Banner for Travelnauts

Travelnauts Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We zijn net terug van een fantastische rondreis door Zuid-Afrika. Er is goed geluisterd naar onze wensen en ideeën, hieruit is een mooie reis samengesteld. Met mooie accommodaties of super locaties. A... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De logistiek van onze reis door Thailand is enorm goed verlopen. Bij aankomst en elke verplaatsing in Thailand zijn we heel goed ontvangen door de chauffeur en de hotels. ook als er last-minute een wi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk zijn wij met de kinderen en kleinkinderen op safari in Zuid-Afrika geweest. Omdat onze jongste kleinzoon te jong is voor het bezoeken van de nationale parken... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Lof voor Travelnauts. De samenstelling van de reis en de app met reisinformatie vond ik geweldig goed. De reis heeft en onlosmakelijke indruk op ons gemaakt. Echter de routes tussen de lodges ware... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Travelnauts is specialist in bijzondere gezinsreizen, dichtbij én ver weg. We stellen elke reis volledig samen op basis van de wensen van jullie gezin. Onze gezinsreizenexperts kennen de leukste plekjes, delen verrassende tips en selecteren de fijnste kindvriendelijke verblijven. Zo maken we het voor ouders mogelijk om volledig ontzorgd samen met hun kinderen bijzondere bestemmingen, natuur en andere culturen te ontdekken. Samen reizen is samen genieten én herinneringen maken. Op zoek naar een unieke gezinsreis? Vertel ons jullie wensen en ontvang persoonlijk advies en een reisvoorstel op maat.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

292 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

35 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Travelnauts betrouwbaar en goed georganiseerd

Travelnauts heeft onze reis erg goed georganiseerd!! Alles verliep soepel en ook alle informatievoorziening was erg duidelijk. We hadden op 1 reisbestemming wel wat anders/meer verwacht, dus dat was jammer. Maar verder was dit een reis van onze dromen!! We willen zeker nog eens een reis boeken met Travelnauts!!

6 agosto 2024

Risposta di Travelnauts

Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fantastisch om te lezen dat het een reis van jullie dromen was! Jammer dat een van de bestemmingen niet helemaal aan jullie verwachtingen voldeed, we waarderen je feedback hierover. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te mogen helpen met het plannen van een volgende onvergetelijke reis!

Goede plan ing

Goede plan ing, mooie locaties, fijne accomodatie, foutloos.

2 agosto 2024

Risposta di Travelnauts

In weinig woorden zo'n mooi compliment. Bedankt!

Fantastische reis naar het mooie Sri Lanka

Wij hebben een fantastische tijd in Sri Lanka gehad! Een heel gevarieerde reis waar we elke dag iets nieuws hebben beleefd. Tempels, natuurparken, wilde dieren, boottochten, theevelden, heerlijk fruit, rijstvelden, mangroves, prachtige zonsondergangen, strand en nog veel meer. Alles was meer dan de moeite! De accomodaties waren zeer goed en de organisatie verliep heel vlot. Het was genieten zonder zorgen van het begin tot het einde. De vriendelijke mensen waren de kers op de taart. Voor eeuwig in ons hart!

26 luglio 2024

Risposta di Travelnauts

Wat is Sri Lanka toch veelzijdig he. Zo te lezen hebben jullie er volop van genoten. Een mooi compliment voor deze fantastische bestemming!

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een prachtige vakantie gehad

We hebben een prachtige vakantie gehad. Alles was goed geregeld van vervoer tot aan accomodaties. Zeer kindvriendelijke is Thailand!

Risposta di Travelnauts

Hopelijk genieten jullie nog lang na van jullie prachtige vakantie in Thailand!

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne organisatie, aanrader!

Fijne, snelle communicatie. Sjaak heeft goed naar onze wensen geluisterd en een geweldige reis voor ons georganiseerd! Eigen app ook heel fijn in het gebruik.

26 luglio 2024

Risposta di Travelnauts

De complimenten zijn aan Sjaak doorgegeven, wordt zeer gewaardeerd! Bedankt voor deze review.

Fantastische reis Noord Spanje

Mooie, afwisselende route samengesteld. Leuke accomodaties en excursies aangedragen. Alles netjes verzorgd. En een e-sim als cadeautje, werd zeer gewaardeerd!

24 luglio 2024

Risposta di Travelnauts

Bedankt voor de complimenten en leuk dat het cadeautje goed is ontvangen.

Super goed geholpen door Travelnauts

Super goed geholpen door Travelnauts. De medewerker voelde gelijk aan wat voor soort rondreis wij graag wilde maken. Super mooie locaties en ook toen het weer een beetje omsloeg, heeft 1 telefoontje ervoor gezorgd dat onze rondreis een beetje werd aangepast en ook dat was helemaal top.

Risposta di Travelnauts

We proberen altijd op basis van jullie wensen een mooie reis uit te stippelen. Fijn om dan te lezen dat het dan daadwerkelijk bij jullie past. Hopelijk genieten jullie nog lang na van deze reiservaring.

Valutata 5 stelle su 5

Zorgeloos de mooiste reizen maken met gezin

Travelnauts heeft weer een prachtige reis samengesteld, met een mooie afwisseling van natuur, cultuur en ontspanning. Goed advies en alles top geregeld. Dit was onze vierde reis via Travelnauts en we kijken alweer uit naar de volgende!

Risposta di Travelnauts

Leuk om te lezen dat ook jullie 4e reis weer zo goed is bevallen. Onze gezinsreizenexperts denken graag weer mee voor jullie volgende reis wanneer jullie weer zover zijn. Onze tip, wees er optijd bij! We merken dat de vraag voor volgend jaar er alweer is.

Valutata 5 stelle su 5

Superplanning van Thailand vakantie met kinderen.

Dankzij Travelnauts hebben we een zorgeloze vakantie gehad in Thailand. Bij het plannen wordt er echt geluisterd naar je wensen en die van je gezin, om een zo goed mogelijk voorstel in elkaar te steken. Het zat prima in elkaar, en dankzij de app ook altijd alle info bij de hand. Ook ter plaatse was alles super! Er stond altijd iemand klaar, je kan echt met kinderen zo gerust op vakantie gaan! Bedankt Travelnauts!

23 luglio 2024

Risposta di Travelnauts

Wat een mooie lovende woorden! Dank je wel! Dit is precies waar wij voor staan en dan is het fantastisch om jullie ervaring te lezen. Nu lekker nagenieten van jullie belevenissen in Thailand!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn heel tevreden met Travelnauts

Wij zijn heel tevreden met Travelnauts. Wij hadden het idee om met onze dochter van 4 naar Amerika te gaan en wij zijn goed geholpen bij het samenstellen van de reis, Leonie heeft onze wensen goed gehoord en vertaald naar een goed reisschema en prachtige hotels. Veel gezien, maar ook veel rust. We werden goed op de hoogte gehouden van het proces van boeken van accommodaties etc. Er zaten ook nog wat leuke verrassingen in het proces!

28 maggio 2024

Risposta di Travelnauts

Bedankt voor jullie lovende woorden en de 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat jullie tevreden zijn met de hulp van Leonie bij het samenstellen van jullie reis naar Amerika. En wat fijn dat de reis zo goed aansloot bij jullie wensen en dat de balans tussen tussen activiteiten en rust in orde was. We horen het graag als er weer plannen zijn voor de volgende rondreis!

Rondreis IJsland

In de meivakantie zijn wij op rondreis geweest door IJsland met onze 3 kinderen (5 9,11 jr). De voorbereiding met travelnauts verliep super, vlot contact en aanpassingen in route of accomodaties waar wij dat wilden. Ook tijdens de reis was alles goed geregeld; mooie accomodaties, geboekte excursies goed geregeld. We hebben echt kunnen genieten en zijn volledig ontzorgd. De app was handig met alle gegevens bij de hand. Wij hebben een onvergetelijke reis gehad en zullen in de toekomst bij opnieuw een mooie gezinsreis zeker terug komen bij travelnauts.

28 maggio 2024

Risposta di Travelnauts

Bedankt voor jullie mooie feedback! We zijn ontzettend blij te horen dat jullie rondreis door IJsland met de kinderen zo goed is bevallen. Van de voorbereidingen t/m de excursies en accommodaties. Fijn dat onze app ook goed van pas kwam tijdens de reis. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het plannen van een prachtige gezinsreis. Tot de volgende keer!

Florida met kids

In de meivakantie hebben we een te gekke rondreis gemaakt met ons gezin (2 kids van 8 en 10 jaar) in Florida! Travelnauts hebben ons veel werk uit handen genomen... natuurlijk route, accommodatie, vluchten... Maar ook kleine dingen als: een kindermaaltijd op de vlucht of tips via de Travelnauts-app... En toen we door een vertraging van de eerste vlucht de volgende vlucht niet gingen halen reageerden ze direct (ondanks dat iedereen in NL verder sliep 😉). Terwijl wij naar Atlanta vlogen regelden ze een aansluitende vlucht!
Mocht je nog een beetje twijfelen om met Travelnauts op reis te gaan, niet doen! Ze zijn TOP! We genieten nog steeds een beetje na!

29 maggio 2024
Non scritta su invito

Risposta di Travelnauts

Wat een lovende woorden over Travelnauts! Dit omschrijft precies ons doel: gezinnen ontzorgen bij het boeken van een te gekke rondreis voor het hele gezin, zodat zij volop kunnen genieten én nagenieten. Dank je wel voor deze mooie review.

Reis door Portugal

Wij hebben een super mooie reis door Portugal gehad. Met het plannen van deze reis was heel fijn met Travelnauts. Snelle reacties. Je wordt goed op de hoogte gebracht van hoe het ervoor staat met het voorstel en ook denken ze goed mee bij eventuele aanpassingen.
De accomodaties waren allemaal super fijn en mooi.
Als met al kunnen we het reizen via Travelnauts zeker aanbevelen.

20 aprile 2024

Risposta di Travelnauts

Goed te lezen dat jullie al zo tevreden zijn over het proces voor de reis en dat jullie reis naar Portugal zo mooi was.

Valutata 5 stelle su 5

Qw hebben een fantastische reis gehad

We hebben een fantastische reis gehad. Mede dankzij Travelnauts. Aardige mensen, snelle reacties op mail, goede adviezen en leuke ideeën. Er was in de planning een foutje geslopen wat altijd kan gebeuren maar dat werd meteen hersteld.
Dank je wel voor deze onvergetelijke ervaring.

10 maggio 2024

Risposta di Travelnauts

Leuk om te lezen dat jullie een fantastische reis hebben gehad en dat het een onvergetelijke ervaring is geworden voor jullie. Hopelijk genieten jullie hier nog lang van na.

Feedback

Heel fijne samenwerking in het vastleggen van de reis. Goede opvolging. De verblijfplaatsen kwamen overeen met wat we in gedachten hadden.
Heel vriendelijk team. Altijd bereid om snel te reageren op vragen die we hadden. We konden goed voorbereid vertrekken en de reis was fantastisch.

25 aprile 2024

Risposta di Travelnauts

Wat een mooi compliment! Bedankt voor deze review.

Valutata 4 stelle su 5

Rondreis in Thailand met twee jonge kinderen

We hebben een fijne reis gehad die Thailand met onze kids van 1,5 en 4. Overal hadden we een tweekamerappartement een een babybedje voor de kleine, zodat zij goed haar middagslaapje kon doen. Er is goed met ons meegedacht om accomodaties te krijgen die bij de leeftijd van de kinderen passen. De locale begeleiding was super. Iedereen was vriendelijk en altijd goed op tijd. Op een paar kleine dingetjes na ging eigenlijk alles goed.

8 marzo 2024

Risposta di Travelnauts

Fijn om te lezen dat jullie reis met de (jonge) kids door Thailand goed is gegaan. We hopen dat jullie er met veel plezier aan terug kunnen blijven denken. En wij denken een volgende keer ook graag weer met jullie mee.

Droomreis Australie met twintigers

Afgelopen zomer hadden we onze gezinsreis naar Australie. Tarvelnauts heeft door mee te denken, te helpen en vooral goed te luisteren onze reis mede vorm gegeven. Hierdoor is het écht een droomreis geworden die we voor immer in ons hart kunnen koesteren. Dankjewel Travelnauts !

29 aprile 2023
Non scritta su invito

Risposta di Travelnauts

Wat fijn dat jullie echt jullie droomreis hebben kunnen maken en samen herinneringen hebben voor het leven! Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten. Bedankt voor deze mooie review.

Fijn contact, super reis

Fijn contact en snelle service. Ze begrepen gelijk waar wij als gezin behoefte aan hadden en kwamen met een leuk reisvoorstel waar alle elementen voor een onvergetelijke reis in zaten. Het contact ging makkelijk en snel waardoor we binnen no time onze reis geboekt hadden. De app met al onze reisdocumenten bij elkaar vond ik super handig.

9 agosto 2023

Risposta di Travelnauts

Fijn dat het reisprogramma en het contact helemaal naar wens was! En we zijn blij te lezen dat ook de app een mooie toevoeging is aan het geheel.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più