Najgorsze lekcje online w Polsce były obiecywane przynajmniej 4 lekcje w miesiącu , a okazało się że jest czasami 2 , czasami 3 a raz była jedna a i tak trzeba było zapłacić za cały miesiąc więc wyszł... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Gorzej nie wymyślisz!!! Absolutnie nie polecam nawet zbliżać się do tej „super” szkoły!!! To jak oni traktują ludzi, to po prostu nie da się wytłumaczyć. Zgadzam się ze wszystkimi opiniami które są n... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zdecydowanie NIE POLECAM! SAME problemy od początku, odwoływane zajęcia, słaba jakość połączenia, i ogromna kasa nieadekwatna do jakości Nauczyciel kilka razy w ciągu kursu dowołał zajęcia, odrabia... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 72% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Syn zadowolony z zajęć programowanie i…
Syn zadowolony z zajęć programowanie i matematyka w Minecraft. Dostęp do materiałów i platformy bardzo dobry. Na plus możliwość wymiany zajęć na inne jeżeli dziecko jednak nie chce u uczestniczyć w danych zajęciach. Obsługa i kontakt z infolinią super

Polecam zajęcia Tutore
Syn był zadowolony z formy zajęć online. Uczęszczał na Minecraft Matematyka i J.Angielski grupowy. Nauczyciele mili i z odpowiednim podejściem do dzieci. Strona Tutore przejrzysta, a warunki umowy czytelne i zrozumiałe. Samemu decydujesz czy płacisz co miesiąc, raz na pół roku czy całość. To nas przekonało by zapisać syna do Tutore, a nie do konkurencji gdzie umowa i metody płatności są przerażające.

Nie podają ceny
Nie podają ceny, to proste, ale trzeba przejść cuda żeby się czegoś dowiedzieć, w tym lekcję próbną.
Konkurencja ma jasne cenniki, lepiej dać sobie spokój i wybrać jasne zasady.

Matematyka z Minecraft
Syn jest bardzo zadowolony z zajęć Matematyki z Minecraft. Świetna forma nauki przez zabawę. Z niecierpliwością czeka na kolejne zajęcia. Zajęcia są tak prowadzone, że nie potrzebuje żadnego wsparcia rodzica podczas ich trwania. Platforma jest bardzo prosta w obsłudze, a nauczyciel jest bardzo sympatyczny i cierpliwy :)

lekcje rysunku
Córka jest bardzo zadowolona z lekcji rysunku, na które uczęszczała w minionym roku szkolnym. Indywidualne podejście do ucznia umożliwia rozwój umiejętności zgodny z możliwościami i oczekiwaniami.

NIE POLECAM
Stawię tylko 1 gwiazdę, bo:
- nie podpisują z wami wszystkich dokumentów, a pytają zgody telefonicznej w tej chwili, kiedy nie bardzo możesz rozmawiać
- nie dają możliwości rezygnacji i presują w różne sposoby, że musisz płacić, nawet jak dziecko nie chce być na tych zajęciach: dzwonią, piszą wymagając opłat i opowiadając o niemożliwości rezygnacji, nawet w wypadku opuszczenia kraju
- po zajęciu próbnym darmowym przedłużają dzwonić i umawiać, żeby dziecko uczyło się u nich
Jedyną gwiazdę daje dobrym nauczycielom, a nie Turore

Risposta di tutore.eu
Zajęcia przygotowujące do egzaminu ósmoklasisty
Zajęcia, zwłaszcza przygotowujące do egzaminu ósmoklasisty uważam za bardzo pomocne. Nauczyciele do zajęć przygotowani. Maratony przed samym egzaminem - rewelacja. Polecam

Risposta di tutore.eu
Nie polecam! Omijajcie tę szkołę szerokim łukiem! Problem z rezygnacją z zajęć, dziecko nie uczęszcza na zajecia, a opłaty są nadal naliczane. Miesięczny okres wypowiedzenia zajęć dodatkowych dla dziecka, to brzmi jak żart. Przy rezygnacji proszą o jej wycofanie tłumacząc strzałem w ich statystyki. Pomimo rabatu przy drugim kursie (przy rezygnacji) każą dopłacać różnicę kwoty od samego początku do końca kursu, mimo że miesięcznie wszystko było regulowane! Cyrk na kółkach!

Risposta di tutore.eu
Polecam zajęcia z matematyki z…
Polecam zajęcia z matematyki z Minecraftem.
Syn z przyjemnością bierze udział w zajęciach od dwóch lat. Nigdy nie trzeba go zaganiać do lekcji :) Proporcja gry i nauki jest dobrze dobrana, dzieci uczą się mimochodem.
Prowadząca zajęcia ma świetne podejście do dzieci i potrafi zapanować nad gromadką podekscytowanych ośmiolatków :)

Risposta di tutore.eu
Super zajęcia rysunku. Dziękujemy Pani Magdo.
Pani Magdalena Gałka świetnie prowadzi lekcje rysunku. Córka zawsze jest zadowolona i pokazuje mi swoje prace. Pani Magdalena umie zainteresować dzieci i zachęcić do realizowania planu zajęć. Prace wykonane to szkice (ryby, kota, domu, borsuka - mój ulubiony), komiksy. Sama chętnie uczestniczyłabym w zajęciach.

Risposta di tutore.eu
nekają mnie o lat telefonami
nekają mnie o lat telefonami. Oczywiście mówiłem ,że moje dziecko już dzieckiem nie jest ,ale... nie dociera.

Risposta di tutore.eu
Dziecko poprawiło swoje oceny z j…
Dziecko poprawiło swoje oceny z j angielskiego i łatwiej przyswaja nowe wiadomości,ma mniejsze trudności w komunikacji

Risposta di tutore.eu
nauczyciele mają świetne umiejętność…
nauczyciele mają świetne umiejętność tłumaczenia matematyki

Bez internetu 600mb nie podchodź do Minecraft
Tutore nie określiło precyzyjnie wymagań technicznych aby móc korzystać z zajęć grupowych z użyciem Minecraft. Po rozpoczęciu zajęć okazało się że mój internet jest za słaby, więc podpisałam umowę o szybszy internet światłowodowy 300mb, który również okazał się za słaby, gdyż graczy było tak dużo, że należałoby wykupić 600mb. Straciłam czas i dużo dużo pieniędzy a dziecko płakało za każdym razem gdy gra się zacinała. W reklamacji Pan stwierdził ze "wszystkim śmiga" więc nie mam co się skarżyć, bo to przecież moja wina.
Wszystko byłoby wporzadku jeśli na zajęciach próbnych wszyscy uczestnicy ofpaliliby razem Minecrafta, ale nie udało się bo "coś się zepsuło".

Świetna obsługa klienta
Świetna obsługa klienta. Przejrzysty portal. Uczestnik (dziecko) zadowolone z zajęć.

Fajna atmosfera na lekcjach
Fajna atmosfera na lekcjach, pomocni i mili nauczyciele.Łatwe i szybkie rozwiązanie problemów. Polecam

Język angielski…
Mój syn korzysta już 4 rok a córka dopiero od roku ale polecamy bo nam bardzo pomaga w nauce języka angielskiego,część lekcji w formie zabawy co córka chwali

Od 5 lat moja córka z radością korzysta z Tutore
Od 5 lat moja córka z radością uczestniczy w zajęciach gry na gitarze, a od niedawna w zajęciach z fizyki. Nauczyciele prowadzą lekcję w przyjaznej atmosferze. Platforma działa bez zarzutu. Jak tylko dziecko nie zaloguje się w porę, zaraz jest telefon czy jest jakiś problem. Bardzo polecam zajęcia w Tutore.

Serdecznie polecam szkołę tutore.eu
Serdecznie polecam szkołę tutore.eu. To tylko kilka wybranych cech które definiują ten portal edukacyjny:
~Doskonały dobór kadry edukacyjnej;
~ Przyjazna atmosfera w trakcje zajęć;
~ Indywidualne podejście do ucznia;
~ Program nauczania oparty na podstawie programowej, co daje możliwość utrwalenia materiału;
~ Nauka przez zabawę.
Dziękuję za dotychczasową współpracę.

Zajecia odwolane zwrotu BRAK
Zaplacilem
Zajecia odwolane
Odpisali ze brak podstaw do zwrotu pieniedzy
Oczywiscie po drodze 20 telefonow i zawsze ktos na infolinia kto nie wie w jakiej sprawie dzwonie
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.