O pålitlig företag rekommenderar inte att folk ska överföra pengar. Det stämmer inte med snabb överföring tog fyra dagar tills jag fick mina pengar tillbaka efter mycket chatt. ringde dem 20 gånger ti... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I used TransferGlaxx and made several transfers. It's an excellent, reliable, and secure money transfer company. I sent money to East Africa, including Eritrea, Ethiopia, Uganda, Somalia, and Djibout... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Till mig så funkade det perfekt vid varje överföring. Brukar skicka till Libanon och är billigare än deras konkurrenter som jag själv varit ombud till. Rekommenderas starkt om men har allt grönt. Utlä... Leggi di più
L'azienda ha risposto
2025-08-30 Supporten har ringt mig och löste ärendet. Det var Mycket dålig kundservice! Jag har försökt ringa dem flera gånger utan framgång. Jag har väntat i telefonkö i mer än tre timmar, me... Leggi di più
L'azienda ha risposto
At Transfer Galaxy, we are trying to make the world a little fairer. We are democratizing international payments; making remittances cheaper, safer & smarter.
Osmundgatan 12, 703 83 , Örebro, Svezia
Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
بەڕاستی ئاپێکی زۆر زۆر باشە و هەقی حەواڵەکەشی برێکی زۆر کەمە من 100لە 100 لێی ڕازیم

السلام عليكم
مع الأسف تتعامل transvergalaxy مع مصرف الطيف العراقي الذي دائما يعذب الزبائن في الإستلام ويتحجج بحجج واهية ويضطر الزيون إلى مراجعة المصرف أكثر من مره لغرض استلام الحواله وكل مراجعه للمصرف يطلب طلب غريب مثل يجب تاكيد الحواله بإيميل من المصدر أو انتظر يومين او ثلاثه لان الإنترنت ضعيف او راجعنا غدا لانها لم تصل وكلها اعذار واهية لغرض تاخير استلام الحوالة اكبر قدر من الوقت، وعندما نشتكي لشركة tansver galaxy سوظ المعاملة يقولون للاسف نعلم بأنهم سيئون بالتعامل بتأخير الحوالات ولكن لا يوجد بديل لهم والى حين ان يتوفر البديل سنقوم بتغييرهم فوراً ولكن في الوقت الحالي سنساعدكم على استلام الحوالات بسرعه والضغط على مصرف الطيف لتسليم الحوالات بلا تاخير ،
Transvergalaxy شركة محترمة والتعامل معها جيد ولكن المشكلة في بعض وكلائها بالخارج وخاصة مصرف الطيف العراقي

Risposta di Transfer Galaxy
I sent money to Thailand and the service was great, I had no issues. The money arrived instantly.

Risposta di Transfer Galaxy
Det är smidigt och snabbt och säkert

Risposta di Transfer Galaxy
Great experience! Transferred money from Sweden to Afghanistan.

Risposta di Transfer Galaxy
Superbra och lätt utan konstigheter. Trevligt bemötande när du kommer i kontakt med de.

Risposta di Transfer Galaxy
تطبيق جيد وموثوق ورسوم التحويل اقل من Western Union كما يمكن اختيار اكثر من عملة في بلد الاستلام مثل تركيا يعطيك خيار تسليم الحوالة بالليرة او الدولار او اليورو ، كما وفي الاعياد او شهر رمضان تكون هناك عروض تحويل بدون رسوم. مع فريق دعم جيدين ويتحدثون باللغة العربية ، انصح به

Risposta di Transfer Galaxy
Det är bästa företag i marknaden för att skicka pengar till andra länder! 👍🙏🫶🏾

Risposta di Transfer Galaxy
Väldigt smidigt , enkelt och pålitligt. Personalen svarade och kunde guida rätt.
Synd att beloppet är begränsat men det är nog inte deras fel.

Risposta di Transfer Galaxy
Överföringarna går lätt och smidigt.
Jag är mycket nöjd med Transfer Galaxy .

Risposta di Transfer Galaxy
Zor le razim ba asantren shewa dagata dase lasakan

Risposta di Transfer Galaxy
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.