Efterskolen Lindenborg Recensioni 13

3,1

Dettagli dell'azienda

1. Scuola
  2. Istituto d'istruzione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Efterskolen Lindenborg er en musik- og idrætsefterskole med DIG i fokus. På Efterskolen Lindenborg lægger vi stor vægt på, at du udvikler dig til at blive den bedste version af dig selv - både personligt, fagligt og socialt. Vi arbejder for fællesskabe...

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Location location location..

Location location location... og den er der! Super smukke omgivelser!

MEN.. ALT andet manglede!
Oplevede generelt manglende fornemmelse af hvad der foregik mellem eleverne.
Mobning der blev fejet under tæppet etc.
Manglende info til os forældre når den unge elev trak sig fra alt og alle ( gr. Mobning).
Absolut INGEN anbefalinger herfra!

22 luglio 2024
Valutata 2 stelle su 5

Langt fra et godt valg

En skole der ved første øjekast oser af omsorg og blik for alle.
Beskeden var ved besøg - Der er plads til at have klassisk interesse for musik.
Ingen problemer med allergi - vi har dygtig kok.
Oplevelsen er dog - klassisk klaver er ikke en mulighed, cøliaki, hvor man slet slet ikke tåler gluten løses ved at der fx serveres kartofler med hummus eller intet mad. Det er ikke en mulighed at blive til hygge i weekenderne - der glemmer de nærmest alle måltider og med garanti er der ikke tænkt hverken snobrød, kage, snack, mellemmåltider ind til dem der har behov for glutenfri.
Forståelse for at det kan være svært - vi har tilbudt sparring, fremsendt folder om cøliaki, tilbudt at bage til fryseren - alligevel er det efter 8 mdr stadig ikke lykkedes at få styr på maden!
Super ærgerligt og langt langt fra inkluderende!!!

31 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vi kan varmt anbefale Efterskolen…

Vi kan varmt anbefale Efterskolen Lindenborg, hvor vores datter har gået i 10. klasse i 2023/2024.
Hun har haft et helt fantastisk år med masser af nye venskaber, trygge fællesskaber, skønne oplevelse og spændende ture/rejser, bl.a. en introtur, linjefagstur, skitur og en afslutningstur til Bornholm.
Vores datter var på volleylinjen og hun elskede det - både de ugentlige træninger men særligt volleyturene/stævnerne. Var med som tilskuer, da de spillede DM og sikke en skøn oplevelse. Det var sporten, de var der for, men det handlede lige så meget om fællesskaber, venskaber, grin og hygge.
Som forældre er vi altid blevet mødt med åbenhed, når vi er kommet til arrangementer på skolen, eller på anden måde har været i kontakt med skolen.
Vores datter er helt klart ‘vokset’ det sidste år, hvilket bl.a. skyldes kærlige voksne, der på en og samme tid har udfordret og bakket op både personligt og fagligt, så ingen tvivl om, at hun står endnu bedre rustet til det næste kapitel i livet.

27 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Et fantastisk sted med et godt værdigrundlag

Min datter har gået på skolen i 2023/24 og har haft et vidunderligt år i 9. klasse. Vi lavede grundig research før valget og har ikke fortrudt et sekund. Udover skolens smukke beliggenhed, har vi valgt med baggrund i skolens værdigrundlag: "Tid til DIG, Tid til HINANDEN og Tid til DET, DER ER STØRRE. Et menneskesyn, der anerkender det enkelte menneskes søgen efter det gode liv. En retningssans, et indre kompas for vores prioriteringer - et bud på hvordan vi behandler hinanden." Man har kunne mærke dette i hele skolens tilgang til de unge og det, de har taget med sig derfra. Man er god nok præcis, som man er.
Det kristne fundament har haft baggrund i værdigrundlaget og har ellers ikke kunne mærkes.
Ledelsen har været gode til at kommunikere, når der var behov for det og meget imødekommende, når forældre var på besøg.
Alle arrangementer med forældredeltagelse har været meget veltilrettelagte, og man føler en automatisk ro og tryghed ved at sætte fod på skolens matrikel.
De to trivselsmedarbejdere har ydet en fantastisk og individuelt tilpasset indsats, når der har været behov for en tryg voksen, og det har været uundværligt.
Jeg kan virkelig kun give mine allerbedste anbefalinger til denne skole.

22 giugno 2024

Vi anbefaler!

Vores søn har tilbragt skoleåret 2023-24 på efterskolen og haft et virkeligt godt ophold. Han har fået nye venskaber, udfordringer og banebrydende oplevelser. Som forældre har vi følt os trygge og sikre på, at han var i gode hænder, både fagligt og menneskeligt. Skolen har en passende størrelse, så lærere og elever får kendskab til hinanden, og antallet er overskueligt. Problematikker er blevet taget op og tacklet fint, og har vi haft spørgsmål undervejs, er vi blevet mødt med åbenhed og stor venlighed og hjælpsomhed.
MVH Cathrine E

21 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft vores søn på efterskolen…

Vi har haft vores søn på efterskolen 23/24- det har været den bedste beslutning nogensinde - topengageret lærere, der er der for de unge. Et sted hvor der værnes om det enkelte individs udvikling for der er kun en af dig og du er unik’, som er en af værdierne. Og det handler om fællesskab og fælles udvikling - et fantastisk livsbekræftende år for de unge.

22 giugno 2024

Fantastisk efterskole

Fantastisk efterskole.
Vores søn har gået i 10. klasse på Efterskolen Lindenborg i 2023/2024.
Det har været et år, der til fulde lever op til vores forventninger og det indtryk, vi inden start havde fået både på besøg på skolen og på hjemmesiden.
Vores indtryk er, at alle omkring de unge mennesker er engagerede, ser og lytter - og tager ansvar.
Det er vores indtryk, at skolens værdier og “Tid til DIG, tid til HINANDEN og tid til DET, DER ER STØRRE” i den grad bliver efterlevet i alle aktiviter på skolen og på de ture, der har været året igennem.
Vi har fået en ung mand hjem, der i den grad er vokset, er fyldt med gode oplevelse og venner for livet - og som er klædt på til at møde, hvad der nu venter.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger herfra.

21 giugno 2024

Mit barn har gået der i 23/24

Mit barn har gået der i 23/24
Hun græder hver gang hun skal tilbage til efterskolen, jeg har haft børn på efterskole før, men aldrig den her. De har nok den værste viceforstander jeg længe har mødt. Jeg er helt forarget, over den måde hun er på over for børnene. Hun behandler dem ikke som medmennesker, men blot nogle hun skal holde styr på. Deres forstander er en rigtigt venlig person, men er aldrig mentalt tilstede ved fremlæggelser, og han er også virkelig dårlig til problemhåndtering. Mit barn har oplevet, at en af volontørene har prøvet at løse et problem, men på en uprofessionel måde, det burde være de voksne der håndter den slags.
Deres trivselslærer er en virkelig akavet person og det er svært at have en samtale med ham. Deres psykolog er til gengæld en meget sympatisk person, og har en god forståelse for det unge menneske.
Efter de havde en virkelig sur køkkenchef, har de fået en ny og virkelig sød, der laver markant bedre mad end hende før.
De tager ikke eleverne seriøst i 10. klasse, og deres dansk undervisning er under middel, og der bliver ikke taget højde for den enkelte elevs behov. Min datter har aldrig oplevet en mere umotiverende engelsk undervisning, hvor det hele forgår slavisk inde på Gyldendal. Deres sekretær er et meget afvisende menneske, og virker ikke så motiveret i hendes job.
Det kan godt være at der en god udsigt, men det er kun en facade.
Jeg ville 100% anbefale alle til at kigge på andre skoler end den her, I vil ikke fortryde det.

7 agosto 2023

Fantastisk efterskole

Jeg har en datter gående i 10. klasse på efterskolen i 2023/2024. Jeg kan give skolen de bedste anbefalinger, da den til fulde lever op til vores forventninger. Skolen er bygget på de kristne værdier og det bliver brugt på en god måde til at styrke den enkelte elev og fællesskabet. Skolen har et stort fokus på trivsel, og der er ansat en dygtig psykolog og trivselslærer til at arbejde aktivt med dette, samt til at hjælpe elever som måtte have brug for ekstra støtte. Skolens lærere er alle meget engagerede, og deres leder (Anders) går forrest som det gode eksempel. Anders kunne stort set alle elevernes navne ved skolestart, hilser altid på eleverne og prioriterer ofte at deltager i aktiviteter og udflugter. Eleverne er med i ansættelseskomiteen, så deres holdninger også bliver hørt i den forbindelse. Skoleåret er fyldt med spændende udflugter såsom introtur, kajaktur, vandretur, linjefagstur, skitur og en afslutningstur til Bornholm.

14 gennaio 2024

Ar på sjælen...

En efterskole med en forstander og ledelse, som i den grad ikke formår at leve op til deres ansvar. Efter oplevelser med ildspåsættelse, generel mobning, stoffer på skolen, rygter om børneporno og mange mange snakke med ledelsen, gav vi op og trak vores søn ud - og vi var ikke de eneste. Det er en sørgelig ledelsesform, hvor vores bedste holdepunkt - en dygtig viceforstander - også gav op og forsvandt midt på året.
Vi kan på ingen måde anbefale denne efterskole, da nogle få elever på ingen måde skal have lov at styre en skole og dertilhørende oplevelser på den måde.

15 dicembre 2022

Smukt men uprofessionelt foretagende

Smuk beliggenhed.
Uprofessionel leder som virker uforberedt til præsentationer, taler og sammenkomster. Virkelighedsfjern og vævende og uden mod til at sige tingene lige ud.
Ideen med at ansætte tidligere elever som frivillige hjælpere, mislykkes total. Pga. manglende styring ender de med at agere politibetjente. De får ikke tilstrækkelig uddannelse til at tacle problematikken mellem at være ligeværdig ven og den ansvarlige voksne som skal mægle, støtte og guide. Det er dybt uprofessionelt af skolen og synd for både frivillige og elever.
En del af lærene (ikke alle) virker uengageret og ligeglade med eleverne.
Maden efterlader meget at ønske, men det lokale pizzaria har kronede dage.
Men heldigvis er der kommet gode venskaber ud af opholdet og et ungt menneske som er vokset på mange punkter, så bestemt ikke et spildt år men skolen/bestyrelsen bør absolut stramme op og få styr på egne rækker.

30 giugno 2022

Efterskolen Lindenborg

Smukt beliggende og meget idyllisk at betragte.
-Desværre får de unge i høj grad lov til at passe sig selv. Der mangler synlige voksne og almindelig omsorg.
-Maden er ikke tillokkende og det er frivilligt hvorvidt de unge vil deltage i måltiderne. Den lokale pizzabiks bringer gratis ud, da skolens elever er storkunder.
-det meddeles ikke hjemmet hvorvidt undervisningen passes og skole/hjem samtaler er meget lav standard.
-skolen benytter unge studerende til at væretage en stor del af det arbejde, der burde ligge hos uddannet personale. Det udmøntes i intriger og at de unge føler sig svigtet.

Kan slet ikke anbefale denne efterskole. Der er så mange gode skoler derude. Vælg en af dem.

31 marzo 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più