Scopri cosa dicono le persone
Syn był zadowolony z formy zajęć online. Uczęszczał na Minecraft Matematyka i J.Angielski grupowy. Nauczyciele mili i z odpowiednim podejściem do dzieci. Strona Tutore przejrzysta, a warunki umowy czy... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zdecydowanie NIE POLECAM! SAME problemy od początku, odwoływane zajęcia, słaba jakość połączenia, i ogromna kasa nieadekwatna do jakości Nauczyciel kilka razy w ciągu kursu dowołał zajęcia, odrabia... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 72% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Nie mogę polecić współpracy z firmą…
Nie mogę polecić współpracy z firmą Tutore. Moje doświadczenia związane z zakończeniem współpracy oraz późniejszym kontaktem z firmą oceniam bardzo negatywnie.
Pomimo wielokrotnych próśb nie otrzymałam w terminie wszystkich dokumentów i wyjaśnień, o które wnioskowałam. Do dnia dzisiejszego pozostają nierozwiązane kwestie, które zgłaszałam bezpośrednio do firmy. Zamiast rzeczowego i profesjonalnego podejścia spotkałam się z brakiem satysfakcjonującej komunikacji oraz koniecznością wielokrotnego ponawiania swoich żądań.
W związku z zaistniałą sytuacją zostałam zmuszona do podjęcia dalszych kroków formalnych w celu ochrony swoich praw i uzyskania pełnej dokumentacji dotyczącej sprawy.
Od firmy oczekuję realizacji zgłoszonych przeze mnie roszczeń, przekazania wszystkich wymaganych dokumentów oraz oficjalnych przeprosin. Do czasu wyjaśnienia sprawy nie mogę wystawić pozytywnej oceny.
Jest to moja osobista opinia oparta wyłącznie na własnych doświadczeniach ze współpracy z firmą.
zarządzanie kursem dziecka to porażka
jeżeli przewidujecie że dziecko może nie ukończyć kursu to zdecydowanie odradzam. na profilu brak jakichkolwiek informacji o dokonanych wpłatach, linki do płatności w różnych dziwnych nieoczywistych miejscach, zarządzanie profilem sprowadza się do zmiany awatara, nie ma możliwości prostej rezygnacji, żadnych formularzy, żadnych linków kontaktowych, tzw kontakt Tutorek wiecznie niedostępny w czasie kiedy normalny człowiek pracujący ma czas, zero dokumentów potwierdzających że dziecko ukończyło kurs.... tak jest u mnie. profie na stronie to jakieś nieporozumienie. adres mailowy na FB w kontaktach i NIC więcej nigdzie. Porażka konstrukcyjno-organizacyjna obsługi kursu.
Najgorsze lekcje online w Polsce
Najgorsze lekcje online w Polsce były obiecywane przynajmniej 4 lekcje w miesiącu , a okazało się że jest czasami 2 , czasami 3 a raz była jedna a i tak trzeba było zapłacić za cały miesiąc więc wyszło że za 4 lekcje zapłaciłem prawie 800zł . Taniej wychodzą już korepetycje prywatne . A już jak się zwróci im uwagę jak na przykład ma być lekcja zaplanowana w wtorek nagle nie ma i aby bronią się aby umową oni też obiecywali że ma być 4 lekcje w miesiącu . Nauczyciele nie mili a z lekcji nic nie da się nauczyć jak się zrobi jedno zadanie na całą lekcję. Nikomu nie polecam .
Absolutnie nie polecam!!!
Gorzej nie wymyślisz!!! Absolutnie nie polecam nawet zbliżać się do tej „super” szkoły!!! To jak oni traktują ludzi, to po prostu nie da się wytłumaczyć. Zgadzam się ze wszystkimi opiniami które są negatywne! A przeżyłam dokładnie to samo!!! Najgorsze w tym jest to, że nie da się łatwo rozwiązać tej umowy, której nie zawierali, oni ciągle wymyślają opłaty… Dzięki Bogu udało mi się wyjść z tego.
Polecam nagrywać wszystko i składać reklamację, wtedy będzie szansa że szybciej pójdzie to rozwiązać.
Zdecydowanie NIE POLECAM
Nauczyciel kilka razy w ciągu kursu dowołał zajęcia, odrabianie odwołanych zajęć musiało się odbywać w niedzielę, ponieważ nie było innych dostępnych opcji. Przy zawieraniu umowy wszystko miało być super, niestety rzeczywistość okazała się inna.
Po raz kolejny NIE Polecam!!!

nie polecam
nie polecam! przed podpisaniem umowy kontakt 3 razy dziennie. Kurs rysunku bardzo złej jakości. Nauczyciel zmienia sie co dwa miesiace. Zero efektów u dziecka. Gdy postanowiłam wypowiedziec umowe ZERO kontaktu ze strony Tutore pomimo wielokrotnych prósb. Firma krzak, szkoda pieniedzy!

NIE POLECAM!
Zajęcia kończą się 03.lutego 2026, ale szkoła każe zapłacić także za cały luty! Tłumaczy to tym, że abonament miesięczny to nie był abonament, tylko raty do zapłacenia. Nie odbyło się 6 lekcji które były wcześniej odwoływane, ale trzeba je odebrać "w naturze". Nie ma możliwości nie odrabiania tych lekcji. To nie uczciwe. Z całego serca NIE POLECAM.

Zajęcia od kilku lat
Syn bardzo zadowolony z zajęć z języka angielskiego oraz z zajęć z matematyki z minecraft. Polecam te zajęcia , bo są dostawane do omnibusów i tych dopiero raczkujących. Cena kursu adekwatna do jakości zajęć.

Risposta di tutore.eu
Nie polecam zapłaciłam z góry za 9…
Nie polecam zapłaciłam z góry za 9 miesięcy lekcje przekładane nie odbywają się . Wiadomości z przypomnieniem lekcji były raz na samym początku . Teraz zero czegokolwiek

Kara za nic
Chciałem odstąpić od zajęć z przyczyn słabej organizacji, lecz zamiast tego dostałem kare 500zł. Gratulacje...

Bardzo dobrze prowadzone zajęcia
Bardzo dobrze prowadzone zajęcia, świetna kadra, miła i pomocna obsługa klienta, przyjazna aplikacja.

Porażka
Porażka. Wydzwaniają, jak już człowieka namówią żeby zapisał dziecko i zapłacił 1 ratę, to co tydzien są zmiany grup , zajęcia są przesuwane i finalnie moje dziecko nie dołączy do żadnej z grup. NIE POLECAM!!!

Plastyka
Córka uczestniczyła w zajęciach plastyki. Była bardzo zadowolona dopóki nie zamienili ich na wersję online. Według mnie ważna jest tu integracja z dziećmi jeśli ma się córkę w wieku 8 lat.

Risposta di tutore.eu
Ciekawe zajęcia z grafiki zdobyła…
Ciekawe zajęcia z grafiki ,córka zdobyła większe umiejętności,chętnie chodzi na zajęcia ,można wejść przerobić lekcje na której się nie było

Risposta di tutore.eu
Z całego serca nie polecam
Z całego serca nie polecam. Nauczyciele odwołują zajęcia a odrobić je można np o 21 lub 8. Przy czym nie ma gwarancji, że nauczyciel zawita na lekcję. Przy rezygnacji… no cóż bardzo niemiło. Naprawdę ogromne rozczarowanie.

Risposta di tutore.eu
Córka uczęszczała na zajęcia…
Córka uczęszczała na zajęcia przygotowujące do egzaminu z języka polskiego , była zadowolona mówiła że jej wiedzą wzrosła o około 20%.
Na minus były częste zmiany osób prowadzących i odwoływanie zajęć na ostatni moment

Risposta di tutore.eu
Zajęcia przygotowujące do egzaminu…
Zajęcia przygotowujące do egzaminu ósmoklasisty.
Powinny być mniejsze grupy i powinno się bardziej aktywować dzieci.
Merytorycznie bardzo dobrze poprowadzone zajęcia.

Risposta di tutore.eu
Córka uczęszczała na zajęcia…
Córka uczęszczała na zajęcia programowania Minecraft. Była bardzo zadowolona z zajęć, formy prowadzenia, aplikacji, dostępów, a przede wszystkim Pana, który prowadził zajęcia. Ja osobiście podziwiałam umiejętności nauczyciela w zakresie prowadzenia zajęć online z dziećmi, a w szczególności rozwiązywania problemów technicznych. Polecam.

Rysunek stacjonarny
Córka była bardzo zadowolona z zajęć "Rysunek stacjonarny."Pani Wiktoria w 100% spełniła nasze oczekiwania .Dziecko rozwinęło swoje zainteresowania oraz pogłębiło swoją wiedzę pod tym kontem.Polecamy serdecznie

Rzetelni pracownicy
Rzetelni pracownicy, nauczyciel kompetentny, miły, przypadł dzieciom do gustu.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.