Har kun fått testet en natt! Men det er første gang gutten vår har sovet så lenge i strekk, han er nå straks 6 måneder. Det hjalp veldig at han ikke fikk beveget seg så mye, han sov godt igjennom n... Leggi di più
Vi är så otroligt nöjda med detta tyngddjur som vi köpte till vår bebis! Den är inte bara supermjuk och gosig, utan också otroligt fin – en perfekt liten kompis i både barnvagnen och spjälsängen.... Leggi di più
Vi har netop modtaget en White Noise Speaker fra Membantu af vores barns bedsteforældre. Den holdte lige under to dage før tænd/sluk knappen ikke længere kunne trykkes ned. Vi tænker, at materialet i... Leggi di più
Slyngevuggen har været både effektiv og flot at have stående som et midlertidigt møbel i stuen. Vores baby har elsket at ligge i den trygge hule. Også hængt op i æbletræet i haven. Og til at forlæn... Leggi di più
Vi sælger produkter, som hjælper med mere søvn og overskud hos nybagte familier
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Kunne have endt i ildebrand
Hvis jeg kunne ville jeg desværre ikke give nogen stjerne overhovedet!
Vi har ellers været meget glade for vores slyngevugge, men i dag skulle jeg pille den ned, da vores datter ikke længere må sove i den, grundet at hun kan vende sig. Her opdager jeg at der er noget sort som er smuldret ned på stoffet flere steder og det synes jeg er meget mystisk, da jeg ikke viste hvor det kom fra. Her ser jeg længere oppe, at ledningen fra motoren som skal sættes fast, simpelthen har brændt hul flere steder i stoffet! Det her sorte smuldre er faldet ned på min datter imens hun har sovet, og dette kunne have endt i en ildebrand! Og ikke nok med det så larmer motoren helt vildt!!

Risposta di Membantustore
Bad customerservice. No response on phone or email.
Bad customerservice. No response on phone or email. Wrote different days tried to call different days, no response still! Was on the phone 30 minutes each time before I gave up. Therefore i will try to contact them here maybe it works.
Makes me wonder if this is a serious store?
Please contact me, order number m4888

Risposta di Membantustore
Als Mutter von Zwillingen kann ich mir…
Als Mutter von Zwillingen kann ich mir nicht vorstellen, was ich ohne Membantu gemacht hätte. Ich werde traurig sein, wenn meine Zwillinge dafür zu groß geworden sind.

Bra upplevelse och köp
Vi hade en bra upplevelse av Membantustore. Jag hade en produktfråga och fick svar snabbt dagen efter. Beställningen var enkel att lägga och leveransen var snabb. Beställde deras Magma tyngdgosedjur som vi blev nöjda med.

Risposta di Membantustore
Pakken manglet deler og de gir ikke penger tilbake på retur!
Pakken kom med mangler, og når jeg fikk sendt i retur så gir de ikke tilbake penger. Har nå gått 1,5 måned siden de mottok varene og jeg ble lovd pengene tilbake. Jeg har purret hver uke siden da og får bare dårlige unnskyldninger og beskjeder om å vente litt eller at de jeg får kontakt med ikke er så gode på den delen av bedriften og at jeg må ta kontakt senere og se om en anne person er på jobb.

Risposta di Membantustore
God købsoplevelse og lækkert produkt
Hurtig levering og super flot produkt. Har købt en af de nye motorer til vores slyngevugge. Den har ikke så mange hastighedsniveauer som vi er vandt til herhjemme, så konstruktiv feedback vil være, at vi mangler lidt mere “motion”. Men derudover er jeg fuld tilfreds. Den er super støjsvag som lovet.

Allt OK !
Leveransen gick snabbt och allt var välpackat. Inga problem med beställningen!

Rask levering
Fikk pakken raskt og alt var godt pakket. Bestillingen gikk helt problemfritt.

Bra köp
Enkel att använda och bra kvalitet. Gör verkligen vardagen lite enklare.

Risposta di Membantustore
How can a white noise machine for sleep…
How can a white noise machine for sleep have an annoying loud beeping sound when the battery is low? Woke everybody up. Why cant it just turn off? Completely useless.

Stützmatraze
Wir haben für unsere Federwiege, eine Stützmatraze bestellt. Die würde schnell geliefert. Wir sind sehr zufrieden und sind von der guten Qualität überzeugt.

Hilfreich im Alltag
Wir nutzen die Federwiege mit Motor seit einiger Zeit. Verarbeitung wirkt hochwertig und der Motor läuft ruhig. Insgesamt eine gute Lösung!

Sehr hilfreich
Die Federwiege mit Wiegenmotor hat unseren Alltag deutlich erleichtert. Ruhiger Lauf und einfache Nutzung

Risposta di Membantustore
Gute Erfahrung von Anfang bis Ende.
Gute Erfahrung von Anfang bis Ende. Keine Probleme gehabt.

Sehr zufrieden
Das Magma fühlt sich hochwertig an und hat ein angenehmes gewicht…

Risposta di Membantustore
Alt er gået som det skulle
Alt er gået som det skulle. Jeg har endnu ikke taget slyngevuggen i brug, men det var en god pris og sikker levering.

Super Verkäufer
Die Lieferung erfolgte schnell. Das Produkt ist hochwertig und der Aufbau sowie die Verwendung sind gut dokumentiert. Alles prima!

Risposta di Membantustore
Kjøpte Ullmadrass til slyngevugge…
Kjøpte Ullmadrass til slyngevugge (Moonboon). Produktet sto til forventningene. Rask og enkelt levering via posten.