We zijn net terug van een fantastische rondreis door Zuid-Afrika. Er is goed geluisterd naar onze wensen en ideeën, hieruit is een mooie reis samengesteld. Met mooie accommodaties of super locaties. A... Leggi di più

L'azienda ha risposto
De logistiek van onze reis door Thailand is enorm goed verlopen. Bij aankomst en elke verplaatsing in Thailand zijn we heel goed ontvangen door de chauffeur en de hotels. ook als er last-minute een wi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk zijn wij met de kinderen en kleinkinderen op safari in Zuid-Afrika geweest. Omdat onze jongste kleinzoon te jong is voor het bezoeken van de nationale parken... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Lof voor Travelnauts. De samenstelling van de reis en de app met reisinformatie vond ik geweldig goed. De reis heeft en onlosmakelijke indruk op ons gemaakt. Echter de routes tussen de lodges ware... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Travelnauts is specialist in bijzondere gezinsreizen, dichtbij én ver weg. We stellen elke reis volledig samen op basis van de wensen van jullie gezin. Onze gezinsreizenexperts kennen de leukste plekjes, delen verrassende tips en selecteren de fijnste kindvriendelijke verblijven. Zo maken we het voor ouders mogelijk om volledig ontzorgd samen met hun kinderen bijzondere bestemmingen, natuur en andere culturen te ontdekken. Samen reizen is samen genieten én herinneringen maken. Op zoek naar een unieke gezinsreis? Vertel ons jullie wensen en ontvang persoonlijk advies en een reisvoorstel op maat.
Weerdestein 116B, 1083GH, Amsterdam, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Goede voorbereiding waarbij de wensen van onze familie echt mee genomen worden. Ze denken mee wat de reiziger nodig heeft met een klein kadootje vooraf in ons geval een sim kaart voor in het land. Echt top!
Activiteiten voor de kids waren erg leuk en gemiddeld erg goede hotels. logistiek is het allemaal goed geregeld.
Reden dat ik geen 5 sterren geef is dat het toch best duur is.

Risposta di Travelnauts
Het was onze eerste reis die wij met Travelnauts gemaakt hebben. Maar ik hoop dat we nog eens zo'n prachtige reis via hun mogen maken.
Alles was keurig verzorgd. Ze spreken uitgebreid met je door wat je wensen zijn en luisteren daar goed naar. Ook fijn dat ze weten wat het is als je met een kind reist en wat zijn wensen zijn.
Vervolgens had onze contactpersoon een mooi voorstel gedaan. Ze hebben steeds contact met je en je wordt zeer vriendelijk geholpen. Ook de voorpret is leuk als je een leuk pakket krijgt thuis gestuurd.
De reis is goed voorbereid d.m.v. een op maat gemaakte app met je eigen reisprogramma van dag tot dag. Alle benodigde documenten zitten erin.
De reis zelf was prachtig! Mede dankzij het goede tempo en mooie accommodaties was het onvergetelijk. Ter plaatse was er een zeer vriendelijke en deskundige gids geregeld, die ons dagen zeer goed begeleid heeft.
Eén keer moesten we even het noodnummer bellen, maar ook toen zijn we direct zeer goed geholpen en konden we ontspannen onze reis voort zetten. Travelnauts heeft alles tot in de puntjes verzorgd, waardoor wij geheel ontzorgd deze onvergetelijke reis konden maken. Zeker aan te raden!

Risposta di Travelnauts
Een fantastisch georganiseerde reis naar Costa Rica. Vanaf de start werd er samen met ons gezocht naar de route en activiteiten die pasten bij ons gezin. Eenmaal in Costa Rica was alles goed geregeld en hebben we een mooie reis gemaakt.

Risposta di Travelnauts
Wat een super organisatie. Alles tot in puntjes verzorgt en geregeld. Onze reis van New York naar Key West was een belevenis die we nooit zullen vergeten door onder andere Travelnauts!

Risposta di Travelnauts
Travelnauts heeft ons prima geholpen bij onze familiereis naar Panama en Costa Rica. In samenspraak de reisdoelen en -locaties bepaald en de activiteiten ter plekke. Prachtige ervaringen en plekken van verschillende niveaus en ligging. Allemaal schoon, veilig en prettig. Door persoonlijke contact ook goed ingeschat wat passend is. Landen zijn machtig mooi en bij Travelnauts weten ze waar ze het over hebben. Uiteraard ook dingen die anders zouden kunnen, maar overall (weer) een topervaring.

Alles was top geregeld!
Voorbereiding door Travelnauts was goed, uitstekend aangesloten op onze wensen en gevraagde aanpassingen. De app werkte goed en ter plaatse waren de hotels ook allemaal van goed tot zeer goed niveau en alles was in orde / afgestemd met de hotels. Ik zou de volgende keer weer met Travelnauts gaan, heel blij met deze ervaring!

Risposta di Travelnauts
Prachtige reis door West Canada gemaakt met de camper met ons gezin. Deze reis was perfect georganiseerd door travelnauts, in het bijzonder de goede tips om het voor t hele gezin leuk te maken.
Daarnaast zijn ook onverwachte omstandigheden (ivm bosbranden) perfect opgepakt tijdens onze reis.

Risposta di Travelnauts
Travelnauts heeft naar al onze wensen en eisen geluisterd en op basis daarvan een prachtige droomreis naar Zuid Afrika en Mozambique georganiseerd! Zowel in de voorbereiding als tijdens de reis staat het team van Travelnauts voor je klaar, altijd vriendelijk, oplossing- en servicegericht. Keer op keer werden wij verrast door de prachtige locaties die ze hadden gereserveerd, daarnaast was het een unieke route (weg van de massa en standaard).
De prijs - kwaliteit staat helemaal in verhouding!
Zuid Afrika was onze tweede reis georganiseerd via Travelnauts, alle gezinnen die op zoek zijn naar een reis die je nooit meer vergeet is Travelnauts meer dan aan te bevelen!

Risposta di Travelnauts
Heerlijke reis door Zuid Afrika gemaakt met onze drie kinderen van 9,12 en 14 jaar. Alles goed geregeld, geen zorgen om wat dan ook. Locaties pasten bij onze eerder besproken wensen.

Risposta di Travelnauts
Fantastische rondreis door Slovenie gemaakt met leuke excursies. Een opgrade gehad in het resort van kranjska Gora gehad. Vooral het raften en de grot was een succes.
Lekker gezwommen aan de kust met overnachtingen op een woonboot in de jachthaven van Portorož. Daarna door naar Bled wat een prachtige omgeving is. Echt een aanrader.

Risposta di Travelnauts
Zeer enthousiast over het reisadvies en de service: hele goede kennis vd bestemming, goed luisteren naar onze wensen en voorkeuren, actief meedenken om tot goed reisplan te komen.

Risposta di Travelnauts
op maat samengestelde reis, persoonlijk, hele fijne app, snel contact met medewerkers

Risposta di Travelnauts
Goede tips en suggesties vooraf en op reis alles bij de hand in een handige app. Wij hebben genoten van een vlekkeloos verlopen reis langs de hoogtepunten van de Oostkust van de VS. Aanrader!

Fantastische app!
Goed bereikbaar, heldere communicatie.
Reis goede afstemming relaxen en gas geven. Mooie locaties.

Risposta di Travelnauts
Alles wat top geregeld en verzorgd voor onze reis naar Bali.
Een gids en rijder stonden altijd netjes op tijd klaar.
De uitjes waren erg leuk en de overnachtingen waren geweldig. Super mooie villa's en erg vriendelijk personeel/bevolking overal.

Risposta di Travelnauts
snel in contact en luisteren goed naar al je wensen

Risposta di Travelnauts
Een fantastische reis met een paar kleine bemerkingen:
- kamers naast elkaar of in elk geval op dezelfde gang ging in het begin niet helemaal goed. Wel goed opgelost na een opmerking van ons daarover.
- de standaard kamers in El Tovar Hotel Grand Canyon zijn erg klein. Dat hadden we graag van tevoren geweten, dan hadden we direct een andere keuze kunnen maken.
- 2 nachten Bryce Canyon Ruby’s inn was voor ons teveel. Dat is een kwestie van smaak, maar ook dat is uiteindelijk netjes opgelost door Travelnauts.
Samenvattend: ik vermoed dat wij al een beetje uit de doelgroep waren gegroeid met een kind van bijna 17, maar al met al toch een fantastische vakantie gehad!