Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Holte-Hus efterskole, man skulle tro de fodrede dyr. Deres mad er forfærdelig og ungerne må ikke spise andet end den mad der bliver serveret heller ikke udenfor mad tiderne, Deres mad smager af nog... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Faxe hus efterskole , en dårligt skole:( Min datter blev behandlet på en chokerende måde, hvor bekymrede elever rapporterede om hendes tilstand Fordi hun var ked af det mén i stedet for at hjælpe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bernstofminde efterskole får de største anbefalinger. De har en fantastisk professionel ledelse med Lars ved roret. En kæmpe fornøjelse at se så engageret og passioneret ledelse , samt personal... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Aldrig har jeg været vidne til magen…

Aldrig har jeg været vidne til magen for fuskeri - hold jer langt væk fra Humble aka musikefterskolen.dk Det har været en lang og drøj og slidende kamp.... og med absolut intet positivt outkomme.... Så forfærdelig en skole.... Nu går min anden datter på Langelands Efterskole, og det er virkelig værdi for pengene.... Integritet på højeste plan og med elevernes bedste trivsel i mente ALTID... Så hvis I vil til Langeland så hold jer langt væk fra Humble og vælg Langelands Efterskole - så er både jeres barn og I i sikre hænder

1 febbraio 2026
Valutata 3 stelle su 5

En advarsel om risikoen for delvis…

En advarsel om risikoen for delvis ensomhed på efterskoler.
Efterskolerne er så insisterende på at holde deres værelse plan at det er mere vigtigt for dem end at dit barn trives. Det er ikke fordi at der ingen venner er,
Men når man for anden gang bliver placeret fuldstændig hen i vejret, og ens venner tilfældigtvis (som de påstår) bliver bliver placeret sammen, de sidste tre måneder har vores barn, måtte spise ved bordet morgen middag og aften uden nogen at snakke med, og det ser ud til at fortsætte året ud, for man kan heller ikke tillade at man må komme over at spise ved et andet lande bord, hvor man kunne have haft nogen at snakke med, så forvent ikke at det barns trivsel nødvendigvis er skolernes første prioritet på efterskolerne. På klang efterskole, var det princip også vigtigere end vores barns trivsel, han kom på værelset med en som stort set ikke deltog i noget, var syg eller slet ikke tilstede, være morgen, skulle de gå tur med deres værelses kammerat, den tur måtte vores søn så gå alene i de sidste tre måneder.

20 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Emmerske Efterskole. Skolen har en særdeles professionel og kompetent tilgang til arbejdet med ordblinde elever. Der er tydelig struktur, høj faglighed og specialiseret støtte, som gør en mærkbar forskel for den enkelte elev – både fagligt og personligt.
Trivsel vægtes meget højt, og der arbejdes aktivt med fællesskab, tryghed og personlig udvikling. Man mærker tydeligt, at lærerne er engagerede og ser den enkelte elev.
Derudover ligger skolens faciliteter og område helt i toppen af, hvad efterskoler kan tilbyde. Indkvarteringen er god og velholdt, og forplejningen er varieret og af høj kvalitet. Det hele bidrager til en tryg og positiv hverdag for eleverne.
Vi kan varmt anbefale Emmerske Efterskole til andre, der søger en skole med høj faglighed, stærk specialpædagogisk indsats og fokus på trivsel i gode rammer.

10 febbraio 2026

Vil ikke anbefale Emmerske efterskole

Vil ikke anbefale Emmerske efterskole. De lover så meget men gør ikke noget ved det. De siger man får støtte undervisning men de gør ikke noget ved det. De siger også de møder elever på midten og de hjælper med deres vanskeligheder. Jeg er skuffet :(

3 gennaio 2026

Smed min veninde ud.

Elbæk efterskole er en mega dårlig efterskole. Lærene er mega onde og sviner eleverne til. De stoler ikke på dem og lyver om alt. Aldrig vælg elbæk.

5 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Faxehus efterskole er spild af penge.

Faxehus efterskole er spild af penge.
Forstanderen Lars er virkelig langsom, og fisker efter jeres penge. De giver eleverne et budget på 50.000 kr. som de kan bruge på nye ting. Det lyder ret godt i starten, men der er mere til det. Hvis eleverne ødelægger noget med vilje så ryger det ud af deres budget, det lyder fair nok, men fx gik nogle af deres ældgamle døre i stykker (skolen er 100 år gammel og dørene er også ret gamle), Lars siger så at det var elevernes skyld og trak det ud af budgettet. Det har de gjort gentagene gange og der er allerede røget 20.000kr. + ud af budgettet. I har måske også læst at der er meget selvbestemmelse og det er en LØGN. De siger at de første to uger har man ikke sin telefon og de næste to uger er der begrænset telefon tid, og efter det er der ubegrænset eller at eleverne selv kan bestemme det. Der er et telefon udvalg hvor de kan "bestemme" ting, der var nogle elever der spurgte om de kunne have deres telefoner hele natten til hvis de får hjemve eller skal bruge et vækkeur. Lars blev ved at ignorere dem og da han satte et spørgeskema ud, var telefon om natten ikke en valgmulighed. Han bliver ved med at tale uden om det som om det ikke var lovet.
Den her efterskole er ikke jeres penge værd.

21 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Svenborg Efterskole - spar de penge og jer selv.

Fynske Fyrstedømmer og små Paver.

Tredeling af magten, er en by i Rusland på efterskolerne.

Med offentlige midler, følger et offentligt ansvar.

Men ikke på landets efterskoler.

Fine overskrifter; "faglig, personlig og social udvikling, efterskolen ruster dig til dit fremtidige uddannelses- og karrierevalg, bliv demokratisk borger", pryder salgsmaterialet, når efterskoler gør kur og bejler til nye elever og deres forældre.

Virkeligheden, værdierne og ledelsesstilen er ofte en anden.

På Svendborg Efterskole, har man nultolerance for; tobaksprodukter, alkohol og stoffer.

Lyder rimeligt, men reglerne håndhæves, som vinden blæser, over Svendborgsund.

Vores søn blev taget i at drikke to slurke af én pilsner, uden for skolens område.

Kæresteproblemer, langt udover det almindelige, skulle snakkes igennem, og her faldt valget på at købe en Odense Pilsner, da to 16-årige drenge skulle have en "mandesnak".

I stedet for øjeblikkelig bortvisning, blev vores søn sendt på en fem dages "Tænker".
En kortvarig hjemsendelse, hvor der er en reel mulighed, for at komme tilbage til skolens fællesskab, såfremt eleven angrer og tydeliggøre sin lyst og vilje til at fortsætte.

Vores søn skrev på eget initiativ en mail, med de fineste refleksioner, om at være et ungt menneske, en elev, om sammenholdet, fællesskabet og det at træde ved siden af, vide det og undskylde.

Nøj, hvor var han ulykkelig ved tanken om, at kunne miste fællesskabet, undervisningen og sin afgangseksamen.

Og sådan gik det.

Efter fem dage hjemme, blev mor, far og søn, indkaldt til møde.

Svendborg Efterskole havde endnu ikke truffet afgørelse om evt. permanent bortvisning, men da de skriftlige eksamener forestod, kunne vores søn bo på et sygeværelse, de næste tre dage, hvor han skulle blive på værelset, mellem eksemerne, eller være tæt på en lærer udenfor værelset.

Isoleret fra øvrige elever og udskammet, kunne efterskolevennerne kigge forbi, til "besøgstid" og hilse på.

Et forløb, som flere lærer tog afstand fra, men som åbenbart var proceduren, hos forstander Mads Pedersen og Svendborg Efterskole.

Efter tre dage og tre skriftlige eksamener, bliver vores søn bortvist.
Forstander Mads Pedersen, har endelig truffet sin beslutning.

"Der er nultolerance og alle skal behandles ens", lyder meldingen på ottende dagen!

Men sådan er det ikke.

Flere elever har i løbet af skoleåret, røget hash og smøger, indrømmet misbruget, og har fået lov til at fortsætte, efter den obligatoriske "Tænker".

Som forældre, har vi to gange forsøgt at få en skriftlig redegørelse.
Og især få belyst: "Tænkeren", isolationen og den forskellige og tilfældige håndtering af efterskolens regler.
Intet konkret svar, kun invitation til kaffesnak.

Den lovgivende, udøvende og dømmende magt har talt.

Afgørelsen kan kun ankes til skolens ledelse, altså skolen selv, som så kan nægte at kommentere og omstøde!

Altså ingen magtdeling, men magtfuldkommenhed, som kendes fra totalitære regimer, lande vi undgår.

Sådan fungerer efterskolerne i Danmark også.
Vores børn er underlagt, regler, tilfældig håndtering og sanktioner, som ellers er mærkesager for Europarådet, FN og Amnesty International.

Bevares - vores søn har drukket næsten en halv øl, det er forkert.
Men at hive et barn gennem skærsilden, af flere omgange, samtidig med at eksamenerne skal passes, er tæt på vanrøgt fra efterskolens side.

Hvor er proportionalitetsprincippet?

Kunne vi vide bedre, da vi indmeldte vores barn på en efterskole?

Måske, men som tillidsfulde forældre, med tillid til det danske skolesystem, følte vi os trygge.

Vi vidste ikke, at en selvejende efterskole, er et lukket system, hvor ledelsen kan skalte og valte, og hvor tilsyn og ankemuligheder, er tæt på ikke-eksisterende og under selvcensur.

At efterskoler kan opretholde særstatus, med skævvridning af magten, hovedsageligt finansieret af offentlige tilskud, altså vores allesammens skattekroner, skriger på opmærksomhed.

Der kræves en gennemgribende undersøgelse, og om nødvendigt, ændret lovgivning, så reglerne er ens og transparente, samt et skærpet øje på ledelsen og økonomien, på landets efterskoler.

Børn bliver svigtet, nogle udvikler mistillid og/eller får ar på sindet, for småforseelser, som ikke er kriminelle handlinger, og som er accepteret i det omkringliggende, Kongeriget Danmark.

Men Fyrstedømmet Svendborg Efterskole, har dømt.

Og til august, starter et nyt kuld af håbefulde glade teens, på efterskolerne.

Danmark anno 2025.

23 maggio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Hjembæk efterskole

Hjembæk efterskole
Vores søn har netop afsluttet et år på Hjembæk Efterskole. Vi havde håbet på et år med udvikling, fællesskab og støtte – især fordi han er ordblind – men desværre har oplevelsen ikke helt levet op til forventningerne. og fagligt har han ikke været udfordret.
Vi har oplevet en skole med mange regler, men for lidt nærvær fra de voksne. Vores søn og andre elever har ofte følt sig overladt til sig selv, og vi har savnet mere engagement og initiativ fra skolens side.
Samarbejdet mellem skole og hjem kunne være stærkere, og weekenderne virker ikke til at være prioriteret.
Der er lærere, som fremstår udbrændte og uengagerede – og som måske bør overveje, om det er tid til at finde nye veje uden for efterskolelivet. Når man arbejder med unge, kræver det energi, nysgerrighed og oprigtig interesse – og det har vi desværre ikke mødt konsekvent.
Når det er sagt, har året også haft sine lyspunkter: Vores søn har fået nogle virkelig gode venner, en sød kæreste og været på en skøn skiferie– og han har også haft nogle lærere, der har været varme, nærværende og engagerede. De lære og oplevelser er vi meget taknemmelige for.
Vi håber, at det vil blive en bedre oplevelse for kommende elever og forældre.

9 luglio 2025

Bindernæs Efterskole

Bindernæs Efterskole. Jeg har ikke ord, der dækker helt. Slet ikke over, hvordan 3F, tilsyneladende INTET har at gøre med hverken Bindernæs - eller Bornholms efterskole😁🇩🇰💔
Men ifølge mail adresser dækker ALT begge steder.
Selv busserne der transporterer de unge mennesker (se hjulkapsler😂)

Forstander Finn på Bindernæs (som også sidder i bestyrelsen på Bornholm😉):

- hvordan kan det lade sig gøre at indlogere sin meget unge kæreste fra udlandet på efterskolen? Tage hende med på udlandsrejser? Lade dine elever overvære optrin mellem dig og Eks konen (som også er lærer på skolen) p.g.a. Ovenstående???

- hvordan kan det lade sig gøre, at årgange må gå skoleår om fordi du ikke har sørget for, at hjælpemidler var tilstede under eksamen ? (Bare når nu der på hjemmesiden og skolerne reklameres for, at I er det man skal vælge, hvis man f.eks har dyslexi eller F.eks. er sårbar i form af diagnose(r))??

- hvordan kan det lade sig gøre, at jeres hjemmesider facebook side(r) og intra, er så forskellig fra ALLE andre efterskoler i Danmark??? I har mindre gennemsigtighed og objektiv tilgang, end set i lande, der ikke har den ytringsfrihed, mange af vores forfædre gav deres liv for, at vi danskere kunne få.

- hvordan kan det lade sig gøre at:
I bryster jer af et demokratisk værdisæt.??? Demokrater er selv reflekterende. Mange efterskoler har faktisk en side omkring dette..” hvad gør vi selv for, at reflektere over vores skole ?”
I deltager 1. Maj hvert år i KBH (naturligvis er elevernes bidrag på bannere m.v. censureret, så det kan “spises” af 3F, og resten af “eliten”, der skal kigge langt efter DEN DANSKE ARBEJDERS UDFORDRINGER😁)

Det kan godt være man rigtig gerne vil være…f.eks viking…men man bliver det ikke, af at hoppe i frostkoldt vand. Heller ikke selvom promillen var pæn høj for inden. 😡

Ligesom man ikke bliver et ordentligt menneske, af at se en masse bange voksne dække over EN narcissist. 🤬

Heller ikke selvom nogle af disse tror de hjælper en ung her og der….

På bekostning af hvad?

Dem I så blive afhængige af rusmidler? Dem I var vidne om, var tæt på at dø af selvmordsforsøg i juleferien?

Dem I tiljublede, og gav et ansvar for deres kammeraters velbefindende? For derefter ikke at være ved deres side, når de tog det ansvar I er ansat til (og må formodes at have som voksne ansvarlige mennesker)….?????

Mit motto er i forhold til disse 2 efterskoler:
“Herhjemme er ingen skade sket💪🇩🇰❤️🌞💐 Men det gør os.. måske…endnu mere forpligtigede, til at sige sandheden💪🇩🇰❣️🥰”

Det er mange år siden det var arbejdernes efterskole(r)…. Og endnu flere år siden, deres daglige undervisning og menneskesyn, nærmede sig nogen som helst anstændig tilgang til medmennesker.

I skulle skamme jer, som arbejderne i min familie ville (og har) sagt💪🇩🇰❣️

19 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Magleby efterskole er helt klart det…

Magleby efterskole er helt klart det bedste vi nogensinde har gjort for vores datter. Hun har gået der i 1 1/2 år og har rykket sig så meget både fagligt men helt klart også
Magleby får vores bedste anbefalinger. Fantastisk sted og fantastisk læreteam.

28 giugno 2025

Emmerske efterskole

Emmerske efterskole…
Hvis jeg skal være helt ærlig så er skolen virkelig dårlig jeg har gået der i et år og det var virkelig ikke særlig godt, jeg har fået udslæt og kløen og det kommer fra skolen af, de har ikke styr på en skid, lærerne er ikke særlig søde (jeg har oplevet med min kontaktlære at hun pejer folk ud og siger at personen har gjordt det og det og griner af os og virkelig ikke er særlig sød) og lærerne hjælper ikke jeg har været op og skændes med en meget dårlig roomie hvor det eneste jeg fik af vide er “sig undskyld” og hele skolen er ødelagt der er huller i vægge, loft og også mærker fra koste oppe i et loft på et værelse, skolen LUGTER slemt.. der dyr du ikke kan se som bider, lærerne har hellere ikke styr på ens fravær, du får fravær selv hvis man ikke er til morgenmad det er så ligegyldigt, lærerne er nogengange væk bare sårn også selv om man skal have sine piller og man kan godt opleve du får et nej hvis du spørger om dit medicin, alt og jeg mener ALT dit tøj lugter af gamle kirke efter du har været der i noget tid, og karaktererne jeg ved ikke om det er de rigtige karakterer jeg har fået og jeg dumpede min dansk og fik af vide “jeg tror ikke du har øvet dig” og man kan blive så hurtigt stresset der over, jeg ved faktisk ikke om de har hjulpet med min ordblindhed det synes jeg faktisk slet ikke, mine forældre har skrevet til skolen over så mange ting og der er intet hjælp at hente, virkelig dårlig efter skole IKKE VÆLG DENNE SKOLE, der er slet ikke rent på skolen og det er virkelig ulækkert at være der intet er rent og pool stavene er fedtet og det er slemt man kan bare mærke det, lærerne laver et show når folk skal rundvises men når man virkelig kommer der op og går på efterskolen så er de helt anderledes der intet værd at være der i får hellere ikke nogen oplevelser slet ikke nogen vi har kun været i prag, tyskland og legohouse på et skole år og der lover så meget men der sker intet jeg vil ikke sende jeres børn her over vælg en anden ordblinde efterskole det er slet ikke det værd vælg en bedre efterskole..
Jeg skal aldrig der op igen..
(jeg er i fnat behandling og det har allerede hjulpet så det er måske fnat pas på jeres børn skolen er utrolig beskidt og dårlig hygiejne)

1 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Hold jeres unge mennesker langt væk fra…

Hold jeres unge mennesker langt væk fra Vivild Gymnastik- og idrætsefterskole med mindre i bakker op om en ledelse, der ikke slår ned på mobberi, pjækkeri, tyveri og misbrug af nikotinprodukter som puffbars og snus.

Vi må desværre erkende, at Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole rent ledelsesmæssigt, ikke længere er den gode og yderst velfungerende efterskole den var for bare 3 år siden hvor vi også havde en ung gående der.

En ny KRAP pædagogik sætter nu dagsordenen på Vivild. KRAP står for Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik... det lyder så godt, og intensionen skulle formentlig også være god, men pædagogikken praktiseres desværre fuldstændig ukritisk på bekostning af de mere velfungerende elever, i et forsøg på at redde enkelte utilpassede unge som tvangsplaceres af kommunerne. Som forældre mødes man til forskel fra tidligere, af en konfliktsky ledelse, der med udgangspunkt i KRAP nu ser gennem fingre med både tyveri, pjækkeri og brug af pufbars/snus - og ikke mindst en ledelse, der med udgangspunkt i KRAP pædagogikken vælger at belønne grov mobning, med 2 dages ekstra juleferie og et nyt værelse til mobberne.

Skolen slår sig op på at man har et fast værelse gennem hele året. Alligevel risikerer eleverne at blive trukket gennem 5 forskellige værelses konstallationer på de første 5 måneder.

At skolen har valgt at indføre KRAP som pædagogisk tilgang, er set med vores øjne, den største fejl der er sket i efterskolens historie... i hvert tilfælde når pædagogikken af den pædagogiske ledelse, fuldstændig ukritisk praktiseres på bekostning af de mere velfungerende elever.

27 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Magleby efterskole på Langeland har så…

Magleby efterskole på Langeland har så meget at tilbyde. Ikke kun for ordblinde unge. Deres mentor ordning er klart at anbefale.
Vores søn har haft sit bedste skoleår nogensinde- han er rykket på samtlige parametre
Beliggenheden er fantastisk og der er mulighed for flere aktiviteter og en aftale med det lokale fitnesscenter

16 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Vestbirk Efterskole er mildest talt…

Vestbirk Efterskole er mildest talt elendig. Min søn blev udsat for vold igennem 2 mdr (volden er politianmeldt). Volden blev endvidere filmet. Skolen er på INGEN måde klar over, hvad der foregår i blandt de unge og de er langt fra deres tilsynspligt voksen. Jens Lejsgaard, som er leder på Vestbirk, har endvidere håndteret sagen ganske forfærdeligt. Han smed røret på, da jeg sagde, at jeg ville anmelde skolen og siden der, har han ikke besvaret mails. Ydermere bad han de elever, der var vidner i sagen om at fortælle ham, hvad de havde fortalt politiet under afhøringerne. Der er også foregået andre ting på skolen (forsøg på voldtægt osv). Jeg ville ALDRIG sende min søn på Vestbirk Efterskole, hvis jeg kendte til forholdene der.

22 ottobre 2024

Skuffende oplevelse på Kragelund Efterskole

Vores oplevelse med Kragelund Efterskole har desværre ikke levet op til forventningerne. Vi valgte skolen i håb om et trygt og støttende miljø, især med fokus på ordblindhed, men det har vi ikke oplevet i praksis.

Kommunikationen mellem skole og forældre har været mangelfuld, og vi har ofte følt os dårligt informeret. Der har været situationer, hvor vi ikke følte, at personalet tog vores bekymringer alvorligt, og det har skabt utryghed og frustration.

Vi havde håbet på en skole med mere nærvær, struktur og forståelse for individuelle behov – især når skolen profilerer sig som et sted for unge med særlige udfordringer. Det er ikke det indtryk, vi sidder tilbage med.

Vi skriver dette i håb om, at skolen tager kritikken til sig og arbejder på at skabe bedre forhold for fremtidige elever.

23 gennaio 2025

Magleby efterskole

Jeg gik på Magleby efterskole i årgangen 23/24 og jeg fik rigtig meget ud af at gå der jeg fik en masse venner for livet og jeg fik hjælp til hvad jeg skulle efter så kan 100% anbefale Magleby efterskole det er et fantastisk sted at være 😊

18 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

jeg er en elev som går på Magleby…

jeg er en elev som går på Magleby efterskole som ligger på Langeland de alt for syge i hovedet dernede og så giver de os mindre ferie til os jeg har længe set at nogle lærer er efter mig meget de gir os virkligt dårligt mad dernede mange gange jeg vil ikke anbefale den her efterskole til nogen der ingen som skal gå igennem sådan noget som os i år

13 aprile 2025

Et skoleår på Sdr. Nærå

På Sdr. Nærå er der plads til alle, fx. folk som har brug for ekstra hjælp om det er læring eller ens sociale kompetencer, eller hvis man har andre former for udfordringer , så giver skolen den helt rette hjælp.
På skolen får du skabt din egen identitet og gør at du hviler mere i dig selv. Du lærer dig selv at kende og ik mindst andre.
Hvad angår mig selv, så har skolen virkelig givet mig mod og vilje og ikke mindst tro på mig selv + så har jeg fået mig nogle virkelig gode og tætte relationer med både elever men også med lærerne.

2 aprile 2025

Kastanievej efterskole

Specifikke lærere på Kastanievej efterskole har nogle mangler i at forstå ligestilling, narsismen, sexisme, og racisme. Der jeg gik der blev jeg fortalt at jeg aldrig ville blive god til matematik, fordi jeg hjalp min veninde med at forstå en opgave, og det afbrød åbenbart underviseren. Jeg var nærmest tvunget til at sige jeg ikke brød mig om min gamle efterskole, for at blive gjordt til grin foran dem til et folkemøde. Samt oplevede jeg forskelsbehandling ift. at give plads til folk af forskellige etniciteter og specifikt ift. hvem der kunne få lov til at tale ved nogle af arrangementerne/brandtalerne. Begrundelsen/fokusset i en samtale under fire øjne (med voksen), var at personen pigen boede på værelse med havde samme etnisk bagrund, og derfor løj hun ligesom hende, derfor måtte hun ikke holde samme tale, som en anden dansk pige. Talen var yderst personlig, og sårbar, og var essentiel at tage op i et sammenhold på efterskolen.

9 marzo 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più