Ubby Fri-og Efterskole Recensioni 37

TrustScore 3 su 5

3,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Der opleves en generel tendens til, at skolens regler og institutionelle hensyn prioriteres højere end elevernes trivsel og velbefindende. Når der fremsættes kritik eller forslag til forbed... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har været til bedste olde dag, på ubby efterskole. Hold nu op et arbejde skolen har lavet Dejlig opvisning, med smilende glade elever, tænk at lærerne har kunnet stable det på benene på så kort... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vi har en meget glad og tilfreds Dreng på Ubby her 25/26 som udvikler sig og har fået skønne venskaber. Det er min oplevelse at skolen laver mange fede ting med og for eleverne og fællesskabet. Der e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Idrætsefterskolen Ubby er en efterskole på Sjælland med 9. og 10. klasse med plads til i alt 102 elever. Vi lægger vægt på både det faglige og det sportslige og sætter en ære i at udfordre dig i begge discipliner. Du kan vælge mellem 4 spændende linjefag: Fitness, Fodbold, Dans & Rytme og Springgymnastik – og der er plads til dig, uanset dit niveau. Et efterskoleår på Idrætsefterskolen Ubby er fyldt med fart over feltet, personlig og faglig udvikling og et tæt fællesskab med plads til alle. Vi har en travl hverdag fyldt med sportsoplevelser, sociale arrangementer og eksamensforberedende undervisning. Her står oplevelserne i kø, og du kommer aldrig til at kede dig! Vi oplever at elever - der grundet brud på vores retningslinjer- ikke længere går her på Ubby bruger denne side til at lufte deres utilfredshed. Kik forbi vores hjemmeside og kom forbi på skolen og se dagligdagen hvis du ønsker et mere retvisende billede af vores skole.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Alvorlig bekymring for elevernes trivsel

Når der fremsættes kritik eller forslag til forbedringer, opleves ledelsen ofte som afvisende og defensiv frem for samarbejdsvillig. Det afvises fuldstændigt af ledelsen, at problemerne helt eller delvist kan ligge hos skolen og i deres kommunikation til både elever og forældre.

Flere elever giver udtryk for, at de bliver talt til i en meget nedladende eller hård tone. I løbet af det seneste skoleår har der været mange elever, som ikke har haft den psykiske robusthed til at fortsætte på skolen. Dette giver anledning til bekymring blandt forældrene.

Forældre til børn, som har udfordringer på skolen, kan risikere, at barnets skolegang kun bliver forværret, hvis de kritiserer ledelsen eller den måde problemerne bliver håndteret.

Der opleves desuden en mangel på en tydelig fælles pædagogisk retning blandt de ansatte på friskolen. Flere forældre og elever beskriver, at elever behandles forskelligt og i nogle tilfælde meget uens. Der har også været episoder, hvor lærernes tone over for børnene er blevet opfattet som unødigt hård eller direkte grænseoverskridende.

Samlet set giver disse forhold anledning til bekymring for elevernes trivsel samt for kvaliteten af det pædagogiske miljø på både efterskolen og friskolen.

6 gennaio 2026

Fra elev øjne

Mus, skimmelsvamp, fugt, nedslidt og ydmygelse, er de eneste ord, man kan sætte på den her efterskole. Har tabt mig 5 kg på 2 måneder, da der ikke var mad nok. KAN IKKR ANBEFALE! (Hold jer væk)

13 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en dejlig oplevelse ved at…

Vi havde en dejlig oplevelse ved at være til Bedsteforældredag på skolen. Vi oplevede imødekommende og engagerede lærere og elever. Eleverne gav en flot opvisning i rytmisk gymnastik og springgymnastik. Desuden blev vi forkælet med et kæmpe kagebord med småkager i alle afskygninger, risalamande, æbleskiver og gløgg og kaffe. Der var en god stemning, og det var tydeligt, at eleverne havde det godt med hinanden. Indtrykket var en hyggelig og meget velfungerende skole.

God lille efterskole

Jeg har en dreng, der går på efterskolen skoleåret 25/26. Skolen sætter eleverne i centrum, og de får lov til at udvikle sig hver især under fine forhold og masser af kammeratskaber. Det fine ved skolen er, at det er en lille skole med få elever. Ingen elever føler sig udenfor fællesskaberne. Der er fine sportsfaciliteter, masser af sociale arrangementer og fester, dog trænger skolen til en opgradering. Værelserne og toiletforholdene er slidte - men det er nok mere forældrene der oplever det som et minus. Min søn synes kun at det er trist, at der er toiletter på gangene. Fantastisk lille efterskole med søde lærer og forstander og leder.

6 dicembre 2025

Dejlig efterskole

Vi har et barn afsted i 25/26 og både barn og forældre er meget glade. Hun får knyttet venskaber og udvikler sig fagligt men især mentalt. Hun går på springlinje og wow en udvikling vi oplever. Vi kan kun anbefale skolen. Husene er af ældre dato, men det bliver opvejet i charme og fællesskaber.

Valutata 5 stelle su 5

Har været til bedste olde dag

Har været til bedste olde dag, på ubby efterskole.
Hold nu op et arbejde skolen har lavet
Dejlig opvisning, med smilende glade elever, tænk at lærerne har kunnet stable det på benene på så kort tid.
Æbleskiver og risalamande, julesmåkager og kaffe , jo det var så flot
Har et barnebarn der, som i den grad allerede nu, har fået mere selvtillid.
I gør det godt

Vi har en meget glad og tilfreds

Vi har en meget glad og tilfreds
Dreng på Ubby her 25/26 som udvikler sig og har fået skønne venskaber. Det er min oplevelse at skolen laver mange fede ting med og for eleverne og fællesskabet. Der er kommet styr på maden som vores dreng ihvertfald er glad for. Lærere virker engageret og søde. Der er klare regler og rammer for fx mobiler og computere der afl hver aften. Jo, de fysiske rammer for værelser og undervisning er slidte (derfor kun 4 stjerner) og trænger til opgradering- sportfaciliteter dog fine- men som de unge har sagt:" det er kun forældre der går op i det, det vigtigste er fællesskabet"- og det er der på Ubby.

Valutata 1 stelle su 5

Vores dreng har gået et år på Ubby…

Vores dreng har gået et år på Ubby Efterskole, og vi står tilbage med en oplevelse af en uorganiseret og dårligt ledet skole. Bygningerne er i ringe stand med skimmelsvamp, utætte vinduer og generel dårlig hygiejne.
Pædagogisk mangler der fælles retning – det virker tilfældigt, hvordan situationer håndteres, og flere lærere taler uacceptabelt hårdt og grænseoverskridende til eleverne. Det skaber en "dem og os"-stemning mellem lærere og elever.
Fodboldlinjen var ustruktureret og uengageret – der manglede fx fodbolde de første to uger. Der er for få aktiviteter uden for skemaet, og mange elever keder sig.
Der er enkelte dygtige lærere, men de kæmper i et system uden ledelse. Vi kan desværre ikke anbefale skolen

27 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Der er stoppet over 30 elever i år ud…

Der er stoppet over 30 elever i år ud af 106!!!
Der er beskidt! ikke nok mad! dårlig ledelse! ingen seriøs fodbold!
Min søn med stor interesse for fodbold søgte ind på denne fodboldbold linje da vi var lidt sent ude.
Han har gået der i et år nu, og er i historisk dårlig form og fodboldlinjen har været useriøs og med ikke kompentente trænere. Den ene stoppede sågar midt på året, og der kom aldrig en erstatning. Der er ikke optegnede foldboldbaner, og året startede med nedslidste net og ingen bolde. De brugte min søns fodbolde, som jeg har betalt for til træningerne.
Derudover har vi oplevet, i starten af skoleåret, at der blev sparet på maden. Eleverne måtte ikke spise sig mætte på buffeten, men fik f.eks. et pitabrød med lidt tilbehør til som aftensmad. Det kan en stor teenagedreng på 16 år jo ikke leve af, og så på en idrætslinje.
Min søn boede på et værelse som var fyldt med skimmelsvamp. Han forsøgte selv gentagne gange at vaske det ned, og det var først da der udkom en artikel i BT at værelserne med skimmelsvamp blev lukket ned. 5 mdr. senere er de stadig ikke påbegyndt renoveringen af disse værelser, hvilket løber mig koldt ned af ryggen ift. nye elever. Jeg frygter desværre, de bare åbner værelserne op igen, når nye elever træder ind på den nye årgang 25/26.
Ledelsen er gammeldags og følger ikke med tiden. Tonen fra ledelsen og lærerne kan være nedladende, og der er sket flere eksempler i løbet af skoleåret, hvor elever ikke har holdt psykisk til at gå på skolen. De er stoppet. På året er der stoppet over 30 elever ud af 106. Det er KRITISK! Og ledelsen forstår ikke problematikken og tager det ikke alvorligt nok.
Deres linjefagstur var præget af fejl på fejl på fejl og fodboldlinjen fik aldrig spillet nogle kampe eller trænet noget nævneværdigt grundet dårlig planlægning. Spild af penge!
Kommunikationen kørte fra starten virkelig dårligt fra skolens side, og gentagne gange måtte forældre rykke for informationer om forskellige aktiviteter, det blev dog en smule bedre sidst på året.
Forældregruppen indkaldte alle andre forældre og ledelsen til drøftelse om disse ovenstående kritiske punkter. I starten var det svært at komme igennem og få arrangeret mødet, men det "hjalp lidt" da BT udkom med deres artikel, for så var de nødt til at lytte til forældrenes opråb.
Skolen er møgbeskidt. Det er op til eleverne at gøre rent og det rengøringspersonale der er på stedet er langt fra godt nok.
På mig virker det som en total nedslidt skole der lever i et forsinket årti eller længere tilbage. Når man sammenligner med andre skoler, da jeg også har gang på andre efterskoler, så er det bare meget lav kvalitet.
Jeg vil dog gerne rose kontaktlæreren Ea som var fænomenal og en virkelig dygtig pige. Og min søn fik alle de venner, han havde håbet på. Det var det der bar hele projektet, og hvorfor han ikke stoppede undervejs. Han var opsat på at gennemføre pga. vennerne, intet andet.
Jeg vil IKKE anbefale denne skole til andre. Søg andre steder hen og få et fantastisk år. Og jer der er optaget - gør noget andet. Det er bare for at være helt ærlig.

14 luglio 2025

En meget uorganiseret skole

En meget uorganiseret skole. Selv om om der er nogle søde lærere, mangler der en pædagogisk plan. Ledelsen tager dårligt i mod kritik og går i forsvar når der peges på mulighed for forbedring. Man bliver talt ned til at lederen og nogle medarbejdere. Husene er nedslidte og der er problemer med mus og skolen fremstår generelt uhumsk til tider. De mangler planer i forhold til hvis der sker kritiske ting og dette er meget utrygt som forældre. Rigtig mange elever er stoppet i løbet af året og det kan jeg egentlig godt forstå.

27 giugno 2025

Mit bedste år

Mit bedste år, lærerne har kæmpe ambitioner for eleverne! Kæmpe anbefaling, hvis du vil være på en lille efterskole med mange venner

16 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Lærerne taler groft og ydmyger de unge mennesker

Der bliver af lærerne bliver ofte talt grimt og groft til nogle af lærerne - en lærer der kalder min søn noget meget grimt :en yderste del af en den mandlige legemsdel og lærer der laver hærværk
Der er oplevelser omkring spisetid, hvor de unge får smækket døren til spisesalen i hovedet, fordi de kommer 1 minut for sent. De skal så stå udenfor og vente 15-20 minutter før de må komme ind og spise, hvis der er mere mad. Men når de så efterfølgende dag kommer lidt før spisetid, bliver de af læreren bedt om at gå tilbage på værelserne, fordi de er kommet for tidligt. Der er ofte ikke mad nok og den er ofte ikke ordentligt tilberedt/veltillavet. Der er et stort forbrug af indkøb af mad i supermarked og pizzaria. Noget der ikke burde være nødvendigt. Min søn har tabt 6 kg

GAMMEL kalk og snavs i badeværelser fra før de er startet, ligner også der er skimmelsvamp - mus på værelset – Der er møgbeskidt alle steder. Jeg har aldrig været på skolen, uden at undre mig over at der SÅ ulækkert overalt. Sverigesturen var voldsomt skuffende, indkvarteringen var en sørgelig omgang med alt for mange elever på ingen plads. Noget der skulle have været en mega fed liniefagstur, blev mega udmattende og ingen fodboldkampe arrangeret.
Ingen fodbolde på en Fodboldefterskole da de startede – hul i fodboldnet – som drenge endda gerne ville reparere dem, da der blev købt nye , men skulle vente på en sløv pedel– forkerte bolde indkøbt –ingen optegning af baner

18 dicembre 2024

Føj det er for klamt

Denne efterskole kan ikke anbefales jeg har selv gået på Ubby og der er nogen ting som ikke fungerer af hvad jeg kunne høre på mine venner fik de bedre mad end vi gjorde maden er ikke særlig god og jeg gik meget tit i seng sulten. Vi måtte heller ikke spise på vores værelser på en måde forstår jeg men hvis man rydder op efter sig selv kan jeg ikke se noget problem med det. Jeg synes også at lærerne skal tage sig lidt sammen nogen af dem er okay imens nogen af de andre ikke er søde jeg blev drillet af min kontakt lære og det gjorde at jeg havde det det svært ved at skulle snakke med ham jeg synes også det var ret klamt da vi startede var der ikke rent på værelset der var støv overalt og skulle selv tørre det af på første dagen. Toiletterne er ikke særlig lækre jeg er ret sært når det handler om toiletter der er ikke noget brat på toilettet som gør at jeg ikke kunne lide at tisse og ikke nok med det er badene virkelig klamme da vi ankom første dag og jeg så badene hvor der var kalk som man kunne se havde siddet der i meget lang tid og der var noget der lignede skimmelsvamp det fanme klam. Men vi har haft nogen fede ture men ellers synes jeg at der er meget de kan gøre bedre

Find en anden hvis du overvejer at starte her!!!

29 dicembre 2024

Bistands efterskole

Bistand omgivelser.
Der mug og skimmelsvamp på badeværelserne, alligevel vil de havde eleverne til at gøre rent. Føj for den lede.
Nogle af lærerne er søde nok, Ledelsen har ikke styr på en skid. Forældre der ikke vil spilde deres penge, eller få dårlig samvittighed, lad vær med at send jeres børn på Ubby.
Hilsen en elev på efterskolen.

22 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Hold jer væk fra denne efterskole

Hold jer væk fra denne efterskole. Min datter måtte stoppe grundet grov mobning fra de piger hun boede på værelse med. Der blev ikke taget hånd om sagens fra kontaktpersonen som jeg hele tiden kontaktede elektronisk og via Viggo. Det akut nr de har som jo skal besvares hurtigt da det jo er akut, blev aldrig besvaret eller han henvendte sig tilbage når han så beskeden. Selv når jeg prøvede at ringe til forstander gik tlf på svare. Jeg måtte trække min datter ud akut efter en nat hvor hun ringer at konflikten er så optrappet at hun ik kan få lov at sove på sit værelse mens der ingenting gøres ved det fra de voksne side. Min datter lider af angst og efter aftale med skolen kan et opkald til hjemme fronten berolige min datter hvis hun får angst. Men hun nægtes at få lov at ringe hjem selvom hun hulker af gråd og ikke kan hænge sammen. Kontaklæreren sagde blot at hun kunne snakke med ham. Det er den værste skole jeg nogensinde har oplevet. Jeg håber sådan noget her kommer mere frem så andre kan læse om det, inden de sender deres børn af sted. Fy for den da

21 ottobre 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più