

9 novembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Na het opzeggen van mijn abonnement…

Na het opzeggen van mijn abonnement tenminste dat dacht ik dus, werd er toch gewoon afgeschreven. Na diverse email verkeer werd me toegezegd en bevestigd dat mijn abonnement gestopt zou zijn. Nu 2 maanden later krijg ik opeens van een incassobureau bericht dat ik nergens op heb gereageerd (heb niet eens een bericht van hun ontvangen) dat de kosten nu in totaal 60 Euro zouden zijn. Deze ga ik natuurlijk nooit betalen en heb gelijk ook Alberto Stegeman aangeschreven in de hoop dat die deze malafide praktijken eens aan gaat pakken. Ga niet met deze oplichters in zee, helaas was ik te laat met het lezen van de reviews.

2 novembre 2021

Niet intrappen

Nooit de nota betalen, het is scam!

5 ottobre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Wat een flut bedrijf zeg!

Wat een schandalige achterlijk bedrijf zeg!

De betaling was een keer mis gegaan en krijg gelijk een laatste herrinnering met daarbij als je binnen 14 dagen niet betaald ze een incassobureau op je dak sturen. Uiteraard netjes betaald en even een mailtje (gezien ik zelf een eigen bedrijf heb gerund) met de opmerking dat je eerst weleens even na het vergeten van of misgegaan van een betaling een normale herrinnering kan sturen en ze sowieso pas na 30 dagen een incassobureau op je dak mogen sturen aangezien dat DE WET is!!! Wat een schandalige reacties krijg je daarop zeg stelletje mafklappers! Zoals ik hier lees komen er dus ondanks opzeggen en afmelden nog altijd facturen. Bij deze zal ik alvast even laten weten dat wij elkaar uiteindelijk dan in de rechtbank tegen zullen komen want aan mij heb je echt de verkeerde met dit soort acties! Zeker als je bewijs hebt van urgento zijn kant dat alles is afgemeld. Dus ik zou het niet eens proberen bij mij anders kun je de winst op je buik schrijven en vraag ik iedereen die hier met een slechte ervaring beschreven staat mee te doen aan de zaak!

Even afsluitend op jullie manier.
NOG EEN FIJNE DAG GEWENST!!!!!!!!!!!!!

26 agosto 2021

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!

Zoals zovelen hier in getrapt.
De dienst al snel stop gezet en de automatische incasso stop gezet, nu een bericht van NDA incasso, omdat ik de incasso teruggeboekt heb van € 20,00. Nu moet ik € 59,96 betalen. Neem aan dat NDA niet meewerkt aan deze oplichterij en ik zal dan ook niet betalen.

24 agosto 2021
Valutata 1 stelle su 5

Urgento en huurcoach zelfde oplichters

Urgento of huurcoah is niet eens 1 ster waardig. Geen reacties op woningen, geen reacties op email, geen telefoonnummer om ze te bereiken.
Elke maand 20 eu afschrijven. Dan schrijf je je uit (dat blijkt dus alleen voor de mailtjes te zijn) waardoor je nog op abonnement loopt bij ze. En er dus ook niet meer bij stil staat dat je nog steeds ingeschreven staat. Sturen ze een incassobureau op je af dat je €99,96 moet betalen voor een achterstand van 3 maanden.
Om je echt uit te schrijven log je opnieuw in op de website, ga je naar instellingen, dan naar account en daar kun je je account verwijderen en dan ben je blijkbaar pas van je abonnement af. Het zijn OPLICHTERS!
Ik heb het incassobureau niet betaald (het gaat om 2x €99,96) weet iemand in hoeverre ze achter je aan blijven gaan en er misschien wel een rechtzaak van gaan maken)
Alvast bedankt voor de reacties

13 luglio 2021

Oplichters!!!!

Oplichters!!!!
Van alles beloven maar niks doen. En dan een rekening sturen dat je zoveel moet betalen. Mijn dochter helemaal in paniek omdat ze mailtjes krijgt van het incassobureau. We zijn zeker niet van plan dit gaan te betalen! Te erg dit zeker als je het heel hard nodig hebt.

3 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Tijd om dit bedrijf kapot te maken!

En ook wij moesten 99 euro betalen voor een site waar wij maar 1 dag gebruik van hebben gemaakt. Gelijk weer afgemeld en blijven maar facturen sturen.

Ik zie allemaal slechte reviews en er komt een tijd dat ze de verkeerde tegen komen, en die tijd is nu!

Het Incasso bureau Nda die werkt dus goed mee aan de oplichters praktijken want hun weten donders goed hoeveel problemen dit bedrijf heeft.

Tijd om dit bedrijf en eventueel het incasso bureau kapot te maken zodat ze geen slachtoffers meer maken.

15 aprile 2021

Slimme oplichters

Hun site lijkt goed in elkaar gezet. Met behulp van google adwords staan ze hoog in de google zoekresultaten waardoor ze veel bezoekers hebben. Hun site is best goed in elkaar gezet en lijkt op een echte. Maar ik kan je verzekeren dat die een flinke nepperd is. Niet eens een telefoonnummer🤣, omdat ze al weten dat zij die incassobrief gaan sturen en vol worden gebeld. Als ze echt een incassobedrijf gaan sturen, ga ik echt stuk😂. Ik maak ze 10x harder kapot via de wet en regelgeving.

19 marzo 2021

OPLICHTERS

Zoals velen, is mijn ervaring met Urgento erg slecht. Kreeg ineens een brief dat ik ca. € 60,-- moest betalen en als dat niet binnen 14 dagen werd gedaan er nog eens € 40,-- zou bijkomen !! Stom, stom ik heb betaald en uiteraard is het niet meer terug te vorderen. Of weet iemand nog een manier?
OPLICHTERS ZIJN HET EN ZEG HET VOORT

17 marzo 2021
Valutata 1 stelle su 5

Zoals velen......in de maling genomen

Zoals velen, is mijn ervaring met Urgento niet positief. Kreeg ineens een mail dat ik ca. € 60,-- moest betalen en als dat niet binnen 14 dagen werd gedaan er nog eens € 40,-- zou bijkomen !!
Ik had nooit een herinnering gehad en dat zei ik ook. Het antwoord was....u heeft de meldingen uit gezet. Huh ????ik krijg deze mail toch ook ???? Ik heb niks uit gezet !!!
Het aanbod is waardeloos en ik ben nog niet klaar met ze 😠 Dus mensen NIET doen !!!

3 febbraio 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più