Fiets is kwalitatief zeer goed. Levering kon ik enkel een datum kiezen maar moest ik dan de hele dag beschikbaar zijn (pas de dag zelf of laat de dag voordien kreeg ik een tijdslot en dit kon ik ook z... Leggi di più
Recent e-bike gekocht. Zeer vlot bestelling geplaatst, snelle bevestiging via email. Levering thuis al na 5 dagen. Fiets geleverd in grote kartonnen doos, prima. Jammer voorlichtje kapot maar hebben d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bonjour, Je voulais un vélo électrique mais j'avais d'un côté les revendeurs via différents sites qui vende leur unique marque, qui je trouvais manquait d'objectivité. Les magasins traditionnels qui... Leggi di più
Tweede keer een fiets gekocht bij Upway. Een uitgebreid aanbod die ook steeds veranderd over tijd. Veel uitleg en specificaties beschikbaar. Heb helaas de fiets moeten retouren omdat deze te klein was... Leggi di più
Super contente de mon vélo électrique
Super contente de mon vélo électrique. Il correspond exactement à la description et la photo. Je suis ravie d'avoir un vélo reconditionné. Ca correspond à mes valeurs.
La livraison (en Belgique) était top. Organisation limpide.

Rapide
Rapide, efficace. J'ai commandé un vélo électrique, un rétroviseur et un antivol. J'ai reçu le vélo plus tôt qu'initialement annoncé sur le site! Le rétroviseur est arrivé ensuite. J'ai dû contacter le SAV car l'antivol ne se trouvait ni avec le vélo, ni avec le rétroviseur. Réponse rapide et envoi de mon antivol rapidement. Le SAV est top et répond très vite. Franchement je recommande!

Kris
Zeer mooie fiets geleverd, exact zoals beschreven in de advertentie. Fiets is goed verpakt en werd geleverd volgens afspraak.
Upway= Top, zeer correct bedrijf.

Een prachtige fiets
Een prachtige fiets!
Alles dik in orde, hij rijdt als een snoer.
Mijn ervaring met de bezorgdienst is minder positief. De fiets is uiteindelijk wel perfect bezorgd. Maar de communicatie van de bezorgdienst was niet goed. We kregen een datum en een tijdspanne tussen 8 u en 17 u. Dus een hele dag thuis blijven, ... en niks geleverd, ...
's Anderendaags kregen we wel een exact uur en is de fiets dan ook correct geleverd.

Perfecte levering
Geen opmerkingen. Nieuwe fiets in perfect staat, installatie gemakkelijk

Aankoop Qwic fietsen bij Upway
De Qwic fietsen werden tijdig geleverd, ze zijn in een goede staat, prijs/kwaliteit is zeker goed. Wij zijn voorlopig tevreden van de aankoop.

Risposta di Upway Belgium
Mooie fietsen net als beschreven,goede…
Mooie fietsen net als beschreven,goede communicatie, mooie prijzen, tevreden over aankoop fietsen.bedankt upway

Risposta di Upway Belgium
Belle offre de prix pour un vélo de…
Belle offre de prix pour un vélo de haute qualité.
Petits soucis après livraison: le vélo n’avait pas été préparé de manière sérieuse, une révision a été indispensable pour resserrer un peu tout…

Canyon Grail on CF7…
Ik kocht een Canyon Grail on CF7 elektrisch ondersteunde gravelbike. Ondertussen reed ik er 300 km mee. Ik ben zeer tevreden over de fiets, hij was in mooie staat en de prijs was redelijk. Wat ik minder vond dat is dat de fiets is toegekomen met speling op het balhoofd. Dat terwijl de fietsen door techniekers op een hele resem punten werden nagekeken? Ik kan me niet voorstellen dat het niet gezien is bij een grondige inspectie. Als dat dan toch niet gezien is, is de technieker niet bekwaam. Ik heb zelf gezocht hoe het balhoofd in elkaar zit en geregeld. De fiets is nu perfect.
Dus al bij al ben ik tevreden, ik zou 3.5 punten geven maar dat gaat niet. Mocht de fiets technisch in orde zijn geweest, dan gaf ik 4,5 punten want de afhandeling, transport en alles liepen wel perfect.

Aankoop van 2 fietsen
Aankoop van 2 fietsen, geleverd in perfecte staat zoals beschreven. Eerste fiets werd vrij snel geleverd. Minpuntje was de levering van de tweede fiets, geen duidelijke communicatie en laattijdig geleverd. Dit werd uiteindelijk wel professioneel gecompenseerd door de mensen van support

Risposta di Upway Belgium
Ruime keuze en scherpe prijzen
Prijs kwaliteit zeer tevreden, en een héél ruim aanbod. Wij zochten een extra fiets om mee naar het werk te pendelen en vonden de bijna perfecte fiets binnen budget.
Twee opmerkingen waardoor geen 5 sterren:
1. De fiets heeft een terugtraprem, en dit staat niet op de website vermeld. In België is dit minder courant dus wel interessant om te weten.
2. De verzending was initieel fout gelopen - de fiets was meer dan een week vermist. De klantendienst was daarbij irritant nutteloos ook al waren ze zeer vriendelijk - ik kreeg betere info van de transporteur die zei dat ze de fiets nooit ontvangen hadden van Upway. De klantendienst bleef maar beweren dat de fiets onderweg was, terwijl de transporteur de zending geannuleerd had wegens "geen fiets", en de klantendienst kon of mocht duidelijk geen contact opnemen noch met interne diensten, noch met de transporteur. Kan je net zo goed tegen een wit scherm staan praten.
Uiteindelijk wel in orde gekomen en na 14 dagen geleverd, maar voor mijn part mag de "chef klantendienst" op zoek naar ander werk.

Risposta di Upway Belgium
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.