Scopri cosa dicono le persone
Jeg ville bestille smykker på udsalg, men da jeg loggede på hjemmesiden stod de til normalpris. Jeg skrev en besked til kundeservice om dette var normalt.Jeg fik den flotteste behandling og en rabatko... Leggi di più
Jeg har modtaget et armbånd i julegave o 14 karat forgyldt, som desværre er krakeleret. Kontaktede deres kundeservice på mail som gav mig hurtig svar, god service og de tilbød mig et nyt som nu er... Leggi di più
Virkelig god kundeservice. Vi havde modtaget en forkert ring, som skulle have været i sølv i stedet for guld. Vi opdagede det først over en måned efter udløb af fristen for ombytningen, men det var in... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Eksklusivt dansk design, tidløs skønhed og unik elegance siden 2015. Hos Jewelry by Grundled tror vi på stil, der holder. Bag brandet står designer og indehaver Helle Just Weiling, som fra sit designstudie og showroom i hjertet af Aarhus C sammen med skaber smykker med et klart formål: At forene klassisk æstetik med moderne enkelthed – smykker designet til at vare ud over sæsonens trends. Vi skaber smykker med sjæl og substans. Vores kollektioner er drevet af ønsket om at gøre godt design tilgængeligt for alle – uden at gå på kompromis med kvalitet eller udtryk. Hvert smykke er skabt med øje for detaljen og en stærk tro på, at luksus godt kan være overkommelig. Hos Grundled er smykker ikke kun til særlige lejligheder – de er til hverdagen. Til de små øjeblikke, hvor du føler dig stærk, feminin og helt dig selv. Vores design taler til kvinder, der ønsker at udtrykke deres personlighed på en stilfuld og autentisk måde. Vi stræber efter at skabe den perfekte balance mellem æstetik, håndværk og pris – så du kan bære smykker, der føles specielle, hver eneste dag.
Informazioni di contatto
Nørre Allé 13, Baghuset 1.sal, 8000, Aarhus C, Danimarca
- kundeservice@grundled.dk
- grundled.dk
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Flotte smykker til en fornuftig pris
Flotte smykker til en fornuftig pris, fantastisk kundeservice
De smukkeste smykker
De smukkeste smykker. Desværre var der en svaghed i en af de climbers jeg havde købt, så den knækkede. Skrev en reklamation om aftenen og vedhæftede et billede. Dagen efter var der en mail i indbakken der beklagede min oplevelse og fluks var der et nyt par på vej. Det er god kundeservice.
Jeg havde en rigtig god oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Leveringen var hurtig, og smykkerne lever helt op til mine forventninger. Derudover var der super gode tilbud, hvilket bestemt gør det endnu bedre. Smykkerne var også pænt pakket ind, hvilket jeg virkelig sætter pris på. Kan klart anbefales!
Hurtig levering og oplysninger
Hurtig levering og oplysninger. Samt flotte smykker der lever op til billederne.
Kan kun anbefale Jewelry by Grundlev
Kan kun anbefale Jewelry by Grundlev. Har fået den ypperste service. Der var en fejl i nogle øreringe. De sendte straks nogle nye uden beregning og jeg skulle ikke sende de andre retur. De får 5+ stjerner herfra
Smukke øreringe
Smukke øreringe.
Fint indpakket, sikker og hurtig levering.
Modtog min bestilling allerede dagen…
Modtog min bestilling allerede dagen efter. Det smukkeste armbånd i god kvalitet! Har skal jeg helt sikkert handle igen!!!
Hurtig levering og fine produkter
Hurtig levering og fine produkter
Super flotte øreringe jeg har modtaget…
Super flotte øreringe jeg har modtaget og en virkelig god oplevelse med kundeservice. De er utrolig venlige og var lynhurtige til at sende mine flotte øreringe. Kæmpe anbefaling
De kom hurtig og er bare så flotte
De kom hurtig og er bare så flotte . Dem kom jeg til at bruge meget . 🤩
Fint👍som altid
Hurtig betjening og beskeder om hvor…
Hurtig betjening og beskeder om hvor langt de er med varen.
Fine varer og fint pakket ind🤗
Jeg er meget glad for min vare
Handler der gerne igen 👍
Smukke ørestikker lige som jeg havde…
Smukke ørestikker lige som jeg havde forventet
Hurtig leveret 😎
God købsoplevelse
Hurtig levering. Flotte smykker, der stemmer overens med billeder/beskrivelser på hjemmesiden.
Jeg kunne godt lide selve hjemmesiden
Jeg kunne godt lide selve hjemmesiden, dejlig overskuelig.. flotte billeder og beskrivelser dertil. Jeg modtog pakken hurtigt.
Virkelig god service
Virkelig god service. Jeg bestilte en dag og det var der næste dag.
Kæmpe anbefaling herfra
Kontaktede deres kundeservice på mail som gav mig hurtig svar, god service og de tilbød mig et nyt som nu er afsendt..
Kæmpe anbefaling herfra :)
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.