Valutata 5 stelle su 5

Trafiko är riktigt smidigt eftersom att lektionerna kan utgå från olika platser och att man inte blir låst till ett och samma ställe. Och de har en bra Teori app. Jag hade Josefin som trafiklärare och... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag tog körlektioner med Argon och kunde inte ha önskat mig en bättre trafiklärare. Han skapade alltid en trygg och lugn stämning, vilket gjorde att jag kände mig säker i alla situationer bakom ratten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Oerhöert bra och smidigt! Jag övningskörde med en kvinna vid namn Fereshteh och hon var så trevlig och grym ! Jag körde även med en herre vid namn Allan och om man letar efter en komplett, skön, trevl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Körde med Cecilia A som är svinbra! Lugn och pedagogisk, man känner sig inte dum av att ha gjort ett misstag. Klarade uppkörningen på första försöket. TRAFIKO överlag är supersmidigt, man ser när det... Leggi di più

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Jag är otroligt nöjd med Trafiko

Jag är otroligt nöjd med Trafiko, hade David i Stockholm och han var så pedagogisk och lugn medan man körde. Klarade kortet på första försöket och han visade verkligen hur glad och stolt han var

18 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Hade Trafiko hela vägen till körkortet…

Hade Trafiko hela vägen till körkortet och är supernöjd. Min körlärare Agron var väldigt pedagogisk, lugn och tydlig i sitt sätt att lära ut, vilket gjorde att jag kände mig trygg under körningarna. Han förklarar på ett enkelt och bra sätt och anpassar lektionerna efter ens nivå. Klarade äntligen uppkörningen på första försöket tack vare honom. Rekommenderar Agron hos trafiko starkt!

18 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Min upplevelse av Trafiko var smidig…

Min upplevelse av Trafiko var smidig effektiv och något att lita på. Min körlärare Ahmed var även otroligt pedagogisk, förstående, peppande och flexibel vid hinder. Rekommenderar starkt att använda Trafiko, och särskilt min trafiklärare Ahmed!

17 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jag lyckades ta mitt körkort tack vare…

Jag lyckades ta mitt körkort tack vare Agron. Han har varit en fantastik körlärare som gett mig motivation, stöd och framförallt all kunskap jag behövt inför min körkortsresa. På alla körlektioner så har han alltid sett till att gå utifrån mina behov, låtit mig öva på det som jag har haft svårigheter med och alltid gett mig enormt med stöd och push varje gång jag tappat motivationen. Alla behöver en Agron i sitt liv för att lyckas ta körkortet! 10/10⭐️

17 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Idiotiskt concept där körlärare bara…

Idiotiskt concept där körlärare bara extraknäckar, tar en körning på sin rast från ordinarie arbete, min körlärare kom i oljiga snickarkläder, satt till och med på en plasförpackning för att inte smutsa ner sätet. Bilen full av lådor och personliga ägodelar. Kändes som att åka svarttaxi. Han var rätt disträ också, tänkte han bara skulle sitta brevid. När jag frågade ifall växeln var rätt för situationen altinerade han mellan svaren :1 jag sa ju förut. 2 varför inte? 3 Kolla på instrumentbrändan, där föreslås växel. Istället hade han långa monoploger om saker jag inte frågat utan redan visste, ex att blå rund skylt är påbudsskylt, till den grad att jag tappade fokus.

10 dicembre 2025

Excellent Instruction and a First-Attempt Pass – Highly Recommended

Today, I passed my Swedish Category B driving test (automatic) in Göteborg, and I would like to extend my sincere thanks to my instructor, Mr. Ahmed S, at the Frölunda office. He has been exceptionally dedicated, pedagogical, and highly knowledgeable throughout the entire learning process. Under his guidance, I practised in all the areas typically included in the driving test and followed exercises that mirrored the instructions given by the examiner. Thanks to his structured teaching methods and practical guidance, I obtained my driving licence on my first attempt. I highly recommend Mr. Ahmed to anyone who wishes to learn effectively, become familiar with all exam-relevant locations, and receive valuable insights that greatly increase the likelihood of passing the test on the first attempt.

12 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

IDAG FICK JAG MITT KÖRKORT AV BÄSTA…

IDAG FICK JAG MITT KÖRKORT AV BÄSTA AGRON D! Allt är tack vare han!! Från början till slutet har han alltid funnits och sett till att jag kan varenda moment! Finns ingen bättre! Förklarar allt ordentligt och är verkligen bäst! Välj trafiko välj Agron! Fick körkort på första försöket

12 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

BÄSTA körskolan i Göteborg!!

Trafiko är generellt sätt en otroligt bra trafikskola. Dem hämtar upp en där man vill, skriver in feedback efter lektionerna, och ger feedback under körningens gång. Men, inget slår en grym trafik lärare! Jag har övningskört nu med Cecilia A (Norra gubbgatan 30, i Göteborg). Cecilia behåller lugnet oavsett vad. Men framför allt så är hon otroligt pedagogisk och tydlig. Rekommenderar henne enormt om du vill ha en trafiklärare som ser till att du kan allt inför förarproven. Uppskattade även framför allt att hon är observant på vad man själv behöver lägga ner mer tid på. Så lektionerna blir personliga!😊

9 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Boka inte här

Boka inte här. Vår handledarkurs flyttades med extremt kort varsel, trots att vi tagit ledigt och planerat om allt. När vi kom till den nya tiden var lokalen dessutom låst och ingen dök upp. Totalt oprofessionellt och respektlöst. Att bara få tillbaka kursavgiften räcker inte när man blivit drabbad två gånger. Rekommenderas absolut inte.

7 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Kan starkt rekommendera denna…

Kan starkt rekommendera denna körkortskurs. Bokade intensivkurs och fick min körlärare Agron som var en sjukt härlig och hjälpande lärare. Redan efter första lektionen kunde man känna sig bekväm med han och ta in information och lära sig mer kring trafiken. Han kunde hämta mig utanför min lägenhet tidigt på morgonen och det kändes verkligen lyxigt. Sjukt bra planerad utbildning också med risk 1 & 2, stort pluspoäng för körlärare Agron.

5 dicembre 2025

Bra lärare

Väldigt nöjd, hade en bra körlärare Ahmed och klarade uppkörningen på första försöket! Mycket bra trafikskola.

3 dicembre 2025

5/5 i betyg Trafiko

Väldigt nöjd med Trafiko som app både gällande planering och inlärning men framförallt min körlärare Agron.

Enormt engagemang för att hans elever ska lyckas. Han ställer verkligen upp och är oerhört duktig på att lära ut. Man känner sig trygg i hans händer.

Stort Tack Agron för allt!

/ Fredrik

4 dicembre 2025

Den bästa!

Supernöjd med Trafiko. Firat gav tydliga förklaringar och konkret feedback som gjorde att jag klarade körkortet idag. Rekommenderas varmt!

4 dicembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più