Banner for Travelnauts

Travelnauts Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We zijn net terug van een fantastische rondreis door Zuid-Afrika. Er is goed geluisterd naar onze wensen en ideeën, hieruit is een mooie reis samengesteld. Met mooie accommodaties of super locaties. A... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De logistiek van onze reis door Thailand is enorm goed verlopen. Bij aankomst en elke verplaatsing in Thailand zijn we heel goed ontvangen door de chauffeur en de hotels. ook als er last-minute een wi... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Lof voor Travelnauts. De samenstelling van de reis en de app met reisinformatie vond ik geweldig goed. De reis heeft en onlosmakelijke indruk op ons gemaakt. Echter de routes tussen de lodges ware... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Schitterende reis, perfect programma, alles was tot in detail geregeld. Wij gaan Travelnauts nog gebruiken voor dit soort reizen!

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Travelnauts is specialist in bijzondere gezinsreizen, dichtbij én ver weg. We stellen elke reis volledig samen op basis van de wensen van jullie gezin. Onze gezinsreizenexperts kennen de leukste plekjes, delen verrassende tips en selecteren de fijnste kindvriendelijke verblijven. Zo maken we het voor ouders mogelijk om volledig ontzorgd samen met hun kinderen bijzondere bestemmingen, natuur en andere culturen te ontdekken. Samen reizen is samen genieten én herinneringen maken. Op zoek naar een unieke gezinsreis? Vertel ons jullie wensen en ontvang persoonlijk advies en een reisvoorstel op maat.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

293 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

36 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fijn contact, super reis

Fijn contact en snelle service. Ze begrepen gelijk waar wij als gezin behoefte aan hadden en kwamen met een leuk reisvoorstel waar alle elementen voor een onvergetelijke reis in zaten. Het contact ging makkelijk en snel waardoor we binnen no time onze reis geboekt hadden. De app met al onze reisdocumenten bij elkaar vond ik super handig.

9 agosto 2023

Risposta di Travelnauts

Fijn dat het reisprogramma en het contact helemaal naar wens was! En we zijn blij te lezen dat ook de app een mooie toevoeging is aan het geheel.

Echt luisteren en ontzorgen

Lang hebben we uitgekeken naar een Canada-reis met onze kinderen (14, 17, 23). Afgelopen zomer was het eindelijk zover...en woorden schieten tekort om te beschrijven hoe geweldig het was! Travelnauts: jullie hebben perfect geluisterd naar wat voor ons belangrijk was en ons maximaal ontzorgd met alles wat hiervoor geregeld moest worden. Dat maakte dat we zorgeloos konden genieten. Travelnauts...BEDANKT!

14 agosto 2023
Non scritta su invito

Risposta di Travelnauts

Zo leuk om te lezen hoe geweldig jullie reis is geweest! We hopen dat jullie nog vaak zullen terugdenken aan deze bijzondere reiservaring! BEDANKT voor deze review!

Gaan we snel weer?

De afgelopen jaren hebben we met het gezin verschillende reizen met Travelnauts gemaakt. Elke keer was het tot in de puntjes geregeld! Aan al onze wensen voldaan en ook last minute wijzigingen waren geen probleem. Ook de aandacht voor onze opgroeiende kinderen was bijzonder. Ook aan het opbouwen van de voorpret is gedacht. We gaan snel weer met Travelnauts op pad!

16 maggio 2023

Risposta di Travelnauts

Niks leukers toch dan met de kinderen de wereld ontdekken. Dan is het ook niet meer dan logisch dat ook zij een geweldige reiservaring hebben, daar denken we graag in mee. We zijn benieuwd welke bestemming er nog op jullie bucketlist staat en dan helpen we jullie graag weer een bijzondere reis te maken!

Onze verwachtingen overtroffen

Onze reis naar Brazilië overtrof onze verwachtingen. Wat we wilden, zat er in en zelfs meer dan dat. Verplaatsingen verliepen steeds volgens planning en vervoer en faciliteiten waren van goede kwaliteit.

Risposta di Travelnauts

Hartelijk bedankt voor deze prachtige review. We streven er altijd naar om onze klanten onvergetelijke ervaringen te bieden en het is geweldig om te horen dat we jullie verwachtingen hebben kunnen overtreffen. We hopen dat jullie nog lang met veel plezier op de reis naar Brazilië terugkijken!

Perfect ontzorgd door Travelnauts

Travelnauts heeft voor ons een fantastische reis naar en door Portugal samengesteld. Zeer gevarieerd programma, alles tiptop georganiseerd en duidelijk in een overzicht (en via een app) samengevat. In de app zaten ook alle relevante documenten, routebeschrijvingen en tips

Risposta di Travelnauts

Wat leuk om te horen dat jullie reis naar en door Portugal fantastisch was! We zijn blij dat ons gevarieerde programma aan jullie verwachtingen heeft voldaan en dat alles tiptop was georganiseerd. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van de reis.

Valutata 4 stelle su 5

Een reis op maat

We waren heel tevreden over de snelheid waarmee Travelnauts onze wensen verwerkte in het reisprogramma. We hadden een prima auto en de route was goed te doen. Over de locatie van de meeste hotels waren we tevreden, net als over de geboden faciliteiten.

Risposta di Travelnauts

Hartelijk bedankt voor deze review, fijn dat we jullie naar tevredenheid hebben kunnen helpen met een mooi reisprogramma!

Helder, vriendelijk en betrouwbaar

Heldere en vriendelijke communicatie, nuttige tips voor goede reisvoorbereiding, overzichtelijke reisinformatie in goede app, goede organisatie van vouchers/autohuur/treinreis.

Risposta di Travelnauts

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn op al deze vlakken! Bedankt voor de review!

Valutata 5 stelle su 5

Ze stellen naar eigen wens de reis…

Ze stellen naar eigen wens de reis samen en alles wordt geregeld goed overleg telefonisch of mail.

Daarna tip top geregeld en alles verloopt erg soepel eenmaal op vakantie

4 x een hele mooie reis gehad. Raad het anderen zeker aan. Het is niet goedkoop maar je wordt geheel ontzorgd en het kost weinig tijd

Risposta di Travelnauts

Wat leuk om te lezen dat jullie al vier keer een hele mooie reis hebben gemaakt! Bedankt voor deze beoordeling en hopelijk tot de volgende keer weer.

Valutata 5 stelle su 5

Hele mooie reis met Travelnauts naar…

Hele mooie reis met Travelnauts naar Namibië. Afwisselend en mooie Lodges en guesthouses. Kan het zeker aanraden.

Risposta di Travelnauts

Bedankt voor deze beoordeling, wat fijn dat jullie een mooie reis naar Namibië hebben gemaakt Carlijn. Voor nu wensen we jullie veel plezier met nagenieten.

Valutata 5 stelle su 5

Top ervaring met Travelnauts!

Wij hebben dit jaar voor het eerste een reis geboekt via Travelnauts. Buiten dat de reis naar New York en Florida fantastisch was, was ook de samenwerking met Travelnauts top! Ze hebben ontzettend goed geluisterd naar onze wensen m.b.t. de reis en ook als we tijdens de reis een vraagje hadden werd er ook altijd snel en vakkundig gereageerd. Ik heb nog nooit zo'n prettig contact gehad met een reisorganisatie. Ik kan Travelnauts aan iedereen aanraden en wij zullen bij een volgende reis zeker bij ze terugkomen.

6 settembre 2023

Risposta di Travelnauts

Wat fijn om te horen dat jullie reis naar New York en Florida fantastisch was en dat jullie tevreden waren over onze samenwerking. Bedankt voor de mooie complimenten. Voor nu wensen we jullie veel plezier met nagenieten van de reis en graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Deskundige en enthousiaste advisering bij onze US-reis.

Zeer goede advisering bij de planning van de reis. De adviseurs hadden kennis van zaken en ervaring met de reis die wij wilden maken. Dat hielp ons erg bij de vele keuzes die we moesten maken. Tijdens de reis bleek dat alles perfect was geregeld; alle boekingen en vouchers lopen allemaal en maakten dat alle transfers en hotel in-checks probleemloos verliepen. Het hele reisschema en alle reisdocumenten waren in een handige app gebundeld en terug te vinden; heel fijn onderweg. Geen enkel negatieve opmerking te maken; 100% tevreden.

30 agosto 2023

Risposta di Travelnauts

Wat fijn om te lezen dat jullie 100% tevreden zijn met jullie reis naar Amerika, dat is een score om trots op te zijn! Hartelijk dank voor het delen van deze review. Hopelijk denken jullie nog lang met veel plezier terug aan jullie reis.

Valutata 5 stelle su 5

Perfect georganiseerd en flexibel sinds…

Perfect georganiseerd en flexibel sinds COVID meegedacht deze reis uit te stellen. Nieuwe app met informatie is ook prettig

21 agosto 2023

Risposta di Travelnauts

Bedankt voor deze mooie review. Leuk om te lezen dat jullie de app als prettig hebben ervaren, tips om onze app verder te ontwikkelen zijn altijd welkom!

Fan van Travelnauts

Onze derde reis al met Travelnauts, en de vierde is in de maak. Zuid Afrika/Mauritius nu, daarvoor Costa Rica en Slovenië/Kroatië. Alles tot in de puntjes geregeld, goed advies en op maat gemaakt aan onze wensen.

8 agosto 2023

Risposta di Travelnauts

Wat leuk om te lezen dat er alweer een vierde reis in de maak is! Zo te lezen hebben jullie al heel wat mooie herinneringen mogen maken. Bedankt voor deze beoordeling en alvast veel voorpret gewenst voor de volgende reis.

Valutata 5 stelle su 5

Travelnauts heeft voor ons een onvergetelijke reis georganiseerd naar USA

Travelnauts heeft voor ons een onvergetelijke reis samengesteld voor USA/California. Met onze twee tiener jongens (13 en 14 jaar) hebben we 2,5 week een rondreis gemaakt waarbij alles top was geregeld. In de voorbereidingen waren ze altijd heel snel met reageren en niets was teveel. Op het moment dat er een storm aan zou komen in Los Angeles en wij ons afvroegen of onze vlucht wel zou gaan, hadden we al een email ontvangen met alle informatie over de situatie ter plaatse. De app die je krijgt voor de reis met alle informatie is echt heel erg prettig en werkt perfect! Onze complimenten, met een speciaal dank aan Leonie voor alle hulp!

28 agosto 2023

Risposta di Travelnauts

Hartelijk dank voor deze prachtige feedback. Wat fijn dat jullie een onvergetelijke ervaring in Amerika hebben gehad! Leuk ook om te horen dat onze nieuwe app jullie goed van dienst is geweest tijdens de reis en dat alles goed werkte. We hopen dat jullie nog lang met veel plezier op deze mooie reis terugkijken.

Valutata 5 stelle su 5

Mooie samenstelling van reis combinatie…

Mooie samenstelling van reis combinatie voor kinderen en volwassenen met voldoende rust momenten. Hele duidelijke en goede informatie. Alles klopte. Goed bereikbaar. De app werkt echt geweldig op reis. Ook ter plaatse stond er altijd op tijd een persoon of taxi zoals in de planning stond.

Risposta di Travelnauts

Hartelijk dank voor deze mooie review van jullie reiservaring, Petra! Goed om te horen dat alles klopte en heel erg leuk om te lezen dat onze app zo enthousiast is ontvangen. Voor nu wensen we jullie veel plezier met nagenieten.

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een fantastische rondreis…

We hebben een fantastische rondreis door Canada gemaakt. Alles was goed geregeld en alles was gedacht.

22 agosto 2023

Risposta di Travelnauts

Wat fijn dat jullie van een fantastische rondreis door Canada hebben kunnen genieten! Bedankt voor het kiezen voor Travelnauts en voor het schrijven van deze mooie beoordeling.

Alles was super geregeld

Alles was super geregeld, overal stond iemand klaar om te helpen. Het was zeker geen goedkope vakantie maar je begrijpt wel waar het geld in is gaan zitten. Zelfs toen een transfer busje pech had werden we dag erna nog gebeld om te controleren of alles goed was.

Risposta di Travelnauts

Wat goed om te horen dat jullie een fijne, zorgeloze reiservaring hebben gehad! Bedankt voor deze mooie review. We hopen dat jullie mooie herinneringen hebben gemaakt en wie weet tot een volgend reisavontuur.

Fijne reisorganisatie

Fijne reisorganisatie, die goed luistert naar onze wensen en een voorstel op maat heeft gedaan. Na 3 eerdere goede ervaringen was ook onze vierde reis met Travelnauts top geregeld. We hebben erg genoten

Risposta di Travelnauts

Wat fijn dat jullie genoten hebben van alweer een vierde reis met Travelnauts! Bedankt voor deze review en het vertrouwen in ons, Theo. Voor nu wensen we jullie veel plezier met nagenieten en heel graag tot de volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Onze hele reis was perfect geregeld

Onze hele reis was perfect geregeld. Het contact met Travelnauts was heel goed en zeer prettig. Niet voor niets dat we altijd voor Travelnauts kiezen als we op reis gaan. Volgende keer weer!

Risposta di Travelnauts

Bedankt voor deze prachtige beoordeling van jullie reiservaring. We zijn blij om te horen dat jullie reis perfect geregeld was en dat het contact met ons als zeer prettig is ervaren. We hopen dat jullie nog lang nagenieten en wanneer jullie in de toekomst klaar zijn om een nieuwe bestemming te ontdekken, staan we graag weer voor jullie klaar!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più