Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Czułam się bardzo zaopiekowana i dobrze poinformowana. Odpowiedź na maila prawie natychmiast. Poczucie bezpieczeństwa przeprowadzenia przez zakup, odprawę. Bez zbędnych pytań o kolejne zakupy polis, u... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Även om vi hade problem med flygbolaget (Ryan air) så var servicen från Travelyn bra. Det borde kanske varit lite längre tid emellan ankomst och avgång särskilt med tanke på att vi valde Ryanair. Att... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Klantade mig när jag bokade och lade in min dotters födelsedatum som YY-MM-DD i stället för DD/MM/YY, vilket strulade till det med Ryanairs flighter. Fick dock mycket bra support av Travelyns kundtjän... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Die Änderungen durch Fluggesellschaften sind so frech, dass wir zumindest in diesem Jahr garantiert nicht mehr fliegen. Stunden Mehrarbeit für Umbuchungen und Fehler. Jeder Flug wurde um 130-280 Euro... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di biglietti aerei
  2. Sito di ricerca di voli aerei
  3. Azienda di software

Scritti dall'azienda

Travelyn is your trusted partner. Helping at every stage of your trip, protecting you against travel disruptions and ensuring a safe journey to your destination.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Firma stanęła na wysokości zadania

Mogę polecić Travelyn. W naszym wypadku lecieliśmy liniami Ryanair z przesiadką. Na przesiadkę było 1,5 godziny. Niestety samolot spóźnił się z wylotem o ponad 1 godzinę. Jeszcze z samolotu przed wylotem skontaktowaliśmy się telefonicznie i emailowo z Travelyn. Dostaliśmy wsparcie, bez którego podróż wiązałaby się z wielkim stresem. Zapewniono nas, że firma znajdzie inne połączenie w miejscu przesiadki i faktycznie po pewnym czasie dostaliśmy informacje, że są dla nas miejsca w samolocie odlatującym kilka godzin później. Na koszt Travelyn. Na szczęście okazało się, że odlot samolotu w miejscu przesiadki się opóźnił i zdążyliśmy na niego na styk. Żeby zminimalizować opóźnienia dostaliśmy emailem informację o numerze bramki, którą odczytaliśmy zaraz po wylądowaniu. Pełne wsparcie, za które dziękujemy.

3 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Guter und freundlicher Service !

Da wir einen Flug mit Umstieg, aber ohne Transfer hatten, waren wir sehr unsicher ob das klappen wird. Wir hatten eine unstiegszeit von 1 Std 50 min. Nach einem sehr freundlichen Telefonat mit Travelyn, in dem uns versichert wurde das wenn was schief geht wie sofort unterstützen bekommen, konnten wir die Reise entspannter antreten. Tatsächlich lief alles super!

23 giugno 2023

Experiencia muy positiva

Experiencia muy positiva. En todo momento estuve informada de los cambios de horarios de los vuelos, de la forma de proceder para el check-in, y el mismo día del vuelo me enviaron las tarjetas de embarque. Repetiré sin duda.

3 luglio 2023
Valutata 4 stelle su 5

The customer service is impeccable

The customer service is impeccable. They have answered me immediately everytime I have written to them. The search for flights is fast and all the information about them are available on one page. I could book my flight in 2 min only. They don't try to sell you anything useless like insurance, extra room for your legs and so on. My only critique is the price of luggage. Over 80 euros for all the flights I have looked for, so it seems like it's just the price they charge. It's too much.

Other than that, they are the best plane ticket dealers I know on the internet.

17 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Maksymalnie mogę dać 5⭐ choć z ogromną…

Maksymalnie mogę dać 5⭐ choć z ogromną przyjemnością dałbym 10⭐. 04.06.2023 r. otrzymałem od Rayanair informację, że mój drugi z dwóch lotów w dniu 06.06.2023 r. z Francji do Palma de Mallorca został odwołany, co sprawiło, że wykupione wczasy mogły niestety przepaść. Skontaktowalem się z przedstawicielem Waszej firmy, jak się później okazało była to Pani Aneta Góralska. Pani Aneta Góralska wysłuchała problemu i zapewniła, że mogę być spokojny, że znajdzie mi i mojej rodzinie lot zastępczy, co też się stało. Niestety po pozytywnej weryfikacji przez Rayanair okazało się, że już nie możemy lecieć tym lotem. Pani Aneta dając z siebie wszystko pozostawała ze mną w ciągłym kontakcie nie pozwalając mi stracić nadziei na pomyślność rozwiązania sprawy. Znalazła kolejne loty z Polski (Gdańsk) do Niemcy (Berlin) i z Niemcy (Berlin) do Hiszpania (Palma de Mallorca), niestety po chwili okazało się że to połączenie też już jest nieaktualne. Kolejne szukanie połączenia, tym razem z przesiadką w Angli (Stansted). Jest sukces rezerwacja zrobiona, przelew zabilety zapłacony, potwierdzony i mamy to, lecimy na wakacje. Niestety po około 30 minutach od euforii sukcesu zadzwoniła Pani Agata i poinformowała, że przewoźnik w chwili potwierdzalnia rezerwacji i płacenia podniósł ceny biletów (prawdopodobnie zrobił tak z uwagi na pilne poszukiwanie lotów z uwagi na strajk francuskich kontrolerów lotów) i aby utrzymać to połączenie należy dopłacić. Spytałem: Czy możemy znaleźć jeszcze coś innego? Oczywiście zrobię wszystko, aby się udało? Było poźno, noc, godzina 0:30, euforia uciekła. Pani Aneta z ogromnym poświęceniem, z ogromną serdecznością robiła wszystko, żebym nie stracił żadnego dnia i przede wszystkim pieniędzy za dokonane rezerwacje. Około godziny 1:20 w nocy 5.06.2023 r. udało się! Ostatecznie wraz z rodziną wylecieliśmy z Polski (Warszawa-Modlin) bezpośrednio do Hiszpanii (Palma de Mallorca). Po raz pierwszy korzystałem z Państwa usług i jestem naprawdę bardzo ale to bardzo miło zaskoczony profesjonalnością, ogromną życzliwością Waszego pracownika, jakim jest Pani Aneta Góralska, a co za tym idzie Waszą obsługą na najwyższym poziomie. Gdyby nie Pani Aneta Góralska straciłbym ponad 2000⍷. Szanowny Zarządzie firmy Travelyn nie jestem w stanie opisać słowami mojej wdzięczności ale od tego momentu będę Waszym Ambasadorem i z ogromną przyjemnością będę Was polecał każdemu, kto będzie zamierzał kupić bilety lotnicze. Wierzę, że uda mi się kiedyś spotkać osobiście z tą wspaniałą, miłą, serdeczną Panią Anetą Góralską.
Jeszcze raz Serdecznie Dziękuję, pozdrawiam i do zobaczenia.

Ps. Dodam tylko, że Pani Aneta Góralska w tym samym czasie, w takiej samej sprawie pomogła również moim sedecznym przyjaciołom.

17 giugno 2023

Komunikacja i odprawa

Bardzo dobra i bezproblemowa komunikacja. Na wszystkie pytania dostaliśmy czytelną i szybką odpowiedź. Opcja odprawienia przez firmę Travelyn sprawdziła się świetnie. Polecam.

7 giugno 2023

Immer wieder gerne!!!!!

Es hat alles wunderbar geklappt. Rechtzeitiges einchecken und Übersendung der Bordkarten.

Für "Notfälle" stehen telefonisch Ansprechpartner zur Verfügung. Sehr wichtig und kundenfreundlich.

Gerne immer wieder!
Dankeschön!

1 giugno 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più