En trevlig ung man kmackade på dörren och sålde underkläder. Jag köpte flr 1 500 kr och betalade direkt med Swish. Kläderna skulle levereras samma dag av en bil som fanns i området, senast dagen efter... Leggi di più
Dyra produkter, ljuger om att det ska gå till idrottsklubb men läste sen att företaget inte har några sådana samarbeten. Säljaren försökte med att de skulle komma tillbaka och lägga produkten i brevlå... Leggi di più
Vi fick hembesök av en kille (Filip Jakobsson) som sålde tshirts, underställ och underkläder. Mycket trevlig grabb och väldigt duktig säljare. Jag köper väldigt sällan genom dörren men kände att ma... Leggi di più
Fick besök av en säljare vid namn Neo, supertrevlig. Alla produkter jag ville köpa hade han inte med sig men lovade leverans inom två timmar från en kollega. Två timmar senare går jag till vår brevlå... Leggi di più
L'azienda ha risposto
- Consulente di carriera
- Fornitore di abbigliamento
- Negozio di intimo
- Negozio di abbigliamento uomo
- Negozio di biancheria intima
Scritti dall'azienda
Vi är ett ungt och drivet team där kärnan utgörs av gymnasieelever som alla delar visionen om att det ska vara kul att jobba och tjäna pengar. Vårt mål är att kunna erbjuda varje individ ett arbete där de har kul, utvecklas och tjänar mycket pengar för att kunna uppfylla sina mål och drömmar. Vi gör inget halvdant och vi nöjer oss inte vid lagom. Unisale är arbetsplatsen för personer som vill lära sig försäljning, kundservice och få en arbetsmoral alla andra företag letar efter hos sina anställda. Vi utbildar och utvecklar unga vuxna till framtidens bästa säljare.
Finn Malmgrens Väg 2A, 12138, Johanneshov, Svezia
- 08-120 786 68
- kundtjanst@unisale.se
- unisale.se
Ha risposto al 24% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Lurendrejare!
Jag säger detsamma som alla andra; pigg och glad försäljare skulle leverera från lagret eftersom det fattades storlekar. Uppmanade mig att INTE betala fakturan förrän jag fått grejerna. Efter en månad har jag inte fått något annat än en påminnelse plus avgift från Klarna. Han svarar inte på sitt nummer, Unisale svarar inte heller. Så sjukt dåligt skött, om det inte är en medveten strategi!
En av era säljare
En av era säljare, en tonårskille, ringde på hos mig och ville sälja kalsonger och strumpor. Han skulle göra en resa och titta på Formel 1 med sina kompisar. OK tänkte jag och swishade pengar. Strumporna fanns inte i rätt storlek så han lovade att han eller hans kompis skulle återkomma inom några timmar med rätt storlek. Nu har det snart gått 1 vecka utan att jag fått det jag betalat för. Otroligt oseriöst och dåligt.

Risposta di Unisale
Oseriöst företag med fokus på att lura…
Oseriöst företag med fokus på att lura dig maximalt!
Som jag önskar att jag hade läst alla recensioner här - innan jag hade en säljare från Unisale som ringde på. Alla kundomdömmen med en stjärna stämmer precis med vad jag upplevde. Företaget är ute efter att lura dig. Du får inget kvitto - jodå du får ett kvitto - men utan specifikation - mycket fiffigt - eftersom du som kund därmed inte har en möjlighet att kontrollera priser på produkterna och inte heller att du får de produkter du faktiskt muntligt har beställt. Precis som alla andra skriver blir du tveklöst lurad. De tar hutlöst betalt, du får sen varken kvittospecifikation eller de produkter du har beställt, men du har ingen möjlighet att bevisa detta. Smarta som de är så kan man inte betala sitt köp med kort (för då hade garanterat mängder med kunder hävt köpet via sitt kortföretag). Företaget borde definitivt anmälas till allmänna reklamationsnämnden, bara avsaknaden på ett korrekt kvittot ger skäl till det.
Jag hoppas innerligt att det finns kunder som orkar med processen. Tyvärr är företagets strategi mycket väl genomarbetat och noga uttänkt. Lika tydligt är det att kunderna blir blåsta på löpande band.
Notera att säljaren jag mötte var extremt trevlig och skicklig - så jag blev komplett bortdribblad - affären efterlämnar en mycket obehaglig upplevelse med en bitter eftersmak och insåg snabbt att jag blivit rejält blivit lurad.
Priserna är HUTLÖSA!
Elisabet Gramming

Dyrt och fel!!
Dyrt!!! Saker jag skulle ha fanns inte i rätt storlek utan skulle lämnas i brevlåda om en stund. Fick helt andra saker i fel storlek. Får väl skylla mig själv!

Supernöjd
Genom spöregn kom det ändå en sprallig tjej med en massa spännande produkter och gjorde ett gott intryck. Jag köpte strumpor och trosor och är supernöjd, kommer definitivt att handla av er igen.

Bättre sent än aldrig!
Bättre sent än aldrig!!
Nu, fyra månader senare, fick vi våra varor som vi betalt för, tack vare att en ungdom kom förbi och ville sälja och tog tag i missen från i april! Samma dag låg varorna i lådan!
Bra där Unisale!! Och så klart handlade vi av den trevliga säljaren.
26 och 27 april köpte vi varor av ungdomar där tyvärr storleken inte fanns. De lovade att det skulle komma. Den ena lämnade sitt mobilnr för säkerhets skull, jättebra. Men inga varor har dykt upp och inget svar på de två Mail jag skickat till info-adressen och ett till kundtjänst-adressen. Väldigt dåligt kan jag tycka att inte ens få ett svar!
31/5: svar på er fråga- nej ärendet är inte löst, det har gått 1 månad utan att vi fått varorna och inte heller någon annan återkoppling än en kommentar här på Trustpilot

Saknar leverans på 1 produkt
Saknar leverans på 1 produkt, skulle kommit för 2-3 v sedan. Mailat men får inga svar. Känner mig lurad…

Missförstånd
Tänk vad ett litet missförstånd kan orsakar
Men det redde ni ut galant
och fick en mycket nöjd kund i framtiden

Risposta di Unisale
Micha Elsinga erbjöd en toppklass…
Micha Elsinga erbjöd en toppklass service. Han hjälpte mig med en retur. Väldigt proffsigt och mycket goda vibar fick jag på köpet. Tacksam!

Risposta di Unisale
Bor I älmhult,fick mitt paket skickat…
Bor I älmhult,fick mitt paket skickat till Höör I Skåne, ville ha ångerrätt som man har rätt till hemförsäljningslagen,fick till
Svar vi ska skicka en ny försändelse,efter någon dag
Kom ett nytt paket,ingen ångerrätt där inte
JOBBA ALDRIG PÅ UNISALE
Jag och mina 3 vänner jobbade för unisale…stort misstag. Vi gick in med förväntningarna att tjäna bra men så blev inte fallet.De utgår från ett poängsystem där ju mer man säljer, ju mer tjänar man. Jag märkte direkt när jag inte sålde så bra att teamledaren blev arg och behandlade mig annorlunda. I bilen på vägen hem, blev alla säljare utskällda eftersom att min teamledare ej var nöjd med vårat arbete. Ledaren försöker även motivera en med extrem kritik, så som att säga att vi ”suger”.Det finns inga raster och jag jobbade konstant 9h med endast 5 minuters pauser när jag åkte vidare till nya områden att sälja. Teamledaren sa att man inte fick ljuga men uppmanade samtidigt en att göra det, för att få sålt något. När vi sa upp oss blev vi personligt påhoppade där man fick höra att vi ”skapar onödiga problem”, ”inte har någon kämparglöd” och ”ger upp för lätt”. Sammanfattningsvis hatar vi all unisale och upplevelsen rekommenderas inte alls. Puss
Ursäkt utan rättelse
Representanten M svarar på alla klagomål att Unisale skall rätta till misstagen - men det kommer inga betalade varor i brevlådan, vid dörren. Inga direktsvar på mail eller telefon. Här har de fått alla möjligheter att rätta till ”misstagen” -Det är bara snack alltså!!!!

Seriöst?
Typ vilseledande & otillbörlig marknadsföring. De var på besök i området där jag bor. Unisale har säkert ett säljmanus för ungdomarna, ”behöver startpengar till UF” och liknande. Upplägget är klart ett nätverksförsäljning/pyramidspel där du kan värva kompisar och ”teamleadern” skjutsar ut dig till ”lämpliga” områden. När själva summan för att starta UF-företaget var lägre än vad de tjänar i månaden så byttes mitt frågetecken ut till ett utropstecken kan jag säga, minst 500 kr i timmen…
Internt kan du växa efter olika nivåer efter säljpoäng och ranking. Förmodligen tjänar teamleadern % på ungdomarnas försäljning och vad de värvar in, pyramiden syns(!)
Jag tackade nej till säljerbjudandet och jag hoppas att ungdomarna en dag vaknar upp och inser att det INTE finns snabba cash på riktigt. Att direkt ljuga ihop en UF-historia för att sälja strumpor och underkläder är ju inte lite extremt.

Skojare!
Skojare!
Lurade frun att köpa strumpor, t-skirt och linne för hutlösa pengar. Fick grejerna i brevlådan i den färg vi sagt vi INTE ville ha.

Nöjd!
Trevlig kille som kom och sålde. Ångrade en del av köpen så kontaktade kundservice som hjälpte mig och fick tillbaka pengarna snabbt och smidigt.

VARNING
VARNING!
En trevlig blond kille kom och sålde strumpor för att spara ihop till "en resa med polarna". Jag betalade för ett par som inte fanns i min storlek. Killen utlovade leverans av dessa senare under kvällen. Reagerade på att han först inte ens frågade efter min adress eller mitt efternamn. Några strumpor kom förstås aldrig. 100% bedrägeri. Förstår av kommentarerna att jag inte är ensam, så detta är onekligen något som Unisale satt i system. Ska gå vidare med polisanmälan.

mycket bra BAMBU- kläder
mycket bra BAMBU-kläder
Kom förbi en engergerad kille som jag tror hette Malte, i torsdags som skulle samla in pengar till sitt rockband.
Han berättade om dem olika produkterna med god kunskap och var hur go som helst vid dörren, och produkterna är supersköna. Kommer verkligen handla mer om han kommer förbi igen.
mvh, Lena Gullholm

Bara störande
Har haft många från Unisale vid min dörr. Det finns ingen ursäkt att år 2023 bedriva dörrförsäljning och störa människor i deras hemmiljö för kommersiella ändamål. Anledningen de till synes välbärgade ungdomar som knackar på mitt i privatlivet anger är att de önskar att man ska stötta ”en resa med polarna” genom att köpa dyra bambuprodukter. Om vi hade velat ha bambuprodukter hade vi köpt det på nätet och om vi hade velat stötta någon hade det varit välgörande ändamål.

Risposta di Unisale
Jättesköna underkläder till ok pris. Jag ska beställa mer
Det kom en tjej till dörren och sålde bambu-underkläder. Jag köpte ett paket till ett helt ok pris. Jag fick allt levererat i brevlådan till nästa dag. Kläderna är av superskön kvalitet och verkar hållbara. Min dotter har snott och använder understället hela tiden så nu ska jag göra en ny beställning.

Risposta di Unisale
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.