Jeg købte tøj ,som desværre blev sendt til forkert pakkeshop. Jeg valgte at fortryde og lade pakke gå retur Der gik virkelig lang tid ,før end jeg fik kontakt med kundeservice, meget venlig og... Leggi di più

Jeg kan godt lide at købe Joha produkter: Lækre, holdbare produkter med søde prints. For hvert produkt sendes et produkt gratis til Grønland. Det er utroligt tiltalende og noget, jeg gerne vil støtte.... Leggi di più

Troværdig - tillidsfuld- og virkelig god kvalitet, jeg købte 2 undertrøjer i uld og et par shorts🐑 Mine pakke kom hurtig, Dejlig høflig betjening✌🏽🤸🏼🎶😃 Ugleungerne er et hit hos mig. Jeg følte... Leggi di più

Jeg havde købt 2 natdragter fra Joha, som desværre krympede lidt ved vask. Ugleunger besvarede min henvendelse hurtigt, og nu afventer jeg 2 nye dragter i en større størrelse, uden beregning. Det er... Leggi di più

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

1K recensioni

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,7

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg købte tøj ,som desværre blev sendt…

Jeg købte tøj ,som desværre blev sendt til forkert pakkeshop.
Jeg valgte at fortryde og lade pakke gå retur
Der gik virkelig lang tid ,før end jeg fik kontakt med kundeservice, meget venlig og jeg skulle bare lade pakken gå retur
Nu er der så gået 14 dage og penge er trukket på min konto
Det er Umuligt at få kontakt til kundeservice!
Det er ikke iorden
1000091555 Ordrenummer
Altså ordre 8 marts og nu er det den 20
Og penge er trukket for pakke jeg ifølge aftale lod gå retur

8 marzo 2026

Manglende tilbage betaling og ingen kundeservice

Jeg købt to vare tilbage i december måned som jeg desværre ikke kunne bruge. Sender derfor varen retur. Jeg kan se varen er leveret d.2/1 2026.

I dag d.14/1 2026 har jeg stadig ikke fået tilbage betalt mine penge. Jeg har prøvet at ringe til jer adskillige gange, skrevet en sms, skrevet to mail, skrevet på Facebook og skrevet på Instagram.

Super ærgerligt, da jeg en anden gang ikke ønsker at handle hos jer når kundeservicen ikke er i orden, samt min manglende 699kr

2 gennaio 2026

Ofte laaaang leveringstid Zzzzzz

Jeg har ofte købt tøj til mine børn hos ugleunger, men desværre er leveringstiden nogle gange ekstremt langsom!

Jeg venter i mange dage førend jeg modtager en mail om at pakken er afsendt.

Måske ved virksomheden ikke at leveringstid virkelig er et afgørende konkurrenceparameter. Ærgerligt når man gerne vil støtte de mindre webshops, fordi så ender man tilbage med at bruge Zalando og Boozt når leveringstiden hos Ugleunger er så langsom.

29 ottobre 2025

Meget lang leveringstid

Jeg har oplevet rigtig mange gange at den oplyste leveringstid overskrides. Jeg bestilte d. 21/05 og her 11 dage senere er pakken stadig ikke modtaget selvom pengene sjovt nok blev trukket dagen efter bestilling. Jeg forstår, at det er en lille virksomhed, men det er dårlig stil, gentagne gange, ikke at give besked om forsinkelser.

21 maggio 2025

Fik en forkert vare.

Fik en forkert vare.
Prisen på den forkerte vare er 299,90 - jeg betalte 399,90.
De 4 gange jeg har ringet til firmaet i den angivne åbningstid, er jeg i forbindelse med en telefonsvarer med besked om, at “de desværre ikke kan komme til telefonen lige nu”
Firmaet sender via mailkorrespondance et link til en returlabel, og, besked om, at de vil sende en returlabel, når jeg har bestilt varen på ny. Blev lovet, at de ville fratrække beløbet, når de modtog genbestillingen. Det har de ikke gjort. Derimod har de hævet beløbet en gang til og jeg har ikke mulighed for at beklage forløbet.
Efter vi har anmeldt det på trustpilot har vi fået pengene retur plus halvdelen ekstra af den oprindelige udgift og som ekstra en voucher på 20%

22 dicembre 2024

God hjemmeside

God hjemmeside.
Vi har købt Joha på tilbud flere gange, og alt er gået fint, vi har fået pakken hurtigt og produkterne er fine. Kan anbefales

16 settembre 2024

God service

Super god service. Havde købt et produkt der desværre gik i stykker. Fik en super hurtig og god behandling da jeg skrev til dem og jeg fik pengene returneret indenfor 24 timer.

4 febbraio 2024

God service!

Fik sendt en fejllevering, men fik hurtig og god service med hjælp til tilbagelevering og fik hurtigt den rigtige levering efterfølgende. Godt udvalg af Joha tøj til fair priser.

14 settembre 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito