Produkter i god kvalitet, med små mangler der gør at de ikke kommer helt op og støde. Bestilte sky pro bibs 2.0 i en flot brun farve. Farven var ligeså flot da jeg modtog dem, desværre er stoff... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Virkelig ringe service i forhold til returnering. Måtte skrive adskillige gange før de sendte en returlabel og måtte efterfølgende rykke dem flere gange for at få pengene retur. Der gik 20 dage fra d... Leggi di più
Jeg ønskede mig, og fik gavekort til 12-16 til min 60 års fødselsdag i november 2025.. Men da jeg ville betale blev de afvist.. Jeg skrev til til kundeservice en masse gange uden at få svar.. Da jeg... Leggi di più
Med mange hundrede timer på landevejen hvert år, har jeg prøvet et utal af forskellige cykelmærker. Dog er der kun et mærke, jeg syntes har skillet sig ud fra mængden. 12.16 laver kompromiløs cykeltøj... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Virksomhed fra 2017
Informazioni di contatto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 34% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
uduelig kundeservice og lav kvalitet
Jeg placerede en stor ordre på 12.16 og har indtil videre kun haft negative oplevelser. Det har været et kæmpe rod med deres returneringssystem, jeg har af flere omgange fået delbeløb returneret, fra de varer, jeg ikke kunne passe eller brød mig om, og har skulle rykke deres kundeservice for de manglende beløb. Dette til trods for, at de lover 'hurtig support'.
Efterfølgende har jeg taget mit nye cykeltøj i brug og ja, det er da bestemt brand smart, men kvaliteten kan slet slet ikke følge med ift den stigende pris. For et mærke, der forsøger at imitere det delikate high end design og stemning, er der langt langt op til de store spillere på markedet. De oplevelser involverer
- En jersey, hvor lynlåsen springer op for neden, efter jeg har taget den på. Det er kvalitet af laveste skuffe og bør aldrig ske
- Bibs, der efter 3 ganges brug har fået tydeligt slid på inderlårene og med tråde der løber. dette kontaktede jeg desuden deres kundeservice på baggrund af, og fik besked på blot at klippe dem af, til trods for at jeg specifikt skriver at de løber og det bliver
Tja, så nok ser man smart ud på landevejene, men det er saaatme på lånt tid, så dårlig forfatning tøjet allerede er i efter få ture.

Risposta di 16
Gode 12/16 cykel strømper med bedre og…
Gode 12/16 cykel strømper med bedre og strammere pasform.

Risposta di 16
Hurtig levering og fin hjemmeside.
Hurtig levering og fin hjemmeside.
Tøj er meget små i størrelserne og der var ingen returlabel med i forsendelsen.

Risposta di 16
Utrolig uprofessionel og dårlig kundeservice
OPDATERING: Jeg placerede tre ordre på 12.16 og har indtil videre kun haft negative oplevelser.
For det første var det utrolig svært, at få fat i deres kundeservice ift. nogle spørgsmål jeg havde omkring returnering. Der står direkte på deres hjemmeside, at de "svarer inden for få timer" men det passer ikke. Jeg endte med at måtte ringe til deres uofficielle telefon nr. efter flere forgæves forsøg på at få svar på mine spørgsmål via mail.
For det andet blev jeg i telefonen skældt ud af en medarbejder, for at have givet 12.16 én stjerne her på Trustpilot. Det synes jeg simpelthen er over grænsen og utrolig uprofessionelt.
For det tredje er der et kæmpe rod med deres returneringssystem. Man kan bl.a. ikke sende en samlede returnering og spare returfragten, hvis man har lavet flere ordre. Dvs. de trækker 39 kr. pr ordre selvom man har sendt sine varer samlet retur (igen, dårlig service). Derudover fik jeg kun delbeløbet returneret, fra de varer som jeg sendte retur, og har skulle rykke deres kundeservice for det manglende beløb.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse - jeg køber aldrig her igen!

Super lækker vest.
Har købt en vinter cykel jakke, som jeg lige må ud med igen, for jeg syntes at vinden gik igennem lynlåsen og så holder den ikke som vinter jakke. Men må lige prøve en kold dag. Og så må den bare blive en overgangs jakke. Vindjakken er lige lille nok i str. Og så må man jo smide et par kg😅🤣😂 Vesten er fantastisk.
Kvaliteten virker god på alle tre jakker.

Fantastisk tøj
Fantastisk tøj. Jeg er meget tilfreds med mit nye sæt.

Skønneste kvalitet!
Positiv oplevelse med tøjet og levering endnu engang😀

Risposta di 16
Altid super service og bytning uden…
Altid super service og bytning uden problemer.
Tak for endnu et godt produkt fra jer ✌🏻

Super tøj
Super tøj, god kommunikation. alt meget tilfredsstillende.

Risposta di 16
Super tilfreds med de produkter jeg har…
Super tilfreds med de produkter jeg har købt, samt hurtig hjælp og vejledning for deres kundeservice

Risposta di 16
Købte forkerte størrelse på bias og fik…
Købte forkerte størrelse på bias og fik hurtig hjælp af kundeservice, og fik ombyttet min cykelbukser inden for få dage. Super hurtig og god service

Risposta di 16
Jeg har ikke fundet bedre cykeltøj
Jeg har ikke fundet bedre cykeltøj. Både komfort og design er det bedste, jeg endnu har prøvet.
Kundeservice af høj kvalitet også.
Jeg er meget begejstret.

Løber fra fortrydelsesretten
Købte lidt forskellige udsalgsprodukter, som desværre ikke passede og derfor blev returneret. På deres hjemmeside under fanen "refusionspolitik" står der at alle handler er omfattet af 14 dages fuld refusion, uanset årsag. De nægter dog at udbetale pengene, da de til allersidst i deres handelsbetingelser har skrevet, at udsalgsvarer ikke refunderes. Det står ikke engang i afsnittet om refusion, men i sit eget efterfølgende afsnit!! På deres EU-side fremgår denne klausul slet ikke, hverken i de danske eller engelske betingelser.
Ved kontat til kundeservice afvises pure at refundere pengene på trods af at det slet ikke fremgår tydelige af deres refusionspolitik, at udsalgsvarer ikke tages retur.
Utrolig dårlig kundeservice, og sagen videreføres som klagesag

Super lækkert cykeltøj
Super lækkert cykeltøj, i god kvalitet.
Rigtig god service.

Risposta di 16
hurtig levering og god kvalitet
Varen kom allerede få dage efter bestillingen, og levede fuld op til forventet kvalitet - en god oplevelse. Her vil jeg klart handle her igen.

Risposta di 16
God kvalitet og hurtig levering.
God kvalitet og hurtig levering.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.