Trejdi to beznadziejny sklep z którym zupełnie nie ma kontaktu. Zamówiłam dwie pary butów z czego jedną chciałam oddać. Napisałam 6 maili z zapytaniem do którego magazynu dokonać zwrotu i na żadnego n... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Zamówiłam buty 16.03.2025. Przyszyły w miarę szybko, 21 marca zostały wysłane i jedne odebrałam 31.03 a drugą paczkę 02.04.2025. Pal sześć czy są ą oryginalne czy nie, ale jedne z nich są za małe i w... Leggi di più
Powiem tak. Kupiłem Nike Air Max Plus Tn przed przeczytaniem recenzji z tej stronki. gdy przeczytałem recenzje bałem się żę nie przyjdą , będą za małe itp. Na potwierdzienie zakupu czekałem dwa dni. a... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Polecam!
Polecam! Zamówiłam synom dwie pary butów Nike Jordan 😀 są mega!
Fakt czas oczekiwania jest długi co jest opisane na stronie .12.11 zamówione 22.11 przyszła jedna paczką a druga 25.11.
Nie kupować z tej strony no chyba że…
Nie kupować z tej strony no chyba że lubicie podróbki marnej jakości. Brak kontaktu i możliwość zwrotu. Już lepiej zamówić samemu z Chin z możliwością zwrotu jeśli rozmiar nie pasuje.
Przesyłka idzie strasznie długo
Przesyłka idzie strasznie długo, dużo dłużej niż napisane na stronie. Towar wysłany zupełnie inny, bez paragonu w paczce. Żadnego odzewu w związku z wymianą butów. Pisałam e-mail po otrzymaniu paczki, minął miesiąc nie otrzymałam odpowiedzi. Jedna wielka masakra. Nie polecam.
Oszusci
Oszusci, paczka szla jakies 2 tygodnie ale przyszla.... buty to podruby po 3 miesiacach sie popruly , porozklejaly, teraz zero kontaktu z nimi , nie ma num telefonu, tylko e-mail na ktory nie odpowiadaja....
Ten sklep to jeden wielki dramat i…
Ten sklep to jeden wielki dramat i ściema.
Buty doszły za małe, napisaliśmy maila z prośbą o adres zwrotu, minął miesiąc i dalej nie odpisali. Porażka totalna i oszustwo
Brak kontaktu ze sklepem Trejdi.pl
Brak kontaktu ze sklepem Trejdi.pl, brak nr kontaktowego, brak odpowiedzi na e-maile.Brak faktury czy paragonu, aby mieć możliwość gwarancji producenta.
nie można dokonać zwrotu
nie można dokonać zwrotu, brak kontaktu , omijać szerokim łukiem
TOTALNA ŚCIEMA!!!
Porażka!!!!
Buty zakupione okazały się za małe. Nie ma opcji zwrotu. Nie patrzcie na to co piszą na stronie. Przez dwa tygodnie nie odpowiedzieli mi na żadnego maila i nie podali adresu do zwrotu. Nie mam żadnej faktury czy paragonu. Nie ma żadnego nr telefonu a ten na paczce jest nieprawdziwy. Bez telefonu nie dokonam zwrotu!!! NIE KUPUJCIE NA TEJ STRONIE BO JEŚLI ROZMIAR BĘDZIE ZŁY TO ZOSTANIECIE Z ZAKUPIONYMI RZECZAMI BEZ OPCJI ZWROTU CZY WTMIANY!!!! NIE SPRZEDACIE ICH TEŻ JAKO NOWE BO NIE MA POTWIERDZENIA ZAKUPU W FROMIE PARAGONU CZY FAKTURY!!!!!!!!!!!!!!
Repy,ale dobre
Buty to repy,ale bardzo dobrze wykonane i nie wiedząc prawie.Jak 300zł ja Jordany 4 to się podziwiałem tego
Oszustwo
Brak kontaktu ze sklepem, brak nr kontaktowego, brak odpowiedzi na e-maile. Buty za małe, raczej nie oryginalne, zostały zwrócone na adres firmy wraz z formularzem zwrotu, ale nie odebrano przesyłki, została zwrócona na adres i koszt kupującego. Omijać szerokim łukiem tych oszustów.
jordan 4
buty wydają się być legitne, jeden minus za to że przyszły mi dopiero po 2 tygodniach
Nie można nawiązać kontaktu mailowego…
Nie można nawiązać kontaktu mailowego przez co odesłanie paczki jest nie możliwe
wszystko okej
Zamówione 4 października buty przyszły 23 października. Jeśli paczka jest już w Polsce to jej status się aktualizuje od razu. Na maile normalnie odpowiadają. Buty super!
Sklep sprzedaje podróbki i urywa…
Sklep sprzedaje podróbki i urywa kontakt po otrzymaniu paczki tak samo komentarze na stronie są wygenerowane i strona nie daje możliwości do wydania opini
Robiłem legit checka i odpadł tylni…
Robiłem legit checka i odpadł tylni znaczek Jordan
Złodzieje
Złodzieje, sprawę zgłaszam na policję, nie odpowiadają na maile i nie przyjmują zwrotów. Towar to totalna podróbka
Złodzieje i oszuści. Żaden towar nie jest oryginalny
Złodzieje i oszuści. Kupisz coś i kontakt się urywa, nie ma możliwości zwrotu i żadnych informacji od firmy. Informacje są do momentu otrzymania paczki i później cisza. Firma krzak, chcecie żeby ktoś stracił kasę i go okradli? Zapraszam do trejdi.pl, dają 100% pewności na to, że zostaniesz oszukany. Produkty w sklepie to też 100% podrobionego towaru. Mój numer zamówienia to 10321.
Buty zamówione 27wrzesnia przyszły…
Buty zamówione 27wrzesnia przyszły 11dni robocze fakt trzeba czekać na e-mail odpisują buty ok jak na tą cenę mogą być orginalne zobaczymy jak długo wytrzymają trochę się różnią metka w bucie wyprodukowane vietnam ale one wszystkie przyszły z Germany mam nadzieję że wytrzymają
Nieuczciwy sprzedawca
Nieuczciwy sprzedawca. Brak kontakty i możliwości odesłania towaru. Towary wysyłane zza granicy i pewnie tam trzeba je odesłać na własny koszt. Od 2 tygodni brak kontaktu pomimo wysyłania wiadomości za pomocą formularza kontaktowego i za pomocą maile. Sklep nie przestrzega prawa odstąpienia od umowy. Sprawa zgłoszona do rzeczika praw konsumenta.
Buty przyszły dwie pary są orginal i są…
Buty przyszły dwie pary są orginal i są zajebiste w new balance rozmiarowka jest za nizona a w Jordanach jest ok czekam na odpowiedź z wymianą ale buty są orginalne dziś przyjdzie trzecia para .ale naprawdę warto czekać miesiąc
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.