Valutata 1 stelle su 5

Dyra produkter, ljuger om att det ska gå till idrottsklubb men läste sen att företaget inte har några sådana samarbeten. Säljaren försökte med att de skulle komma tillbaka och lägga produkten i brevlå... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bosse!!! Betala omgående tillbaka de 1000:- som du lurat intet ont anande gammal farbror på, vid minst sagt tvivelaktig dörrförsäljning... Företaget Unisale, riktiga bedragare. Ska vi hä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick hembesök av en kille (Filip Jakobsson) som sålde tshirts, underställ och underkläder. Mycket trevlig grabb och väldigt duktig säljare. Jag köper väldigt sällan genom dörren men kände att ma... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fick besök av en säljare vid namn Neo, supertrevlig. Alla produkter jag ville köpa hade han inte med sig men lovade leverans inom två timmar från en kollega. Två timmar senare går jag till vår brevlå... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Consulente di carriera
  2. Fornitore di abbigliamento
  3. Negozio di intimo
  4. Negozio di abbigliamento uomo
  5. Negozio di biancheria intima

Scritti dall'azienda

Vi är ett ungt och drivet team där kärnan utgörs av gymnasieelever som alla delar visionen om att det ska vara kul att jobba och tjäna pengar. Vårt mål är att kunna erbjuda varje individ ett arbete där de har kul, utvecklas och tjänar mycket pengar för att kunna uppfylla sina mål och drömmar. Vi gör inget halvdant och vi nöjer oss inte vid lagom. Unisale är arbetsplatsen för personer som vill lära sig försäljning, kundservice och få en arbetsmoral alla andra företag letar efter hos sina anställda. Vi utbildar och utvecklar unga vuxna till framtidens bästa säljare.

2,9

1 stella

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 1 stelle su 5

Öppna inte dörren för bambu-banditerna!

Köpte ganska mycket grejor. De skulle komma förbi med det som säljaren inte hade med sig, men det hände aldrig. Saknar nu T-shirts och kalsonger. Trots upprepade försök att kontakta Unisale per email har ingen svarat.
Öppna inte för de här bambu-banditerna!

12 dicembre 2023
Logo di Unisale

Risposta di Unisale

Hej Elof, jag kan inte hitta något när jag söker på ert namn. Vi har en fantastiskt kundtjänst, så verkar som att ni har fel uppgifter isåfall. Vänligen kontakta oss på info@unisale.se så löser vi detta omgående!

Valutata 2 stelle su 5

Köpte rätt många produkter

Köpte rätt många t-tröjor, kalsonger och strumpor, då jag gillar materialet i produkterna. Gick med på senare leverans, men bad honom om att de skulle knacka på o leverera direkt i hand till mig. Säljaren sa det skulle vara ok. Gick o väntade vid dörren…. Hittade sedan ett luggslitet paket vid min andra entré. Några t-tröjor utan sin förpackning, varav några med tydlig missfärgade fläckar/områden på sig. Allt fanns med ja, men 5 produkter skulle aldrig varit levererade, med anledning av skicket de var i. Försökte få tag på säljare samt mejlade er några gånger. Dock utan framgång. Kommer aldrig mera göra affärer på detta vis igen….

21 gennaio 2023
Logo di Unisale

Risposta di Unisale

Hej Håkan, kan tyvärr inte hitta något mail från er. Men så ska det självklart inte vara! Skicka dina kontaktuppgifter till kundtjanst@unisale.se så kontaktar vi er direkt och ser till att ni får rätt produkter, alternativt gör en retur på ert köp!

Valutata 5 stelle su 5

Jag har jobbat här i ett halvår nu och…

Jag har jobbat här i ett halvår nu och jag kan med största ärlighet säga att det har varit de bästa månaderna i mitt liv. Jag har jobbat på andra arbetsplatser men Unisale vinner med hästlängder! Pengarna är bra och det är bra kollegor!!!

15 gennaio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Företag som vill och försöker

Fick besök av trevlig tonåring i juni 2023, två artiklar saknades och skulle skickas omgående….. Har mejlat flera gånger sedan dess då jag fortfarande inte fått någon leverans. Efter mitt inlägg här på Trustpilot så kontaktades jag direkt av företaget och har nu fått mina varor samt kompensation. Det hela sköttes mycket proffsigt och jag kan nu rekommendera företaget

10 giugno 2023
Valutata 3 stelle su 5

Trodde att jag blev scammad när jag…

Trodde att jag blev scammad när jag läste kommentarerna här. Fick några produkter direkt vid besöket ett underställ kom nån timma senare i brevlådan. Märkligt sätt att leverera och ta betalt i förskott.

Är lite godtrogen och litar på människor så den här gången föll det bättre ut än vad jag trodde strax efter köpet. Återstår att se om produkterna håller.

13 dicembre 2023

Att jobba på Unisale

Jag har jobbat på Unisale i snart två år och ångrar inte en sekund att jag började jobba här. Det som jag tycker är bäst med jobbet är alla sina kollegor eller rättare sagt vänner. Dom får en att vilja bli bättre på och utanför jobbet. Men det är även ett väldigt lätt och roligt sätt att tjäna pengar om man går på gymnasiet.
Testa att jobba en dag ni kommer inte att ångra er.

6 dicembre 2023

Tryggt och trevligt!

Jag fick allt jag beställt och det efter betalning precis som lovat! Toppen. Glad för att det finns positiva händelser och glada människor trots allt. :-)

26 novembre 2023

Perfekt extrajobb

Jag har jobbat på Unisale i ca 9 månader. Det bästa med att jobba på unisale är att man lär känna nya personer och skaffa många nya vänner. Du väljer ditt schema helt själv och därför är det perfekta jobbet för gymnasieelever. Det tar inte slut där, du har även garanterat högre lön än alla dina vänner som ger en enorm frihet.

Jobba på unisale

Jag har jobbat på unisale i drygt ett år och det är ett riktigt bra extrajobb för gymnasieelever! Man lär sig bli en grym säljare och man träffar många nya likasinnade människor och skaffar flera vänner. Du tjänar mer pengar än alla i din ålder samtidigt som du får jobba med dina bästa kompisar!

Valutata 5 stelle su 5

Att jobba som säljare på Unisale

Jag har jobbat på Unisale i lite mer än ett år och jag trivs jättebra. Med vilja att lära sig och lite pannben kan man tjäna mycket bra med pengar, men det som fått mig att stanna är framförallt gemenskapen. Alla som jobbar är likasinnande och ambitiösa och hjälper konstant varandra att bli bättre säljare/människor. Rekommenderar alla att testa på att jobba här!

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt trevlig och artig försäljare

Väldigt trevlig och artig försäljare. Han hade inte min storlek men ordnade det snabbt till brevlådan samma kväll. Tyvärr vart det ett inpulsköp som jag efter kontakt med deras kundtjänst returnerade och fick snabbt pengarna tillbaka. Tycker inte att tidigare recentioner stämmer alls med min upplevelse av bolaget. De är enligt min uppfattning seriösa!

2 novembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

Även jag trodde att jag blivit lurad

Även jag trodde att jag blivit lurad, köpte ett underställ som inte fanns i min storlek, grabben lovade att komma tillbaka men när jag inte hört något på över en timme ringde jag VD:n som svarade att det skulle ligga i brevlådan och det låg i grannens låda. Slutet gott!/Helena

1 novembre 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più