Jeg købte tøj ,som desværre blev sendt til forkert pakkeshop. Jeg valgte at fortryde og lade pakke gå retur Der gik virkelig lang tid ,før end jeg fik kontakt med kundeservice, meget venlig og... Leggi di più

Jeg kan godt lide at købe Joha produkter: Lækre, holdbare produkter med søde prints. For hvert produkt sendes et produkt gratis til Grønland. Det er utroligt tiltalende og noget, jeg gerne vil støtte.... Leggi di più

Troværdig - tillidsfuld- og virkelig god kvalitet, jeg købte 2 undertrøjer i uld og et par shorts🐑 Mine pakke kom hurtig, Dejlig høflig betjening✌🏽🤸🏼🎶😃 Ugleungerne er et hit hos mig. Jeg følte... Leggi di più

Jeg havde købt 2 natdragter fra Joha, som desværre krympede lidt ved vask. Ugleunger besvarede min henvendelse hurtigt, og nu afventer jeg 2 nye dragter i en større størrelse, uden beregning. Det er... Leggi di più

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

1K recensioni

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,7

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Trofast kunde!

Elsker Ugleunger og folkene bag (herunder deres kundeservice)! Har brugt dem ofte, og synes priserne er fair og rimelige 🙏🏻

9 marzo 2023

Tusind tak Cecilie 🙏🏻 😍

Har ikke modtaget hvad jeg har betalt for.

Update den 11. Marts :
Tre ture til pakkeshop Og nu er seks par sokker endelig fremme hos mig.
Ugleunger Glemmer lige at skrive i sit svar til mig nedenfor at pakken er sendt fejl-adresseret til Super Brugsen i stedet for til mit navn, Så anden tur i pakkeshop - Og de kunne ikke finde nogen pakke til mig!
Som kunde føler jeg mig ret meget til grin nu!

……………

Jeg bestilte 6 par uldsokker, modtog kun to par, og betaling for 6 par er trukket fra mit kort. Har rykket Ugleunger pr mail to gange nu. Fortryder jeg ikke bare handlede hos Dilling som jeg plejer, der altid leverer fra dag til dag uden der mangler noget.

7 marzo 2023

Hej Anne.
Vi knokler hver dag for at gøre alt korrekt, men en gang imellem sker fejl, og så får vi rettet op på det.
Vi virkelig kede af forvirring og fejlen med jeres pakke.

Jeg er glad for, jeg her lørdag morgen, har ringet og snakket med Super Brugsen i Lynge. Det viser sig de har haft jeres pakke liggende i to dage med de sidste fire par sokker. I har fået alt info sendt på mail og vend endelig retur der, hvis jeg kan hjælpe yderligere.

Mvh Mikael Hansen

Anbefalelsesværdig, på alle måder.

Det er første, men bestemt ikke sidste gang, at jeg har handlet på denne hjemmeside🥰.
Jeg skulle egentligt bare have en natdragt til et kommende barnebarn, men da dragten var så skøn, fandt jeg også en natdragt til den kommende storebror (1,5 år) samt en en pyjamas til den kommende storesøster(4,5 år). Stoffet til den lille nye pige og storesøster er det samme, hvilket jeg er sikker på, at storesøster vil elske ❤️.
Alt har fungeret perfekt: brug af hjemmesiden, bestilling, transport og produkt. Nu glæder jeg mig bare til at se det på mine Ugleunger🤭

1 marzo 2023

Det er så dejligt at høre - tusind tak 🙏🏻

Meget dårligt produkt (leggings) som…

Meget dårligt produkt (leggings) som gik i stykker efter første gang. Meget mærkelig pasform. Her spilder jeg ikke mine penge igen

5 febbraio 2023

Risposta di Ugleunger.dk

Hej Marie. Tak for din anmeldelse, hvor du har haft en dårlig oplevelse med et af de produkter vi sælger. Kan du sende mig en mail med, hvilken vare det drejer sig om, samt et billede af det - så skal vi nok finde en løsning til dig. Mvh Mikael Hansen

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito