Truestory Recensioni 2.996

TrustScore 4 su 5

4,2

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg bestilte først en opplevelse for kjæresten min og meg på et bryggeri i Drammen, men denne ble avlyst av arrangøren. Jeg valgte derfor å ombooke til afternoon tea på et hotell. Der oppstod det... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har både prøvet Ystad Saltsjøbad og Gøteborg, samt Sydhavnens Vinbar og flere andre. Alle steder levede op til vore endog store forventninger - og det er mit indtryk, at TS giver oplevelser til en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Var på byvandring med Dorthe i lørdags: “Frem med sjoveren” Supergod underholdning nonstop fra kl. 12-13.30. Dorthe er virkelig god til formidling af danmarkshistorien og kvindernes historie. Mine be... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi deltog i et sushi-kursus i Aarhus den 11. marts, hvilket var en rigtig god oplevelse. Kurset var både lærerigt og afholdt i en hyggelig og afslappet atmosfære. En særlig tak til værterne for de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo

Informazioni su Truestory

Scritti dall'azienda

Truestory is your experience platform where people come together to discover, share, and create unforgettable memories.

We believe the best things in life aren’t material possessions – they’re experiences. Together. With the people you love. Moments that last a lifetime.
Our carefully curated selection of authentic, local, and unique experiences is made possible by our dedicated Truestory hosts, who guide and inspire every guest.

Since 2011, Truestory has been loved by our customers and is now live in Denmark, Norway, Sweden, and Germany.
Discover your next unforgettable experience at truestory.dk, truestory.no, truestory.se, or de.truestory.com.

Truestory – Experience (more) together.

Informazioni di contatto

Come questa azienda usa Trustpilot

Kjapt og positivt svar

17 gennaio 2025

Hei Kim,

Mange tak for din anmeldelse og for de fem stjerner!
Dem er vi glade for.
Jeg er glad, for at kunne hjælpe dig dig.

Hav en fin dag.

Bedste hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Super service! Vores gavekort var desværre udløbet vi fik det dig fornyet hurtigt og nemt uden nogen større forklaringer 😊

8 gennaio 2025

Kære Beatriche

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service, og at vi kunne hjælpe med at forny gavekortet hurtigt og nemt. 😊

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du får stor glæde af dit gavekort.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft et gavekort der udløb

Jeg har haft et gavekort der udløb, bl.a. grundte Covid 19 - og uden nogle overvejeler forlænge de bare og ønsker en en god oplevelse :)

4 gennaio 2025

Hej Mick,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at forlænge dit gavekort, så du får en god oplevelse. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt behandlet. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden! 😊

Super god service.

Super god service.

14 gennaio 2025

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi håber, at vi kan give dig endnu flere gode oplevelser fremover!

Valutata 5 stelle su 5

Meget forstående og hjælpsom medarbejder

Vi havde et gavekort, som vi ikke kunne nå at bruge. Heidi fra Truestory var meget forstående for vores situation og hjalp os med at forlænge det yderligere.
Vi vil klart købe gavekort fra jer en anden gang. Kæmpe anbefaling herfra.

14 gennaio 2025

Hej!

Tak for din varme anmeldelse og ros til Heidi! Vi er så glade for, at vi kunne finde en løsning, der passede til din situation. Vores mål er altid at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang!

Tak for forlængelse

Tak, fordi I ville forlænge et ikke-brugt gavekort. Det sætter vi meget stor pris på! Den slags gør også, at det klart er hos Jer, man en anden gang køber et gavekort og forærer væk.

MVH Charlotte Bülow

13 gennaio 2025

Hej Charlotte,

Tusind tak for dine fine ord! Vi er glade for at høre, at vores fleksibilitet gør en forskel for dig. Det betyder meget for os at kunne give dig en god oplevelse – også selvom planerne ændrer sig. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang! 🌟

Valutata 5 stelle su 5

jeg havde ikke nået at indløse mit…

jeg havde ikke nået at indløse mit gavekort, men fik gyldighedsperioden forlænget. Flot gestus!

13 gennaio 2025

Hej Susanne,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at forlænge gyldigheden på dit gavekort, så du kan få glæde af det. Det betyder meget for os at kunne give fleksibilitet, når det er nødvendigt.

Vi håber, at din oplevelse bliver fantastisk, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valutata 4 stelle su 5

Kundetilfredshed, som første prioritet

Update: tak for et hurtigt, grundigt og løsningsorienteret svar. Meget rart at opleve, at mit feedback har resulteret i en meget kundevenlig løsning. Tusind tak.

——————————————————

Jeg har købt et gavekort til en specifik oplevelse, som efter kort tid ikke længere havde tilgængelige datoer til 2 personer. Jeg har ventet snart i 5 måneder på at der kommer nye datoer, uden held.

Gavekortet kan ikke refunderes (der er 14 dages returret - da jeg købte gavekortet har jeg ikke regnet med, at jeg ikke kan indløse det).

Kundeservices andet forslag (udover at skrive mig på ventelisten) er at bytte det til noget andet, men jeg har købt lige præcis den oplevelse med vilje. Der findes desværre heller ikke et rigtigt alternativ til denne oplevelse.

Havde jeg vidst, at jeg ikke kommer til at have chancen for at indløse gavekortet, ville jeg ikke have købt det.

10 gennaio 2025

Hej Marta,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår, at det kan være frustrerende, når det er svært at finde ledige datoer for den specifikke oplevelse, du har valgt.

Vi bestræber os altid på at tilbyde et bredt udvalg af oplevelser og løbende sikre tilgængelige datoer. Desværre kan der i visse tilfælde opstå kapacitetsproblemer, især ved populære oplevelser eller uforudsete omstændigheder.

Jeg kan se, at oplevelsen, du har kontaktet os om, er med værten Frederic Terrible. Vi har haft datoer tilgængelige i kalenderen inden for de seneste fem måneder, men jeg forstår, at disse muligvis hurtigt er blevet fuldt booket. Jeg vil dog gerne informere dig om, at samarbejdet med Frederic Terrible desværre snart ophører. Derfor vil jeg gerne tilbyde dig en refundering af købet.

Du er meget velkommen til at kontakte os angående dette på info@truestory.dk, så vi kan hjælpe dig videre.

Ønsker dig en dejlig dag.

Venlig betjening, TUSIND TAK

Venlig, forstående medarbejder Louise, der straks var behjælpelig med at ænder vores købsdato.
Vi er vildt glade, og vil nu benytte os af denne gave, nu hvor der er mere ro i familien.
TUSIND TAK

10 gennaio 2025

Hej Lene,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os at høre, at jeg kunne hjælpe dig hurtigt og forstående med at ændre købsdatoen. Vi ønsker jer en skøn oplevelse med gaven, og vi er glade for, at vi kunne gøre det nemt for jer i en travl tid.

Vi håber, at du og familien får en uforglemmelig oplevelse, og vi ser frem til at hjælpe jer igen i fremtiden!

8 gennaio 2025

Kære T

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse.
Vi sætter stor pris på, at du har taget tid til at give din oplevelse til kende.

7 gennaio 2025

Kære Mikkel

Mange tak for dine 5 stjerner.
Dem sætter vi virkelig stor pris på!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bad om forlængelse af gavekort og…

Jeg bad om forlængelse af gavekort og fik hurtigt svar. God service

7 gennaio 2025

Kære Edvard

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi håber, du får stor glæde af dit gavekort. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

fornyelsen af gavejirt

jeg kontaktede kundeservice fordi vores gavekort var udløget og jeg fik meget hurtigt svar tilbage at det var forlænget og udløbsdato så nu vil vi tage på vores ophold i næste måned. takker så mange gange.

6 gennaio 2025

Kære Anita

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi hurtigt kunne hjælpe med at forlænge gavekortet.

Det glæder os, at I nu kan se frem til jeres ophold næste måned – vi håber, det bliver en rigtig dejlig oplevelse!

Manglende hjælp og forståelse

Jeg er desværre skuffet over min oplevelse med Truestory, som for mig nu er en story, der aldrig blev fortalt.

Jeg havde et gavekort til en værdi af 598 kr., som udløb d. 25/11, men de sidste tre år har været meget svære for mig personligt, da jeg har gennemgået en udredning for både autisme og ADHD. Derfor havde jeg ikke været opmærksom på udløbsdatoen.

Da jeg endelig havde fundet overskuddet til at planlægge en oplevelse – en tur med alpakaer, som jeg havde glædet mig til – opdagede jeg, at mit gavekort var udløbet. Jeg har desværre ikke råd til selv at betale for oplevelsen, da jeg ikke kan arbejde.

Jeg har kontaktet Truestory og håber inderligt, at de vil give mig mulighed for at indløse gavekortet trods udløbsdatoen, da det ville betyde utrolig meget for mig.

Jeg synes, det er ærgerligt, at der ikke er lidt større fleksibilitet i sådanne situationer. Forhåbentlig bliver det taget til eftertanke.

– Natasja

19 dicembre 2024

Hej Natasja,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre om de udfordringer, du har stået overfor, og vi forstår, at det kan være en svær tid.

Vi ønsker, at vores kunder får glæde af deres gavekort, og derfor tilbyder vi en gyldighedsperiode på tre år, hvilket normalt giver god tid til at planlægge en oplevelse. Desværre kan vi ikke forlænge eller genaktivere gavekort, der er udløbet, da dette er en del af vores forretningsbetingelser.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, da vi altid stræber efter at blive bedre, og vi tager din feedback til efterretning.

Vi håber, at du i fremtiden får mulighed for at opleve noget, der kan bringe glæde og gode minder.

2 gennaio 2025

Hej Marcus,

Mange tak for dine 5 stjerner. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med din forespørgsel.

Jeg håber du får en skøn dag.

Valutata 4 stelle su 5

Havde et gavekort som var udløbet og…

Havde et gavekort som var udløbet og fik den forlænget uden problemer 👍🏻. God service

2 gennaio 2025

Hej John,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og problemfri forlængelse af dit gavekort. Det er altid vores mål at sikre en smidig og enkel proces for vores kunder. Vi håber, du får en fantastisk oplevelse med gavekortet!

Valutata 1 stelle su 5

Vildledende information og elendig service - slikkepingekursus

Jeg købte et slikkepindekursus og kom til at vælge 5 personer, da jeg troede det var for hele familien. Da jeg så få minutter efter købet kunne læse mig til, på udbyderens egen hjemmeside at det kun var for børn, skrev jeg og bad og at lave det om til 2 billetter i stedet. Dette siger de ikke er muligt. Kurset er først i februar og jeg skrev indenfor en time. Er usikker på om det overhovedet er lovligt, men uanset hvad den dårligste information og kundeservice jeg længe har oplevet. Jeg overvejer og jeg skal tage det videre til forbrugerombudsmanden.

24 dicembre 2024

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager, at der har været forvirring omkring slikkepindekurset, og vi vil gerne uddybe, hvordan vi kan hjælpe dig.

Slikkepindekursut er velegnet for alle i alderen 5 til 99 år og er derfor ikke kun for børn. Vi bestræber os på at kommunikere dette klart på vores hjemmeside, men vi forstår, at informationen kan opleves forskelligt, især hvis den adskiller sig fra, hvad der står hos udbyderen.

Vedrørende dit køb: Selvom der ikke er fortrydelsesret på billetter til arrangementer, vil vi meget gerne hjælpe dig med at ændre din booking til 2 personer. Det resterende beløb kan vi tilbyde som et tilgodebevis, som kan bruges til fremtidige køb på Truestory.dk.

Du er velkommen til at kontakte os på info@truestory.dk og henvise til mig (Louise), så vi kan finde en løsning.

Vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os med at forbedre vores kommunikation og kundeservice. Tak, fordi du giver os mulighed for at hjælpe dig videre.

Valutata 5 stelle su 5

Havde fuldstændig glemt gaven fra…

Havde fuldstændig glemt gaven fra Truestory i en skuffe. Efter oprydning fandt vi gaven, men det var for sent troede vi. Anmodede Truestory om forlængelse på deres hjemmeside, hvilket var ganske let og ukompliceret, og dagen efter fik vi et års forlængelse - sådan. Hurtig og effektiv handling fra kundeservice - tusind tak.
Ønsker om et godt og lykkebringende Nytår til jer i Truestory kundeservice.
Bh Poul

27 dicembre 2024

Hej Poul,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den varmer virkelig! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at forlænge din gavekortoplevelse, så du stadig kan få glæde af den.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og det betyder meget for os at høre, at du fandt processen både let og effektiv.

Vi ønsker også dig et godt og lykkebringende nytår – vi håber, at det bliver fyldt med mange dejlige oplevelser!

Valutata 5 stelle su 5

Super og mægtig hurtig service!

Alt, alt for sent opdagede jeg, at jeg ikke havde benyttet mit gavekort .
Henvendte mig fredag d.20. dec. og fik allerede venligt svar med et års forlængelse af gavekortets udløbsdato mandag d. 23. dec.
Bedre kan det ikke gøres.! 👍🏼

23 dicembre 2024

Kære Bodil

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de rosende ord! Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og forlænge dit gavekort, så du stadig kan få glæde af det. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Igen bøvl med at få forlænget datoen…

Igen bøvl med at få forlænget datoen for et gavekort, jeg havde fået men ikke nået at bruge. Super god service.

18 dicembre 2024

Hej Lea,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Den sætter vi utrolig stor pris på.
Jeg er glad for du har været tilfreds med vores service i forbindelse med din henvendelse.

Rigtig god dag.

Bedste hilsner

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più